İlk buluşmada hesap ödetip kendine elbise aldıran kadın?

Bir kadınla bugün buluştuk, kendisi evlenmiş boşanmış, sosyal medyada tanışmıştık, bugün de buluştuk, yemek yedik, 450 lira hesap tuttu, eyvallah dedim ödedim, daha sonra elbise alacağım dedi, tamam dedim, girdik mağaza ya baktı vs Sonra kasada ben dışarı çıkıyorum sıcak dedi çıktı, utancımdan bırakıp çıkamadım, elbise yi aldım, bu ne yüzsüzlük, ne kadar basitlik, midem bulandı, tüm kadınlardan iğrendim, ilk defa buluştuğun bir erkeğe elbise aldırmak nedir? Daha sonra kendine toka baktı, kolye baktı onları da alacaktı bu sefer ben dışarı çıktım, peşimden geldi bunları beğendim dedi, beğendiysen al dedim, param yokki demesin mi, yoksa alma dedim, sen hediye alsan diyor, niye ben sana hediye alayım? Ne kadar basit ya, yazık..
Güncellemeler
+1 yıl
Benim derdim giden para değil, yemek fiyatını da bu yüzden belirttim, yemeği her türlü ısmarlarım, beni rahatsız eden yeni buluştuğun bir kişiye elbise aldırmak çok itici, bunu anlamayan beyinsizler yorum yapmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kadınla birlikte falan olmayacaktık, oturalım bira dediğimde çocuk beni bekliyor dedi, ama sonra mağaza mağaza dolaşmaya çıktı
İlk buluşmada hesap ödetip kendine elbise aldıran kadın?