Kişilik & Karakter Kendinize özgü motive tekniğiniz var mı? greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Her insan bunalınca motive olmak ister. Peki sizin kendinize uyguladığınız motive tekniğiniz var mı? Kendinize özgü motive tekniğiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Duygularımı olumlu olumsuz yazmam, onunla mücadele etmem gerekiyor. Sonra kabulleniş, sen yaparsın kızımlar.Şu ara bi motive edip bi bozsam da çıkıcam bu bataktan eminim 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Evet var Mustafa Kemal Atatürk’ün evladısın sen diyorum hemen kalkıp o işi çözmeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. motive etmem kendimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bayılana kadar bakım yapıyorum, enerji deposu gibi bir şey benim için. 2 0 Yorumla