Güncellemeler
+1 yıl
youtube. com/watch?%v=MfOoj_D3hxg bu videoda söyleniyor 17 yıl kısaldığı
Güncellemeler
+1 yıl
attığım yazıdakı %yi ve boşlukları silip izleyin
escinsellik ömrü 17 yıl kısaltıyormuş hem aile toplum baskısından intiharlar ediyolar hemde cinsel ilişkide virüsler bulaşıyor ömrü kısaltıyor doğru mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu doğru olabilirde kesin mi 17 yıl mı kısaldığı, bilimsel bir açıklama var mı yani bu konuyla ilgili?
bi haberde gördüm
İlk defa senden böyle bir şeyi duyuyorum tamam intiharlar var bunları bende duydum ama bence bilimsel veriler yoksa inanmamanı tavsiye ederim böyle şeylere çünkü haber yapmak için haber yapan kişilerde çok.
youtube. com/watch? v=MfOoj_D3hxg
bilmyiom
Watch linki göndermişsin yanlış link 😂
boslukları silebilirsin xper 3 degilim göndereyim
Tamamdır kanka
Çok mide bulandırıcı bir soru senin sorduğun soruyu skim
SG
Sikilde git boş konuşma doğruya doğru
sorumda ne var özeline girdiysem özür dilerim
Ne özeli oğlum ben öyle adamı yakalarsam kazığa oturturum hayırdır senin bı sıkıntın mı var
hangi adamı
ben eşcinselim hadi otursana ağzıma
eşcinsel cinsel ilişki kötü bir şey öyle hissetmek değil
hadi bekliyorum 🤣
Senin serefini * Adana'da oturuyorum eyer burdaysan erkeksen yerini söyle senin o ananı nasıl * gör sen
bacım çocuğu senin kanını * atalarını * soysuz sopsuz şerefsiz cibiliyetsiz kitapsız namussuz
bacım çocuğu yazdım
sorunun ne benle ne yaptım sana erkeksen sen karşıma çık bakalım BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MAH. 1056. SK. RENÇBER İNŞ. 17 1 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
ben tam adresimide veriyorum aptal ucube
benle sorunun ne eşcinsel olmam mı bu bir tercih mi kanka zaten ben erkekliğimi yerine getiriyorum eşcinsel ilişkiye asla girmem eşcinsel ilişki kötü eşcinsel olmak insanın elinde değil ki sen eşcinsel hissetmiyorsun diye erkek mi sanıyorsun kendini gerçeği yalanlayarak erkek olamazsın şimdi s. iktir git
ben sendende şizofrenim kanka
Ucube senin anandir tam adres istiyorsan bende verim ama yeterki gel 2 sene önce Arnavutköy de oturuyodum keşke orada olsaydım
sorunun ne söyle
tanımadığın insanla konuşuyorsun
Bir sorunum yok çok şükür isimde gücümdeyim namazımda niyazımdayım ama böyle eş cinsel muhabbeti beni deli ediyor bir erkek bir erkeğe nasıl o gözle bakar Allah'u teâlâ erkeği ve kadını ayrı ayrı yaratmış biz kadınlarla birlikte olabilir soyumuzu çoğaltırız kadınlar bize kadınlık yapabilsin diye yaratıldı tabi herkesin helalinden bahsediyorum
tamam güzel yapıyorsun ama eşcinsel olmak insanın elinde değil ben eşcinselim ama elimde değil eşcinsel birisi diğer erkekle zina ederse o zaman eşcinsellik kötü bir şey olur benim elimde değil ilişkiye hayatım boyunca girmeyeceğim
Git namaza başla zikir çek zikir kalpteki kötülükleri temizler şeytana lanet et seni teşvik eden aslında şeytan
kendi isteğimle kurtulamıyorum ki bundan
sen daha namazi bilmiyorsun mk evladi aksama kadar p*rno izleyip millete müslüman taklidimi yapiyorsun ayrica bende anani dikiyim senin hanim oglani
serkanelbir ismi ile giren oglan sen bi telini yazsana la bi oturt bakalim erkek gorsün site la
@Beyazid senin ben o ananın bippp dikim bacım fırlattığı senin anan seni godunden doğurmuş o yüzden böyle bir dostum çocuğu çıkmış ortaya
@Beyazid sana atardım da telimi boş yere sadece telde birbirimize küfür edicez sonra kapaticaksin adana Yüreğir PTT evleri mahallesi 3589 sk adil ikiz ortaokulunun karşısındaki binada oturuyorum gel bakalım kim kimin anasını dikiyo kahbe
Olabilir fazla gay yaşlı görmedim
Saçmalık
Kadınlar hiç çekici gelmiyor mu
yilida 2 3 kez hoşlanıyorum nadir
Hormon bozukluğu onlarnki olabilir
hormon bozuklugu olsa her kes kurtulurdu bundan
Hormon bozukluğu ya da kişilik bozukluğu normal değil yani. Sonuçta erkek olark doğan bir kişi nasl kadın gbi hissedebilr
bilmiyom bende escinselim kurtulmak istiyorum dönüşüm terapisi adlı uygulamalar varmış elektroşok vererek kişiye eşcinsellikle ilgili görseller gösteriliyor
İnşallah sonuç alirsn
amin
17 yıl mı kim demiş
youtube. com/watch? v=MfOoj_D3hxg boşlukları sil izle