Devamlı yalan söylemesi kadar ezikçe bir hareket yoktur bence

Devamlı yalan söylemesi kadar ezikçe bir hareket yoktur bence

Eğer benim verdiğim değeri bana vermiyorsa ben direk soğurum ya da umursamaz takmıyor gibi görünse ve soğuk yaparsa ya da benim sorunlu olduğum kişilerle can ciğer dost olursa soğurum tabi ki de.. güvenmeliyim karşımda ki kişiye.
yalan söylerse aldatırsa ben varken başka insanlarla. samimi olursa soğurum o kızdan başkalarına yüz verirse anında o kızdan uzaklaşırım beni kıskandıran kızdan soğurum bilerek beni kıskandırıp tepkimi ölçmeye çalışan kadından soğurum ben yaparım ben bütün kizlarla konuşurum dünyadaki ama benim sevdiğim kadın baskalariyla konuşamaz aşırı kıskanç biriyimdir maçoyumdur bu kıskançlık konusunda kıyafetine karışmam hicbiseyine karışmam ama kıskanırım seviyorsam zaten kiskanmaliyim kiskanmiyosam bir problem vardır kıskanırsam soğurum
Tutarsız ve işine geldiği gibi davranan yüzsüzlere kredi yok bende. Böylelerin her yeri ayrı oynar. Ayak üstü kırk takla atarlar laf kalabalığı yaparak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan sürüngenlerdir. Evlerden ırak insan müsveddeleri.
Ters yaparsa mesaja geç bakarsa aramalarıma yanıt vermeyip tekrar dönmediğinde soğuk yaptığında laf sokmaya çalıştığında kendiyle beni yarıştırmaya çalıştığında telefonuma dokunduğunda falan falan falan
Cevap
13Cevap
Bencilliğini veya egosunu sezersem
Bildiği birşeyi bana anlattıtması gadası
İşine gelince muhattap olup keyfine göre hareket ederse..
Yalan söylerse, patavatsızca konuşursa, pintiyse, parayı sürekli bana kirletmeye çalışan -güya- kurnaz biriyse, kültürsüzse özetle soğurum.
Sürekli yalan soyleyen insan bana da çok itici gelir. Sürekli şikayet eden, dert yanan, başkalarının hayatlarını konuşan insanlar da.. sıkıcısın..
Yüzüme başka, arkamdan başka olursa ve ben bunu farkedersem.. ona bile belli etmeden çıkarım hayatindan
hangi soru bankasini cozuyo acaba merak ettim
Soyle bi erkek benim odamda olacak bi soru cozerim bi ona bakarim karsilikli ders calisma askim alevlenir
gelsene bekliyorum seni
Konuşurken lafımı bölerse, bana önyargı ile yaklaşırsa
Bilmiyorum ya anlık oluşur karşı taraf anlar her halükarda, şu bu diyemiyorum
İlgisiz davranırsa, yalan söylerse, sözünde durmazsa vb
Yalan söylemesi dürüst olmaması anında soğutur
Biri olması yetiyor yalnızlığıma pürüz olan her etken soğumak için yeterli bir sebeptir.
Yalanını yakalarsam eğer direkt soğuma perileri geliyor
Çelişki yaşayan, cıvık dengesiz kişilerden soğumam kısa sürüyor.
Saygısız
Kaba
İlgisiz
Yalan söylenirse
Dürüst olunmassa
Gözüme karakter olarak basit biri gelirse soğurum
Arkamdan iş çevirirse.
Bana yapılmadı ama devamlı yalan söylenirse eğer ve benim çok mutlu olup da anlattığım konuyu küçümser ise o zaman soğurum o kişiden
Bu nasıl soru 🙂
Hoşlanmadığım hareketleri yaparsa soğurum.
Görselli, başlıklı detaylı düz soru kardeşim
Telefonlara cevap vermemesi. Engellemesi ve benzeri.
Başka bir kişi yokken yanımda biri gelince direkt uzaklaşan insanlardan nefret ediyorum
Surekli telefon edince mesgulim diyip sonra beni aramamasi meaajima hep gec cvp vermesi
İkili konuşuyorsa dengesiz biriyse soğurum
Yalan
Yılışık tavır
Aşırı ego
Yalan söylediğini fark edersem.
Yalan söylerse, benim için sayfa kapanır.
Sinsi anını yakalayınca soğuyorum.
Büyük ihtimalle kabalık
X nedenden dolayı kendimi degersiz hissettirirse
Karsimda burnunu karistirirsa
Olmadığı gibi biri görünmesi yeter
Beni ekerse soğurum.
Yalan ihanet şiddet
Klyaslama ve yalan söylemesi
Ben her türlü soğuyorum
Dürüst olmaması
Basit ve Ucuz davranışların hepsi
aynı soruları sorarsa