Mesela ben az önce birinin geçmişteki bir anısını dinledim. Uzun zamandır bu kadar güldüğümü de hatırlamıyorum. Gözümden yaş geldi resmen🤣

Mesela ben az önce birinin geçmişteki bir anısını dinledim. Uzun zamandır bu kadar güldüğümü de hatırlamıyorum. Gözümden yaş geldi resmen🤣
Geçmiş zamanda evlenmek için görüştüğüm bir kişi, oturacağımız yerin kendi evine bir saat uzakta olduğu için istememişti. Ondan sonra başka bir deneyim yaşamadım.
Öyle mi? Ne güzel demek sizin için kıymetliymiş.
Sabah ogullarim ziyaretime geldi. Tatil icin TR'ye gitmislerdi.
Sabah kucuk oglum, baba benim Turk parami euro olarak degistirirmisin dedi. Bende tabiki dedim. 1200 TL'si vardi. Bende 40 euro verdim.. aa baba bu ne dedi. Dedim karsiligi bu olmaz baba ayni rakam isterim dedi. 1200 euro aldi :) Abisi allahtan evde unutmus TL'lerini :D
Ülkenin parlak zekaları işte.
😅
sabahleyin dışarı çıkarken yeğenle sohbet ettik o birşeyeler anlatıyordu bende ona ciddi olamazsın dedim oda hayır ciddi olarım dedi 😀
Çok mantıklı cevap vermiş. Yaşı küçükse bu cevaba bir saat gülünebilir.😅
evet dört yaşında 🤗🤗🤗
Çok tatlıdır ya🙂 sağlıkla büyüsün🌺
Gündüz yegenlerimin gelmesi tamm 1-2 saat geçince kavga ettiler kafamı sisirdiler ama olsun 😅
Cevap
7Cevap
Maalesef bugün hiç mutlu olmadım gerçi zaten mutlu olmuyorum hiç. en son ne zaman içten güldüm veya mutlu oldum hatırlamıyorum
bize mutluluk haram inan komik şeylere bile gülemiyoruz
Demeyelim öyle hayat güzel mutlu olmak için sebep çok..
Gerçekler🙂
Kuzenle eski anıları hatırladım ona hiç koz vermedim diye kendimle gurur duydum ama arkadaşına herşeyi anlatmış bu iyi olmadı
Yavru köpeğe yiyecek ve su vermem mutlu etti
Anlat bizde gülelim. s
Brni güldüren konudan çok anlatılış biçimi😅
O biçimde anlat 😂
Var ama yazılmaz:)
Hiçbir şer
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?