Kişilik & Karakter Çocukluğunda güzel miydin? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tatlı mı? Güncellemeler+1 yıl Ben çok güzel ve tatlıydım. Bence hala öyleyim. Kalbimde güzel bence kötü biri olduğumu düşünmüyorum. Bazı büyük insanlardan daha olgun olduğumu düşünüyorum. Çocukluğunda güzel miydin? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Hayır güzel değildi. 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bilmem sen söyle bakalım :) 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Tatlı mıı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Aşırı tatlıydım. Arada bakıyorum fotolarıma ‘ bu tip nasıl bu tipe ters evrim geçirmiş ‘ diyorum 😂 1 12 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Benimde burnum büyümüş Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Karakteristik olur diyorlar bir şey olmaz 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ayaklarımda büyüdü 39 numara oldu Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bak ya taksit taksit söylüyor 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Kulaklarım iyi ama 😄Fazla büyük değiller😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Büyük olanlar saçla kapatıyor zaten 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl He ya en görünmeyen yerler güzel olur hep Zaten Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yakalım mı 😔 Neyse benim her yerim çirkin ben dert etmiyorum 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Neyi yakıcan Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kendimi 😂 sigara kız sigara Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ben sigara içmiyorum. Sana afiyet olsun😄 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Şimdi yaksak olur mu? Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ben hep güzelim 2 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı. Güzeldim 😞 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır.. 1 0 Yorumla
Locknum Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu sen misin cidden 1 1 Yorumla Locknum +1 yıl Send hep beğeni at kimseyi takmıyorsun ruhsuz gibisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır güzel değildi.
Bilmem sen söyle bakalım :)
Tatlı mıı
Aşırı tatlıydım. Arada bakıyorum fotolarıma ‘ bu tip nasıl bu tipe ters evrim geçirmiş ‘ diyorum 😂
Benimde burnum büyümüş
Karakteristik olur diyorlar bir şey olmaz 😂
Ayaklarımda büyüdü 39 numara oldu
Bak ya taksit taksit söylüyor 😂
Kulaklarım iyi ama 😄Fazla büyük değiller😂
Büyük olanlar saçla kapatıyor zaten 😂
He ya en görünmeyen yerler güzel olur hep Zaten
Yakalım mı 😔
Neyse benim her yerim çirkin ben dert etmiyorum 😂
Neyi yakıcan
Kendimi 😂 sigara kız sigara
Ben sigara içmiyorum. Sana afiyet olsun😄