Neden bilmiyorum ama şh sıralar çok berbat hissediyorum. Ekonomik olarak rahat olsam bile psikolojimi ve moralimi toparlamakta zorluk çekiyorum. Biraz da aile meseleleri var. Benden daha kötü durumda olan eminim çok fazla insan vardır ama bunu düşündüğümde de kötü hissediyorum. Böyle zamanlarınız oldu mu? Ne yaparak rahatladınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİsyan etmek istemiyorum ama şu son 3 aydır çok kötü durumdayım ve daha da kötü olacağım bunu biliyorum.. elbet bunlar da geçici merak etme
080 Yorumla- +1 yıl
Hayır keşke öyle olsaydı… maalesef yengem tarafından şahsıma iftira atıldı öyle bir insan olmamama rağmen. En kısa özetle şunu söyleyeyim aile apartmanında yaşıyoruz ve taşınmayı düşünüyoruz. Bir de üniversiteye başlayacağım her şey üst üste geldi daha çok şeyler de var da yazılmıyor işte burada
- +1 yıl
Zaten yalan ortaya çıktı o yüzden bir sıkıntım yok beni rahatsız eden bu kadar kötü kalpli olmaları. Hiç insan da Allah korkusu olmaz mı? Amcam mesela rızkımızı yedi sana öyle diyeyim ama ona rağmen yine de kızamıyorum ona ve bu durum o kadar beni üzüyor ki. Artık yüzlerini bile görmeye tahammül edemiyorum anne ve babamın onlar yüzünden yaşadığını sıkıntıyı görünce offf çok zor gerçekten. Bir de ben hiç okul hayatım olmadı medreselerde geçti hayatım bu sene de ilk defa bir okula başlayacağım ve o da üniversite olacak ondan da korkuyorum, maalesef ki insanlarımız çok kötüler ve zihniyetleri çok bozuk.
- +1 yıl
Bu arada nankör değilsin, her insanın acısı farklıdır. Sen de elbette de çok zorluklar çektin hiçbir şey kolay değil. Buraya böyle bir soru sorup, fikir beklemen bile çektiğin acıların büyüklüğünü gösterir. Hep mutlu olursun inşallah bu yaşam boyunca, hem sınavımda bana da yardım ettin o yüzden mutlu olmanı hep isterim senin için dua edeceğim 😅 sayende ehliyet sınavını geçtim harbiden. Hiç kendime güvenim yoktu 😄
- +1 yıl
Amin. Çok dert etmiyorum zaten
- +1 yıl
Sen neden böyle hissediyorsun merak ettiğim için sordum cevaplamak zorunda değilsin
- +1 yıl
Anlıyorum gerçekten kolay değil bugün sonuçlar açıklanacaktı galiba inşallah çok güzel bir not almışsındır almadıysan da zaten diğer sınava daha bilinçli bir şekilde gireceksin. Erkekler için bu daha zor kadınlara göre bunun farkındayım ama her zaman konuşmak için birini bul. Ne olursa olsun içine atma, bende hep atardım ve bunun ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. Çok insan gözlemledim emin olabilirsin, çok hayat tanıdım. Herkesin en büyük sorunu da içine atmaktı biliyorum her dert her insana anlatılmaz. Ama bul birini konuş. Bak ben seni tanımıyorum ama bu dediklerimi yazmak bile bana çok iyi geldi aslında bizim de çok sorunlarımız var da şu an en basiti bu. Gerçekten 4 gündür falan diyorum ki iyi ki böyle bir soru sormuş da yorum atmışım, bana iyi geldi gerçekten çok samimi söylüyorum. Allah rızka kefildir ama imana değildir. O yüzden hiçbir zaman rızkın için endişe etme. Bende senin sınavların için sana bol bol dua edeceğim, Kuran okurken de hep aklımda olacaksın, inşallah da o sınavı çok güzel bir şekilde geçeceksin. Bir erkek olarak kadına göre daha sorumluluk sahibi hissetmen çok normal o yüzden bu sıkıntının az çok neden olduğunu da tahmin edebiliyorum. Böyle sorunlar ile karşılaşınca da lütfen içine atma hatta buraya soru sor ya da mesaj at ben dönüş yaparım mutlaka 🤝🏻
- +1 yıl
Şunu da söylemek istiyorum belki sana saçma gelebilir ama bu zamana kadar burada tanıdığım en karakterli insan sensin. Arada yorumlarına denk geliyorum ve kafa yapın, zekan o kadar mükemmel ki helal olsun gerçekten. Harbiden helal olsun.
- +1 yıl
çoook teşekkür ederimmmm ☺️
- +1 yıl
Bu arada sınavın ne oldu merak ettim
- +1 yıl
Nasıl yani ne oluyor bu bilmiyorum da ondan sordum
- +1 yıl
Atama sayısı her yıl farklı oluyor. Bizim bölümde ilk binin içindeysen atanman kesin gibi bir şey. 2 binden sonraysan da imkansıza yakın. Ancak seçim olursa atanabilir. Ben de bu ikisi arasındayım. Yani atanıp atanamayacağım muamma şu anda. Hayırlısı diyelim, biz çalıştık sonuçta. Siz de sanırım üniversiteye başlayacaktınız, yanlış hatırlamıyorum değil mi?
- +1 yıl
anladımm bölümün neydi? Evettt
- +1 yıl
aaaaa vay be helal olsunn. Matematik okuyan insanlara çok saygı duyuyorum Kuranı Kerim matematik üzerine kurulu ya. Benim hocam da bu sene Karsa atandı. Çok seviyordum onu gitmesi biraz üzecek… ama mutlu olması çok mutlu etti hepimizi. İnşallah sen de atanırsın. Bende yapabilmek isterdim…
- +1 yıl
Onu bilmiyorum ki… sorarım. Güzel mi sizin oralar o da biraz endişe ediyordu. Ben de islami ilimler okuyacağım. Aslında özel eğitim öğretmenliği istiyordum sonra öğrendim ki bu bölümün yeni kontenjan açılmış orada çalışma imkanı varmış. Bir de ben hafız olduğum için kuran hocası da olabiliyorum o yüzden çok yere alanı var diye bu bölümü seçtim. Bakalım ne olacak çok korkum var ya…
- +1 yıl
Kars'a hiç gitmedim ama güzel olduğunu sanmıyorum. Ben şehir çocuğu olduğumdan dağın bana kötü gözükmesi normal ama oranın da kendi güzellikleri varfır muhakkak. Senin duruma gelirsek diyanet biraz zor ve sıkıntılı bir kurum maalesef. Kendi ailemden biliyorum. İşini yapmaktan ziyade medkektaşlarla, başkalarıyla vs. uğraşmak zorunda kalıyorsun. Yapabiliyorsan MEB'i de değerlendirmeni öneririm
- +1 yıl
Ailen de mi bu bölümü okudu? Evet bende öğretmenlik istiyorum zaten çünkü medrese de yaşadım ve emin ol hiç mutlu değildim… ah o günler gerçekten. Zaten öğretmenlik çok istediğim bir meslekti senin de tavsiyene uyacağım. Bende Ispartalıyım mesela bizim orası da çok dağlık
- +1 yıl
Evet ben seviyorum orayı zaten yörük olduğumuz için daha da mutluyum memleketimden. Vay be helal olsun gerçekten. Bende açıktan lise okudum kolay değildi yani benim için 2 şeyi aynı anda yapıyordum. Bende biraz bu meslekten korkuyorum yapamam mı diye. Ben hariç çevremdeki herkes bana güveniyor bakalım ahhahahah
- +1 yıl
Kağızman paslıya atandım dedi.
- +1 yıl
Yok oralı değil o Tokatlı
- +1 yıl
Sağ ol. Bakalımm bu üniversite de zor bir yer galiba ya
- +1 yıl
Ben istanbuldayım zaimi kazandım. aslında heyecanlıydım ama bugün kavga oldu grupta ve olan bana oldu of ya
- +1 yıl
Üniversitesi çoook güzel bir yer. Bir de biraz muhafazakar üniversite 😅 bana hafızlık bursu verecekler diye ilk şuraya yazdım orayı
- +1 yıl
Olan bana oldu bana hakaret ettiler. Ya beni yönetici yaptı orada ki sen ol dedi bana yardım et ben de tamam dedim ne bileyim. Bugün de erkekler kavga etti baya ama görmen lazım nasıl ettiler. Ben de grubu sessize almadım ondan sonra bana kızdılar sonra attım ben o kişiyi bana da özelden yazdı baya hakaret etti ona canım sıkıldı. Nasıl hafızsın falan diyor benim ne suçum var ki?
- +1 yıl
Bende anlamadım ki. Bunlar şaka yapıyorlardı başkan olsun sınıfın diye sonra Zehra’yı yapalım boyu posu var dediler profil fotoğrafım var çünkü. Sonra diğeri de o zaman sende yardımcı ol dedi. Sonra birde küfürlü konuşmaya başladılar bende anlamadım. Zaten diğer yönetici bana dedi sen çok alıngansın galiba diye. Ben şeye üzüldüm sessize almadım sorumsuz davrandım ya o üzdü ama üniversiteye gideyim bi o iki erkeği bulacağım konuşacağım onlar ile bana dediklerini yüzüme desinler bir de
- +1 yıl
Benim anlamadığım konu benimle nasıl oraya geldi bir de bana hakaret ettiler gidesim gelmedi gerçekten ya
- +1 yıl
Zaten gelen geçen bana kızıyor
- +1 yıl
Evet haklısın benim zoruma giden bana şey dediler sen nasıl hafız oldun falan? Yani ne alaka?
- +1 yıl
Hayır sence ben suçlu muyum? Tamam o an sessize alamadım ama bilemedim yani zaten beni yönetici yaptı beni niye yaptıysa zaten zorlanıyorum demese asla olmam bela aldım boş yere başıma
- +1 yıl
Sence ne yapayım
- +1 yıl
Zaten gruptaki herkesten özür diledim eğer ki sessize almadığım için kusurluysam diye onlar da senin suçun değil. Kadınların olduğu bir grupta bunlar hoş değil dedi. Ben de onları attıktan sonra yemin ederim hiç kırıcı konuşmadım hatta onlar da seninle sorunum yok oradaki erkeğe sinir olmuşlar ama sonra birden bana hakaret ettiler. Sen nasıl hafız oldun nasıl yöneticisin beni neden attın adaletli mi senin yaptığın bilmem ne. Diğer gruptakilere de sordum hak olmasın diye kimse onları istemiyor.
- +1 yıl
Bence sen gruptakilere danıştıktan sonra onları gruba almalısın. Çünkü ödev, bilgi vs. resmi ve herkese ulaşması gereken bilgiler oraya yükleniyor. Onlar da bir daha yapmayacaklardır diye düşünüyorum ama olayın merkezinde kalmamaya çalış ve çoğunluğa ters düşme. Çünkü bu tarz olaylar çok baş ağrıtıcı olabiliyor
- +1 yıl
Ben yazdım gruptakilere eğer ki yazarlarsa alayım mı diye onlar da istemiyoruz dediler. Bu konu da haklısın kalmaları lazım ama işte çok iğrenç konuştular anneye falan sövdüler öyle diyeyim. Diğerleri istemiyor. Bende hakaret olmasına rağmen şey dedim bir ihtiyacınız olunca bana yazın ben sizi gruptan bilgilendiririm. Özelden yazarım diye ama şu an biri engelli. Onu da açarım ama azıcık dursun.
- +1 yıl
Çünkü o baya terbiyesizdi hatta sonra bana yazdıkları mesajları da silmişler. Herkesten sil oluyor ya hani.
- +1 yıl
Şimdi sen yazdın ya diğer yöneticiye de dedim. Okul mevzusu var onları da al hak geçmesin diye ne der bilmiyorum. Sence yönetici olmaktan çıkayım mı
- +1 yıl
Of başıma bela almak istemiyorum ben sadece okumak istiyorum. Daha okula başlamadım herkes yazıyor bana dertleri ne anlamadım ya
- +1 yıl
Bu sana kalmış. Yöneticiliğin zor yanları vardır ama avantajları da vardır. Hocalarla aran genelde iyi olur ama çok iş yükün olur, fazladan sorumluluk biner üstüne. Başkasının işiyle bile uğraşman gerekebilir. Yüksek lisans falan düşünürsen iyi ama istemiyorsan da bırakabilirsin. Çok da önemli değil çünkü
- +1 yıl
Bilemedim ya herkes kal diyor diğerlerine de sordum. Hepsinden özür diledim ama gerçekten onlar da sorun değil dedi. Bilmiyorum. Diğer yönetici de alış bunlara diyor sen alıngansın aş bunu falan akhawpwjql offff daha gitmeden başladı. Bir de heyecan vardı azıcık o da gitti…
- +1 yıl
Garip bir durum. Ben genelde böyle sorumlulukları almayı sevmem çünkü insanlarla uğraşmayı sevmiyorum. Seni azıcık tanıdom ve karakterin hakkında biraz fikrim var. O yüzden doğrudan tavsiye verdiğimi düşünme ama fıtratın çok ince ve nazik. Sınıfında da belli ki daha yontulmamış odunlar var. Alışmakta zorlanabilirsin ama seviyorsan, istiyorsan bu sorumluluğu almak sana bazı şeyler katabilir.
- +1 yıl
Normalde böyle değilim aslın da kimse ile kolay kolay konuşmam ama işte herkes bana yazınca ister istemez gerildim. Ben yazdım diğer yöneticiye o da artık ne derse bakarız. Hatta gruptan da çıkmayı düşündüm o kadar sinir oldum yani. Sorumluluk bilinci yok galiba bende yani idare ederken kırıcı olamıyorum gerçekten de en iyisi bırakmak. Bakalım ya hevesim de kalmadı harbiden. Bir de bizim sınıflar normalde ayrı oluyormuş ama bu sefer karma olacakmış bakalım
- +1 yıl
Sorumluluk sahibi olmadığını düşünmüyorum. Bence bu olayda umursamaman gereken şeyler var. Birde sert olman lazım. Çünkü herkes kibarlıktan anlamıyor. Yine de fıtratın böyle diye üzülme. Bence insanları kıramıyor oluşun güzel bir özellik. Bugünlerde çok az kişide var bu özellik
- +1 yıl
Nasıl düzelteceğim bunu yani nasıl sert olurum aslında dışarıdan gören konuşmaz benimle hep derler sen çok soğuk bir insansın diye tanıdıkları zaman seviyorlar. Bilmemedin ya
- +1 yıl
Doğru diyorsun. Bence en iyisi uzak durmak gibi, kimse ile de muhatap olmamak ama bana yazacak o ikisi çok eminim. Onlar yazınca da diğeri ile konuş derim o halde daha mantıklı sankii
- +1 yıl
Sert derken duruşum sert tavırlarım değil. Ben de fark ediyorum bunu zaten çok arkadaşım yoktur herkes ile samimi olamam kolay kolay. Ama Allah var kimseyi gerçekten kırmamaya çalışıyorum yoksa ahı çıkar
- +1 yıl
Az ama öz arkadaş daha iyidir. Benim de az arkadaşım var. Ancak dost dediklerimle aram çok yakındır. Ahiretlik deriz hatta birbirimize. Öylesi daha iyi bence. Sen de bana göre değişmeye çalışmamalısın. Zor geliyorsa eğer kendini zorlama derim. Yol ver akıp gitsin. Nihayetinde üzülmeye değmeyecek kadar kısa bir ömrümüz var.
- +1 yıl
Haklısın ben de arkadaşlarım ile öyleyim. Sadece 6 tane arkadaşım var onlar da bana yetiyor başka istemiyorum hatta. Ama elbet okulda konuştuğum kişiler olur onlara da saygıda kusur etmem zaten. Haklısın ya uğraşmamak en iyisi. Ben kendi yoluma bakayım zaten ben gerçekten okumak istiyorum millet ile vakit öldüremem. Sonradan pişman olacağım şeyler yapmamaya dikkat ediyorum. Bir de o kadar uzak ki okulum bana ben Esenler de oturuyorum of o yüzden derslerime odaklanmam en iyisi. O kişiyi de dedim istersen çıkayım diye ne der bilemem ona göre bakarım artık
- +1 yıl
Yok benim ailem İstanbul da. Ben burada yaşıyorum 21 senedir.
- +1 yıl
Yok Ispartaya sadece yazın gidiyoruz o da Anannem var sadece onun için başka kimsemiz yok. Tek otobüs gidiyor. Keşke bağcılardan metro falan gitseydi o da yok otobüs biraz sıkıntı benim için ya
- +1 yıl
Senin neresiydi
- +1 yıl
Benim kuzenim de orada okudu. O çok seviyordu sen beğenmedin mi? hahahaha vay be helal olsun, bitirmişsin. Artık öğretmen oldun yani tebrik ederim seniii 👏🏻 o zaman sen İzmir de yaşıyorsun
- +1 yıl
Anladımmm sen de mi ailen ile okudun? Bizim de online olacak galiba internette öyle yazıyorlar yeni virüs gelmiş 😅
İstanbul’un neresindensin - +1 yıl
Yok ben ailemle okumadım. Biz ailecek İzmir'deyken ben tercihimi yaptım. Evimiz okula uzaktı, ben de evden git gel yapmak yerine orada bir evde kaldım. Sonra ailem İstanbul'a tayine gittiler. Ben İzmir'de devam ettim. Sonra malum deprem oldu evde okulu bitirdim. Şimdi de küçükçekmecedeyim
- +1 yıl
anladımm. Benim okulum da orada küçükçekmece de bende ilk defa oralara geleceğim bakalım. Bizim hazırlık varmış o korkutuyor beni. Umreye gitmiştik orada 2-3 kelime öğrendim sadece onlar ile okuyacağım bakalım başka bilgi yok 😅
- +1 yıl
Evet haklısın ama benim %30 Arapça olacak bakalım. Bilmiyorum yapabilir miyim korku var da işte.. ama sınıftaki kimse bilmiyormuş. Bakalımmm zaten Ortadoğu ülkelerine gitmek istiyorum işe yarar orada. Ama en çok Japonya ve Hindistan onun için de İngilizce lazım inşallah onu da yaparım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılİnan benim de ekonomik sorunum yok ailem statülü mesleklerde çalışıyor ama ruhsal ve duygusal olarak çöktüm 22 yaşındayım yaşlı gibiyim aynı kızlar beni sevmiyor 😪😓😭
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep kötü bu sene 2013 2018
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnt@r etmek istiyorum
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHedefime ulaşacağım o yolda ben eriyorrum sabrım kalmadı değerimi tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılİstanbulun en iyi ünilerinden birine girmek ve asıl hedefim olan o mesleğe ulaşmak
- +1 yıl
Liseye giden her gencin sorunu bu ve dediğin kadar kötü hissettirdiği de bir gerçek. Ancak intihar etmek istemene deymeyeceğini düşünüyorum. Bence insan hayatı çok kıymetli ve en güzel şekilde değerlendirilmeli. Örneğin sana yapmayı sevdiğin bir şey var mı diye sorsam buna vereceğin cevap ne olurdu?
Cevap sahibi+1 yılHayal kurmak müzik dinlemek sarılmak
- +1 yıl
Güzel hobilerin var ama hayatında sınavının yanında bunlara çok az yer ayırdığını, daha doğrusu sınavının hayatının büyük bölümünü kapladığını düşünüyorum. İnsan sevmediği şeyi yapmak istemez, yapmak zorunda kalırsa da bu onu kötü hissettirir. Senin yaptığın hazırlık ve çalışmanın tamamının bir hiç uğruna olduğunu düşünmen seni daha da kötü hissettirecektir muhtemelen. Ancak bu şekilde düşünme bence. Pdr uzmanı olsaydım seninle daha çok konuşmak isterdim ama alanım farklı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım