Kişilik & Karakter Hayal kurmayı seviyormusunuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim hayallerim hep karşılıksız kaldı gerçekleşmedi. hayallerime de küstüm Hayal kurmayı seviyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evet severim ama. ben uzun zaman önce küstüm hallerime hep kandırdı beni beni bi sözüm var onunda canı saolsun belki birgün gerçek olur hayalde olsa birşeyleri yapmaya çalışmak ve çabalamak güzel tabi sonunda canın çok yaniyo o da çabası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayallerim var ve olacağına inanıyorum sadece biraz zaman. Siz de küsmeyin , hayallere küsülmez.. hayatın ne getireceğini bilemeyiz 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayallerim benim özgün dünyamdır, dokunulmasına asla izin vermem. 0 0 Yorumla
falconx11 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hayaller olmasaydı dünyanın yükü cekilir miydi hiç? 0 0 Yorumla
İcardiii99 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Severim boş boş hayal kurarim sonu olmaz:) 0 0 Yorumla