Nasıl olursanız olun, kendinizi sevmelisiniz çünkü eninde sonunda kendinizle baş başa kalıyorsunuz, özünüzü sevin.
Hatırlatma: kendini sevmek egoistlik değildir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nasıl olursanız olun, kendinizi sevmelisiniz çünkü eninde sonunda kendinizle baş başa kalıyorsunuz, özünüzü sevin.
Hatırlatma: kendini sevmek egoistlik değildir.
Kendimle barışık bir insanim. Kusurlarımı da doğrularımı da kabul eden biriyim. Bu kabulleniş bana hata yapmama konusunda yol gösteriyor. Kendimi seviyorum ve kendini seven herkesi seviyorum... Kendini tanıyamamış, kendini sevmemiş insanlar diğer insanlara zulüm eden tiplerdir (kavgacı, fesat, saldırgan ourlar
Kendini sevmek/sevmemekte karakter meselesidir. Öz değerin azlığı gösterişi, gösteriş görgüsüzlüğü, görgüsüzlük medeniyetsizliği ve kabalığı doğurur. Sende olan güzel şeylerden ilham almak yerine, kendinde olmadigi için yıkmak , kırmak, alt etmekle uğraşır
Kendini sevip sevmemek karakter meselesi değildir o sadece kendinle barışık olmaktır, kendini sevmemiş bir insan için genelleme yapman çok yanlış fesat, kavgacı, saldırgan olarak adlandırman, kimsenin içini bilemessin herkes kendini sevmek zorunda değil çünkü kendini nasıl gördüğünü insanların ona ne yaşattıklarını bilemessin buyüzden bu insanlar için genelleme yapmak saçma, senin dediğin şey özgüvensizlik özgüvensiz insanlar ya da egoist insanlar başkalarına fesat, agresif zorba davranır çünkü kendini böyle tatmin eder.
Herkes kendini sevmek zorunda, kendini sevmeyen birey diğer bireylere de sevgi besleyemez. Karakter meselesi değil demen ilginç, bir insanın kendini sevememesi onun bakış açısıyla ilgilidir ve bu karakterle ilgili bir konu. Psikolojide bu bahsettiklerimin yeri var. Kavramları doğru bilmiyoruz biz toplumca o yüzden söylenenleri algılama konusunda sorun yaşıyoruz...
Bak farkındaysan hep genel konuşuyorsun kendini sevmemek psikolojik bir durum değil ki her kendini sevmeyen insan başkasınıda sevmesin yani bunu bununla kıyaslaman çok saçma, kendini sevmeyen bir insan başkasını neden sevmesin, kendini sevmemek karakter meselesi değil ne alaka ozaman başka sevgilerde karakter hiç mantıklı geliyor mu? sevmekte zorunda değil sorum bu değildi sevmemesi tabiki iyi değil, ama sevmeyen insanıda böyle yargılayıp kafandan direk hepsine karakter uygulaman önyargı.
Neyse anlaman için daha fazla çaba göstermek istemiyorum 💅🏻ayrıca genel de konuşurum. Bir toplumda yaşıyorsak hepimizin birbirine sorumluluğu var, mesela cahil kalmamak gibi mesela kendine yatırım yapmak gibi... Bunları yapan insan kendini zaten sever.
Çok seviyorum bugün foto çekildim kendimi baya güzel hissettim
100de 8
Kendimi çok seviyorum
Cevap
11Cevap
Kendimi çok seviyorum hem fiziksel hem karakter olarak ama bazen kendime kızdıgım sinirlendigim zamnlarda oluyo
Hic sevmiyorum kendimi de baskasini da herkesten ve herseyden nefret ediyorum.
Yok kalsın
ne çok seviyorum ne az yeteri kadar olması gerektiği gibi
%70 seviyorum daha daa çok sevicem
Her gün intihar etmekten vazgeçecek kadar..
Kendini safsatalarla kandırmaya gerek yok öz saygın olsun yeter..
Az bucuk seviyorum
% 100 severim kendimi
Kendimi sevmeyi öğreniyorum diyelim
%100ü hak ederim 😂 bazen %-100e inse ddeeee
%100000 ama sıfırları bazen düşebiliyo
Hayatta kalmama yetecek kadar
0...
% 60
%100
%100
%sonsuz seviyorum kendimi canım kendim
Kendimi baya da çok seviyorum canım kendim