Kişilik & Karakter En çok hangi konuda uyum sağlamakta zorlanıyorsunuz? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kolay uyum sağlayabilen biri misiniz? Güncellemeler+1 yıl güncel ss olmuş kjjk En çok hangi konuda uyum sağlamakta zorlanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Karşımda ki kişiye göre ya da konuya göre değişir ama ben bir şeyi istemiyorsam yapmam. inatçıyım o konuda. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Para idaresi konusunda 0 8 Yorumla ouzinyo +1 yıl Nası ya daha klima almıyon neye harcıyonda sanki kjkhj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Klimaya vermeye acırım :D kendime harcıyorum Yorumla ouzinyo +1 yıl Klima da kendine bana almıyorsun ya 🤦♂️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yok vantilatör yeterli shsj Yorumla ouzinyo +1 yıl Su üfüttürenli olsun bariiiiğ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl O da pahalı sjsjjs Yorumla ouzinyo +1 yıl Cimri uygulamasını sen kurdun kesin şjkjg Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hayır ya :D ne işim olur Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Konuya göre degişir çoğu konuda uyum sağlamaya çalışırım 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Genelde kalabalık ortamlarda uyum sağlayamiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karşımda ki kişiye göre ya da konuya göre değişir ama ben bir şeyi istemiyorsam yapmam. inatçıyım o konuda.
Para idaresi konusunda
Nası ya daha klima almıyon neye harcıyonda sanki kjkhj
Klimaya vermeye acırım :D kendime harcıyorum
Klima da kendine bana almıyorsun ya 🤦♂️
Yok vantilatör yeterli shsj
Su üfüttürenli olsun bariiiiğ
O da pahalı sjsjjs
Cimri uygulamasını sen kurdun kesin şjkjg
Hayır ya :D ne işim olur
Konuya göre degişir çoğu konuda uyum sağlamaya çalışırım
Genelde kalabalık ortamlarda uyum sağlayamiyorum
Zorlanmıyorum. Uyumlu biriyim.