Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
kendine olan sevgisi azmi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok oldu bugün de öyle dünde öyleydi Bir tek dua edebiliyorum çabalamam gerektiginide bilsem çabalamak için gücüm yok ruhen yorgunum çok Allahın yardımına ihtiyacım var başka bir şey istemiyorum
Allah yardımcınız olsun neyin var bu kadar bu düşünce sarmış Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip en güzelleri nasip olsun
Çok zor şeyler yaşadım krndmce sabriminda gücümunde yorulduğu zamanlar ve içinden cikamadigim durumlar oldu Rabbimden gelecek hayra muhtacım çabalamak için gücü verecek olan da o her gün ruhen acı çekerek uyumaya çalışmak çok zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kendine olan sevgisi azmi
Çok oldu bugün de öyle dünde öyleydi Bir tek dua edebiliyorum çabalamam gerektiginide bilsem çabalamak için gücüm yok ruhen yorgunum çok Allahın yardımına ihtiyacım var başka bir şey istemiyorum
Allah yardımcınız olsun neyin var bu kadar bu düşünce sarmış Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip en güzelleri nasip olsun
Amin sağol Inşallah geçer azalır çok kötü hissediyorum
İnşirah suresi oku umudunu taze tut
Birde salavat Kübra oku bol bol hepsi geçer
Neyin var bu kadar kötü hisediyorsun
Çok zor şeyler yaşadım krndmce sabriminda gücümunde yorulduğu zamanlar ve içinden cikamadigim durumlar oldu Rabbimden gelecek hayra muhtacım çabalamak için gücü verecek olan da o her gün ruhen acı çekerek uyumaya çalışmak çok zor
Abla neyin var bu kadar ne yaşadın böyle
Allah yardımcınız olsun her zorluktan sonra bir kolaylık vardir
Kaç yaşındasın ki abla ddn
Gerçi hiç onemi yok yazmış bulundum
Anlatmaya gücüm yok hemde anlatamıyorum bile ifade edebilmek zor
24 yasindayim
Çin falan mı?
Çin nedir
3 harfli cin mi?
Allah korusun görünen görünmeyen kötülüklerden Rabbim muhafaza etsin
Hz Yusufu kuyudan alıp saraya sultan yapan Allah var ümidini kaybetme umudunu taze tut
Yaşadığım zorluklardan kaynaklı ruhen kötü hissetme bunalma üzüntü benimkisi
Anlıyorum ama sakın ol İnşirah suresi oku hz yunus duası oku salavat Kübra oku hz İbrahim ateşi cennet bahçesi oldu
İmtihan dünyası bu geçici dünyada hiç bir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçek en kötü animizda gececek
Allaha sığın hepsi geçecek
Inşallah 🤲🏻
Allah sevdiğini kulan dert veririm asıl sıkıntı yoksa sıkıntı vardır ne güzel Allah seni seviyor daha güzel günlerin olur
Amin inşallah bilmukabele
Inşallah Allah razı olsun 🤲🏻🙈
Cümlemizden Allah razı olsun amin ecmain bilmukabele