Hayat hem kolay hem de zor. Özellikle zor zamanlarda insan sevdiklerinin, dostlarının desteğine ihtiyaç duyabiliyor. Bu zor zamanlarda sizi arayıp sormayan, merak etmeyenlere nasıl davranıyorsunuz. Hiç bir şey olmamış gibi mi yoksa artık farklı mı?

Hayat hem kolay hem de zor. Özellikle zor zamanlarda insan sevdiklerinin, dostlarının desteğine ihtiyaç duyabiliyor. Bu zor zamanlarda sizi arayıp sormayan, merak etmeyenlere nasıl davranıyorsunuz. Hiç bir şey olmamış gibi mi yoksa artık farklı mı?

Çok zor zamanlarimi arkadaşlarıima dâhi göstermiyorum açıkçası göstersem bilseler elbette kırılırdim.. benim dostum olan zor anımı da adı gibi bilir anlar ben söylemeden sende var Bir şey der... Dostum ise anlar açıkçası hisseder gerisi de beni hiç tanımamış sadece arkadaştır
Hayır tabi ki de... arkadaşlık o kadar önemli bir şey ki. asıl zor gününde yanında olmaları lazım. ''bela olmadığı zamanlarda arkadaşlık bir şey ifade etmez'' bu sevdiğim bir filmde ki söz. insan merak edip arar sorar bence yani bir şey olmasa bile nerelerdesin ya da nasılsın demesi gerekiyor. bir kez soğuduysam da tekrar samimi olamam bu kişiler ile.
Çok güzel bir söz bence de Barış.
Teşekkür ederim abi
Cevap
1Cevap
Yani haliyle eskisi gibi olamam.
Bunu dile de getirmem mesafemi belli bariz bir şekilde koyarım.
Anlar ama soramaz...
Bu konuda katıyım hayatımdan çıkarırım. Yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurarım.
Olurum ben severim darbe yemeyiii
Maalesef ki
Eskisi gibi olamadığımız için yoklar şimdi
Hayır.. iyi gün kötü gün önemlidir…
Hayatımdan çıkarıyorum direkt
asla eskisi gibi olamam
Kötü zamanımda yanımda olmayanı iyi zamanımda ben silerim.
Zor zamanim olduğunu bildiği halde arayıp sormayan arkadaşa arkadaş demem.
Hayır olamam herkes kendi yoluna gider
Hayır bir mesafe giriyor araya
Olurum hayata herkesin sorunu var
İnsanız işte hayata dalıp gidiyoruz
Bizim de unutuklarımız oluyor herzeman her yere yetişemiyoruz ki yetişse te yıpranırız
Olamam ve olmam da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?