Kişilik & Karakter Bişi sormak istiyorum bazı insanlar neden bir insanın fake olduğunu düşünüyor fotoğraf attıyoruz ben ayna fotosu severim en çok? Mavikelebeklerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir insana foto atınca ya da görünce başkasının diye tutturuyor neden böyle yok şöyle sonra cidden sinirlenip ana avrat Giresim geliyor Bişi sormak istiyorum bazı insanlar neden bir insanın fake olduğunu düşünüyor fotoğraf attıyoruz ben ayna fotosu severim en çok? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Boş ver kimseye kanıtlamak zorunda değilsin buradakiler fake dese ne olur. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Türk kızları fake foto kullanmayi cok seviyor ondan dolayi kendilerini gosteremiyorlar internetten arakliyorlar 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İnanmayan kendi bilir zaten konuşup tanıyınca yalancı veya düzgün biri olduğu belli oluyor 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl güzel olduğun için seni kıskanıyor çekemiyorlardır. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sana mı feyk demişler anlamadım Ama feyk izlenimi verecek bir nüans yok ya da detay 0 0 Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl Sanalda herkes öyle takma kafaya ama bazıları cidden fake 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fake olduğunu nerden düşünüyorlar ki bence tamamen gıcıklığına söylüyor 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. fake kız fotosu diyince kala direkt aynalı fotolar geliyor ondan 0 0 Yorumla
saldırayabi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ayna ben de severim. Yatak odası, ofis, araba garajı komple ayna kaplı 0 1 Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl İyi Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanlar aldtılmktn yorulmuşSen de onları anla 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Niye kanıtlama ihtiyacı duyuyorsun 0 2 Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl Kanıtlamak gibi değil böyle bir insan birkaç kere söylerken insan sinir olur ki ben insanlardan muhatap bile çok sevmem Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Sinir olduğunu fark ediyorlarsa bile bile foto atmam işin üzerine de geliyor olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fake bi fiziğin var ondandır 0 2 Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl Spor ve Allah vergisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah'ınıza kurban olunur. Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. boşwerr 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. olur öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Boş ver kimseye kanıtlamak zorunda değilsin buradakiler fake dese ne olur.
Türk kızları fake foto kullanmayi cok seviyor ondan dolayi kendilerini gosteremiyorlar internetten arakliyorlar
İnanmayan kendi bilir zaten konuşup tanıyınca yalancı veya düzgün biri olduğu belli oluyor
güzel olduğun için seni kıskanıyor çekemiyorlardır.
Sana mı feyk demişler anlamadım
Ama feyk izlenimi verecek bir nüans yok ya da detay
Sanalda herkes öyle takma kafaya ama bazıları cidden fake
Fake olduğunu nerden düşünüyorlar ki bence tamamen gıcıklığına söylüyor
fake kız fotosu diyince kala direkt aynalı fotolar geliyor ondan
Şu profildeki fotoya fake demeleri normal değil mi
Insan degil melek olduğunu dusundukleri içindir
Ayna ben de severim. Yatak odası, ofis, araba garajı komple ayna kaplı
İyi
Senin fake olma ihtimalin yüzde 0
Oda fake atıyor ki anlık at diye
İnsanlar aldtılmktn yorulmuş
Sen de onları anla
Herkesin kendi düşüncesi işte...
Sen fake değilsin 😂
Niye kanıtlama ihtiyacı duyuyorsun
Kanıtlamak gibi değil böyle bir insan birkaç kere söylerken insan sinir olur ki ben insanlardan muhatap bile çok sevmem
Sinir olduğunu fark ediyorlarsa bile bile foto atmam işin üzerine de geliyor olabilir
fake bi fiziğin var ondandır
Spor ve Allah vergisi
Allah'ınıza kurban olunur.
sen özguvenlı bırımısın?
boşwerr
kimmiş onlar
Ne yaşandı tam olarak
İnanılamıyor çünkü
olur öyle