Kişilik & Karakter Haftayı nasıl kapatıyorsun😜? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 95 Yapay Zekaya Sor Enerjik bir gün, çünkü Çuma.. 😄 Keyifli hafta sonları..🥂https://m.youtube.com/watch?v=7vtL8NKkLiE#smell Güncellemeler+1 yıl Süper.. 💫 Haftayı nasıl kapatıyorsun😜? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. şu an uykum var komple kendimi uykuya kapatasım var😴😴😬 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Haftayı normal kapatıyorum. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Havuz keyfiyle. Bugün doğum günüm. Hiç iş yapmayı düşünmüyorum.😂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Oh ne güzel doğmuşum diyerek havuza ağladığını hayal ettim istemsizce 😂 mutlu mutlu senelere iyi ki doğdun 🥳🥳🥂🖤 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Çok teşekkür ederim 😂❤️🥂Aynen öyle yapıyorum djsjs🎉 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Erkeklerin evde olmadığı bir gün ve o yüzden gayet güzel bir gün 😂😂 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tam olarak enerjimin yerinde olduğu söylenemez. Biraz sonra kendime gelirim diye düşünüyorum. Umarım hepimiz için güzel bir hafta sonu olur 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/hVRDtg2OEMUBöyle :D 1 0 Yorumla
Брюнетка_Король Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 102% +1 yıl Bu hafta biraz garip oldu, ama gelen hafta daha güzel olacak gibi geliyor..😀 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim için hafta içi daire hafta sonu da yine evde yatarak geçiriyorum. 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Biraz yorgun kapatıyorum ama haftasonu planlarım enerjimi toplamam için motive ediyor beni. 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Opınhaymırla sjdhaj umarim pisikolocim bozulmaz shdhshd 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok yorgun aynı zamanda tatil olacağı için musmutluu 1 0 Yorumla
Labombastik Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yorgun, aksi, nalet bir şekilde kapatıyore dfgh 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çalıştığım yerdeki işimi bırakmak ile kapattım haftayı hayırlısı diyelim 😅 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Neşeli, Mutlu ve Huzurlu ( Cuma olması sebebiyle ) 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. erginliğimi üzerimden atamamış bir vaziyetteyim böyle kapatmak ıstemıyorum ((: yarın ola hayrola dıyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Haftayı uyuyarak kapatıyorum. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evdeyim normal bir şekilde kapatacağım. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Zengin xd 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. şu an çalışıyoz akşama belli olur :) 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Heyecanlı, enerjik ve neşeli çok şükür 🙏🏻 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heyacanli bekleyerek kapatıyorum 🥹🥳🥳 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sabırlı ve inatçıyım bir de ümitvarım illaki. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Haftayı aksiyonla kapatiyoruz. 1 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Hayırlısıyla guzel olur 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yorucu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
şu an uykum var komple kendimi uykuya kapatasım var😴😴😬
Haftayı normal kapatıyorum.
Havuz keyfiyle. Bugün doğum günüm. Hiç iş yapmayı düşünmüyorum.😂
Oh ne güzel doğmuşum diyerek havuza ağladığını hayal ettim istemsizce 😂 mutlu mutlu senelere iyi ki doğdun 🥳🥳🥂🖤
Çok teşekkür ederim 😂❤️🥂Aynen öyle yapıyorum djsjs🎉
Erkeklerin evde olmadığı bir gün ve o yüzden gayet güzel bir gün 😂😂
Tam olarak enerjimin yerinde olduğu söylenemez. Biraz sonra kendime gelirim diye düşünüyorum. Umarım hepimiz için güzel bir hafta sonu olur
Böyle :D
Bu hafta biraz garip oldu, ama gelen hafta daha güzel olacak gibi geliyor..😀
Benim için hafta içi daire hafta sonu da yine evde yatarak geçiriyorum.
Biraz yorgun kapatıyorum ama haftasonu planlarım enerjimi toplamam için motive ediyor beni.
Opınhaymırla sjdhaj umarim pisikolocim bozulmaz shdhshd
Çok yorgun aynı zamanda tatil olacağı için musmutluu
Yorgun, aksi, nalet bir şekilde kapatıyore dfgh
Çalıştığım yerdeki işimi bırakmak ile kapattım haftayı hayırlısı diyelim 😅
Neşeli, Mutlu ve Huzurlu ( Cuma olması sebebiyle )
erginliğimi üzerimden atamamış bir vaziyetteyim böyle kapatmak ıstemıyorum ((: yarın ola hayrola dıyorum
Haftayı uyuyarak kapatıyorum.
Evdeyim normal bir şekilde kapatacağım.
Daha kapatamadık 🥹
Zengin xd
Gezerek gezerek
Deniz sefası ile 🥰
şu an çalışıyoz akşama belli olur :)
Heyecanlı, enerjik ve neşeli çok şükür 🙏🏻
Heyacanli bekleyerek kapatıyorum 🥹🥳🥳
Sabırlı ve inatçıyım bir de ümitvarım illaki.
Haftayı aksiyonla kapatiyoruz.
Hayırlısıyla guzel olur
Canım sıkılarak
Boş geçti gkgfh
Yorgun şekilde..
Yatarak 😄
Berbat her günüm aynı geçiyor
Çalışarak
Üçüncü tatile giderek
İnsan gibi kapatıyorum
Yorucu