Kişilik & Karakter Böyle dedim diye engel mi atılır 😄? MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Alla alla işe bak çokta mütevazi bi konuşma olmuş oysaki Böyle dedim diye engel mi atılır 😄? Cevapla İş Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Bence boş ver geçmiş olsun :D 1 1 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Ahahha dalgasınaydı ciddi değil 😄
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Burada ki erkeklerin çoğu cinsellik muhabbeti açıyor.. Sen güme gitmişsin. Öyle biri değilsen farklı bir yaklaşım tarzı benimsemelisin 1 2 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Bu Twitter rastgele biri yazmıştı Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Ok by Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Verilmesi gereken cevabı vermişsin neden engel attı acaba 🤔 1 3 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Bi bende düşündüm de cevap bulamadım 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sal gitsin başkalarına yükseltmeye devam. Memlekette bir dünya kadın var 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Bu sefer indirimli konuşalım hahaha Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Alçalıyorum deseydin keşke sana kadar alçaldım falan diyeydin ahadshhd 1 3 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Off laf sokmalık başkasında artık 😄 😄 Yorumla BanaNeHa +1 yıl kalırdı öyle :D Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl İyi dedin artık burç muhabbetlerine cevabım hazır sayende 😄 Yorumla
Uyumsuz1560 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cidden ya bu ne mütevazilik guzum 1 3 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl İletişim yeteneklerini kaybetmişler 😒 Yorumla Uyumsuz1560 +1 yıl Bencede😄 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl 😄 😄 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Geçmiş olsun knk 1 1 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Olur öyle 😄 Yorumla
fineashell Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl cok iyi 😂 1 3 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Rakip hiç iyi algılamadı sanırım Bi yanlışlık oldu 😄 😄 Yorumla fineashell +1 yıl espriden anlamiyosa napalim boş ver Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Aynen 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence boş ver geçmiş olsun :D
Ahahha dalgasınaydı ciddi değil 😄
Burada ki erkeklerin çoğu cinsellik muhabbeti açıyor.. Sen güme gitmişsin. Öyle biri değilsen farklı bir yaklaşım tarzı benimsemelisin
Bu Twitter rastgele biri yazmıştı
Ok by
Verilmesi gereken cevabı vermişsin neden engel attı acaba 🤔
Bi bende düşündüm de cevap bulamadım 😄
Sal gitsin başkalarına yükseltmeye devam. Memlekette bir dünya kadın var 😂
Bu sefer indirimli konuşalım hahaha
Alçalıyorum deseydin keşke sana kadar alçaldım falan diyeydin ahadshhd
Off laf sokmalık başkasında artık 😄 😄
kalırdı öyle :D
İyi dedin artık burç muhabbetlerine cevabım hazır sayende 😄
Cidden ya bu ne mütevazilik guzum
İletişim yeteneklerini kaybetmişler 😒