Kişilik & Karakter Hiç bir şeyin tadı yok gibi oyle değilmi? SADRAZAMBEYİ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Umutlarınız ya da hayalleriniz bir bataklık gibi çekip yok oluşunu hisediyormusunuz Hiç bir şeyin tadı yok gibi oyle değilmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet yok zaten. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ALLAH sabredenlerle beraberdir.. Demiş Rabbimiz ve onun vaadi gerçektir.. :) 1 3 Yorumla SADRAZAMBEYİ +1 yıl Evet çok haklısın ama bazen bilmiyorum tövbe estağfurullah bataklık gibi her şey insanı çekip yok ediyor merakettimmişte +1 yıl sabretmek zor olan bis şey çünkü SADRAZAMBEYİ +1 yıl 👍
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet dünyanın tadı kalmadı 1 1 Yorumla SADRAZAMBEYİ +1 yıl Bunu düşünen tek ben değilmişim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet yok zaten.
ALLAH sabredenlerle beraberdir.. Demiş Rabbimiz ve onun vaadi gerçektir.. :)
Evet çok haklısın ama bazen bilmiyorum tövbe estağfurullah bataklık gibi her şey insanı çekip yok ediyor
sabretmek zor olan bis şey çünkü
👍
Evet dünyanın tadı kalmadı
Bunu düşünen tek ben değilmişim
Öyle maalesef
Aynen