Hiç altta kalmayıp herşeye şak diye cevap yapıştıran insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 💫
#Morp ❣

Hiç altta kalmayıp herşeye şak diye cevap yapıştıran insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 💫
#Morp ❣
Sana zaman ayırıyor, seninle ilgileniyor ve seni önemsiyorsa, bu sevgi göstergesi olabilir. Sık sık iletişim kurmak, birlikte zaman geçirmek ve aktivitelere katılmak gibi davranışlar bu yönde işaretler olabilir. Senin duygularını anlamaya çalışıyor ve empati gösteriyorsa, bu sevgisini ifade edebilir. Senin hissettiğin duyguları anlamak ve destek olmak, gerçek bir sevgi göstergesi olabilir.
Hayır o insanlar atacağı her hamlenin cevabını verebileceğini düşünür. Genel olarak bende öyleyim hazır cevap veriyorum çünkü adım atmadan önce düşünüyorum. :D
Hasan Can Kaya ( Konuşanlar ) mesela hazır cevap bir sunucu. Ben bayılırım böyle insanlara çünkü bu bir zeka göstergesidir bunu herkes beceremez laf söylemek. Laf sokmak bir yetenek işidir aslında
Cevap
8Cevap
Ah bebeim benden bahsetmişsin hemen geldim 😂😂
Senden esinlenerek sordum 🤣🤣🤣 desemde inanma hahaha
Desen de inanmam 😂😂 ahsha
Hayır değildir tabi ki de bende öyleyim çünkü :D bazen direk veriyorum cevabı
Ben öyleyim. Benimle laf dalaşına girmeyi tavsiye etmiyorum kimseye. Beni tanıyanlar da başkalarına böyle tavsiye eder 😂😂
E yani lafı ağzına tıkamış gibi olunca elbette sinir bozucu olur 😂
Çok bilmiş 🤣🤣
Kaşınanı Kaşırız Ağa. Tokat gibi Yapıştırırım .
Ben çok severim öyle insanları eğleniyorum öyleleri ile jfmf
Hazır cevap birisi olarak fazla sinir bozucuyum 🤣
Savaş sanatlarında yüksek lisans yapmışlar 😀
Bazen sinir bozucu oluyor ama hazır cevap olmak iyidir
Bilmeden beyninden söyleyeceği cümleleri süzmeden aktaranlar sinir bozucu olabiliyorlar evet
Helal olsun diyorum. Benim hep sonradan gelir aklıma hep sonradan.
Hayır değil bence ben beğeniyorum öyle insanları, benim hep sonradan gelir aklım
Mantıklıysa saygı duyarım
Evet sinir bozucudur
Bazen evet ama genelde eğlenceli oluyor
Yok olmaz ben daha da sinir bozucu biriyim.
Bayıyorlar
Hemde çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?