🌺 RENGÂRENK YOLLAR 🌺
Gel tanışalım önce ben kısaca S. Y? ama sen bana uzun uzun rengarenk yollar de olar mı?
🌺 RENGÂRENK YOLLAR 🌺
Bana kendinizi kısaca tanıtırmısınız? isminizin basharfleri , mesleğiniz, memleketiniz burcunuz yaşınız burada bulunma sebebiniz vsss hadi gelin birbirimizi tanıyalım 💁
Ben H. T. 33 yaşındayım kamu kurumunda teknikerim, memleketim KONYA. burada sohbet muhabbet amaçlı bulunuyorum amacım burada birilerini düşürmek değil sevdiğim var. ince çoraplar ve şık kombinler hakkında sohbet ve bilgi paylaşımı yapmayı seviyorum onun için buradayım herkese iyi akşamlar dilerim paylaşım için teşekkür ederim S. Y.
Merhaba ben H İ 45 yaşındayım Rizeliyim doğma büyüme İstanbul Üsküdarlıyım, boğa burcuyum. Evliyim iki oğlum var 23 ve 18 yaşındalar. Hayat felsefem kendimi mutlu etmek adına yaşıyorum kime ne benim ne halt ettiğimden 🤣🤣 Muhasebeciyim fakat evlendim ve koca ve baba parası yiyip çocuklarımı büyüttüm. Şimdilerdeyse yine koca ve baba parası yiyerek geziyorum hayatımı yaşıyorum.
6 7 yıldır burdayım iyi kötü üyelerle tanıştım, kimini hiç tanımasaydım, kiminide iyi ki tanidim dediğim üyeler var. Her şeye salça olan dedikodu yapan üyelere rağmen eğleniyorum keyfime bakıyorum. Neysem o keyifliysem keyifliyim, mutsuzsam mutsuzum diyorum. Kim ne düşünür diye dert etmiyorum. Kafa dağıtmak için takılıyorum. Telefonumun arka sekmesinde açık duran ara ara baktığım bir yer iste...
46 yaşindayimm*** olacak
Hoş geldin gönlümün sultanı 🌺 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim güzel gözlüm 🌺 en güzelini yapıyorsun insan ne yapıyorsa kendisi için yapmalı sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor 🌺❤️
Hoş buldum güzel kalpli güzel kadın 🧿 aynen öyle...🥰😘
Çokça kalp 💙💙💙💙💙💙💙💙
Teşekkür ederim💙
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim çimen gözlüm 🌺
Adım Murat Erzincanli bir ailenin çocuğu olarak 78 erzincanda doğdum
91 de babami mide kanaması sonucu yitirdim Erzincan depreminde enkazdan çıkmış bir insanim 92 de sonrasında İstanbula gelen bir insanım 45. yasindayim kamuda işçi statüsünde özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum bekarım
2 kardeşiz o evli ben annemle beraber yaşıyorum
Bu platformda 2. hesabım
Bu platformda olmaktan hayatlara yasamlara dokunmaktan mutluluk duyuyorum
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Hoş geldin genç adam 💁 süpersin 👍 ağzına yüreğine sağlık 🙏 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Bir mukavil bende iyi ki varsınız saygılar sevgiler sunuyorum
Babanızinda mekanı cennet olsun inşallah 🙏 başınız sağolsun
Sagolun tüm ahiret yurduna göçenlerimizun mekanları cennet olsun degerli hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum Işıklar içinde ışıklarla olsunlar mekanları cennet olsun degerli ailelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı sabir ve metanetler diliyorum
Amin inşallah 🙏
Ben H. Ö. 19 yaşında Mersin liyim. Mersin de doğdum şu an da Mersin deyim. Burçlara inanmam ama söyleyeyim. Yengeç burcuyum. Öğrenciyim. Sitede farklı görüş tarzlarını deneyimlemek ve merakımı gidermek için aktif şekilde takılıyorum.
Hoş geldin genç adam 💁 süpersin 👍 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
💁💁💁
Cevap
35Cevap
Ben mit ajanıyım bilgi veremem bilgi alırım xdd
tamam peki saygı duyarım 💁
Kısaca tanısaydık iyiydi 😂😂
Üç harflilerdenim tanıyanı çarparım xd
Bunu bana yapma bari 😂 aşk olsun şimdi ben carpilacak insanmiyim incindimmmm 😂 sen sana zararı dokunanlari çarp.
Onları Allah çarpsın ters düz etsin xd
Amin amin inşallah 🤣
Yamuklaşsınlar vucutlari engebeli olsun kamburlari çıkıp deve gibi horgucleri çıksın xd
Allah hepsine cuma günü ölmeyi nasip etsin inşallah 🤣 ama bu cuma değil tabiki 😂
Bu cuma bugün bitsin fisleri çekilsin tabutlari cakilsin xd
Bende Barış. shjs
Bu kadar mı kimdir peki bu barış seni tanımak isterim
👋 Cofi derler kısaca, 39 yasindayim oğlak yükselen akrep, 3 yaşında kızım 9 yasinda oğlum var. Aslen antyaliyim, Avusturya'da yaşıyorum. İstanbul üni ing öğret. Dereceyle bitirip buraya atandım. Bicok yeri gezdim eğitim dolayısıyla ve buraya yerleştim. Viyana üni ekonomi bitirdim üzerine Berlin üni bir prof masterimi yaptım satış müdürü olarak çalışıyorum. Iskolik, doğayı seven çok aktif biriyimdir. Burasi benim için küçük bir Türkiye, gırgır samataya arada soru cvpliorum. Aşk meşk olaylarına kapaliyim. Mantıklı, ayakları üzerinde duran savaşçı insanları sever ve takdir ederim 🙏✌️
Hoş geldin güzellik 🌺 süpersin 👍 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Adım E. B. 6 Ocak 1988 doğumluyum. 7 göbekten doğma büyüme Gölcük'lüyüm Yalova'da yaşıyorum Osmangazi Üniversitesi makine mühendisliği mezunuyum. Gemi tersanesinde çalışıyorum, 1 kere evlenip ayrıldım çocuğum yok, yalnız yaşıyorum, motosiklet ve arabaları severim, gezmeyi, müzik dinlemeyi severim
Süpersin hoş geldin genç adam 💁 tanistigimiza çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Ben aynadakiajan
Benim adımın hikayesi için aynalar filmini izleyin o filmde bir ajan var ve aynalarla başı belada korku türü ve harika bir film.
Filmin sonunda ajan aynada hapis kalıyor
O yüzden aynadakiajan adım da
Sonunu söylememin sakıncası yok korku türünde en azından bu filmde sonuna kadar bir sürü olay oluyor.
Hoş geldin genç adam 💁 tanistigimiza çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Adım Cumali memnun oldum genç ve güzel zarif hanimefendi
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz
Estağfurullah o sizin zerafetiniz
İzninizle size bir şarkı armağan etmek istiyorum
İsmim nickte yazıyor :D:D endüstri müh. hem bir ar-ge firmasında ür-ge uzmanı olarak çalışıyorum hemde kendi şahıs şirketimle e-ticaret işi yapıyorum. Aslan burcuyum memleket Selanik hiç gitmedim doğma büyüme İstanbul. Burada vakit öldürmek kafa dağıtmak için bulunuyorum.
Tabiki tanışalım ismim önemli değil ama lakabım hakan yavaş ciğerimi söktün ☺☺ arkadaşlar öyle derler 30 yaşındayım akrep 🦂 burcuyum bekarım Karadeniz'in incisi giresun da yaşıyorum ☺☺☺ neşeli eğlenceli heyecanlı tutkulu enerjik biriyim her zaman ☺☺☺
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz
Estafurullah olur mu öyle şey yinede teşekkür ederim 🙏
Ben M. Y. yarışmaya Antalya'dan katılıyorum. Mühendisim, görünüşte balık burcuyum ama daha özelliğini bende bulabilen olmadı. Çok çalışırım, Çok gezerim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum çünkü onlar başarısız olsun mi ben kazanayım. (Biraz da bencilim) 😂
Hoş geldin genç adam 💁 boş ver zaten başarılar dileme iyi olan kazansın 😂 tanistigimiza çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
💁💁💁
B. G. 33 yaş 11 senedir market sektorundeyim. Şuanda orta olcekli bir markette yoneticiyom. Bursadayim. Basak burcu. Ergenken kayit olma sebebim tum erkeklerinki ile ayniydı ama simdi KS de kendime bir kimlik buldum. Eglenceli az konusan ve hazircevap biriyim.
Hoş geldin genç adam 💁 süpersin 👍 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim o
💁💁💁
Soru izdivaç gibi olmuş.
Ben benim işte. Özelde konuştuklarım tanır.
💁💁💁
Ben E. B. (Erhan Başaran). Ne bileyim baş harfleri yetersiz geldi. Kimseden korkum yok sonuçta. Her şey profil sayfam da yazıyor ve adam gibi adam deyin, öyle bilin...
Hoş geldin Erhan 💁süpersin 👍 tanistigimiza çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Sana da iyi geceler, aşkım...
💁💁💁
Bu emoji ne anlatıyor ki?:)))
Seyfullah 26 mardinliyim ama dogma büyüme istanbulluyum boğa burcu olup 4 mayis 1997 de oldum çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum vakit geçirmek icin burayı kullanıyorum eğlenmek icin felan
Hoş geldin genç adam 💁 süpersin rabbim zihin açıklığı versin mahcup etmesin inşallah 🙏 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Merhaba ablam. Kırklareliliyim.24 yaşındayım. Aslan burcuyum. Dün doğum günümdü hatta hatta. Muhasebeciyim. Başka bir şey gelmedi aklıma 🥲
Hoş geldin güzellik 🌺 süpersin seni tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Bu arada doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara güzellik 🌺🌿❤️🌿❤️🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿❤️🌿❤️🌿🌺
Ben de kraliçem 🌸❤️
Çok teşekkür ederim çok zarifsin abla ✨️🌸
Bende H. Y 40 yaşında mühendis, memleket Ankara eşten ayrı, eğlenmek hoşça vakit geçirmek için burdayim
Çok teşekkür ederim 🙏
Adım bana kalsın.. mühendisim, İstanbul'da yaşıyorum. Balık burcuyum, bekarım. Sitede bulunma amacım, partner bulmak :)
Hoş geldin genç adam 💁 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Teşekkür ediyorum, çok da genç sayılmam 34 yaşındayım :D
tamam işte gençsin tam sevilecek yaştasın 🤣
Sev beni madem :D
Olur olur severizzzzz 🤣
Mutlu olurum cidden :)
Olursun tabii 😂 benle olupta mutsuz olman mümkünmü sence 😂
Değil gibi sanırım 😂
Kesinlikle 🤣
Yaşamak lazım ama
Ben anlatilacak değil yaşanacak kadınım zaten 😂
İşte o yüzden yaşayalım dedim ben de 😊
Ben kısaca A. ö doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum aslen Edirne liyim İstanbul havalimaninda güvenlik sefiyim
Hoş geldin genç adam 🙏
Genç dedin ya dile benden ne dilersen
Tabiki canının sağlığını 💁
H M Turizm otelcilik Malatya başak eğlence takılmak tanımasamda şahsen güzel arkadaşımlik samimi dostluk var
Hoş geldin canımın içi süpersin 👍 iyi eğlenceler dilerim tanıştığımada çok memnun oldum 💁
Camın içi dedinya kalbim çalmaya başladı hoşşş bulduk
Senin canını yiyerem haa 🤣
Yapma otobüsteyim fenalaşarım açıl yardır gerekir 91E
😂😂
Senin için kırızde geçirirm
Aşk olsun ben okadar vicdansizmiyim
Hayır canım için değerlisin benim için
Teşekkür ederim 🙏 onur duyarım
Aynı şeyleri bende seninle olmaktan gurup keyif duyuyorum
Beni bulacaaan sonra dimiii kistiracaksin tenhada sonra 😂😂
Benim sağım solum belli olmaz 😂 oyuzden bana fazla güvenme derim
Neyse artık riske girelim napalim ismim A. C mühendisim Denizli'de yaşıyorum aslen corumluyum
Genç adam Didi bana sevindirik oldum 😂
Hı hııı 😂
Yaşın doğruysa sen benden gençsin biliyorsun dimi
Adım M Ankaralıyım burcum Aslan yükselen kova yaşım da 40 ın yarısı:)
Hoş geldin güzellik 🌺 iyi eğlenceler dilerim
Teşekkürler size de🌸
Birçok şeyimiz aynı ama tabi ufak farklar var ablacm o da olur o kadar 😚 meslek aynı , memleket aynı , daha ne 😂😂
Süpersin 👍 hoş geldin güzellik 🌺
Hoşbuldum ablacmm ❤😍😘😚
Muhasebeci olup buraya zaman ayırabilmek bi başarı bence birbirimizi kutlayalım 😚
Kesinlikle bunu kutlamaliyiz güzellik🌺 bunu yapabilmek herkesin harcı değildir zeka ister 💁
Ahhahh 😚 kutluyorum ablaların en güzelini 👏👏👏😚😘❤
Senin canını yerim ben güzellik 🌺 teşekkür ederim 🙏 seni kocaman öpüyorum 😘 en güzel akşamlar senin olsun 💁
Teşekkürler ablacmm bilmukabele 😚 kanka olmalıyız bence gız ablaa 🤔 gel valla denk geldikçe dedikodu kaynatalım azıcıkkk hıı 🤔😚
Abla bi sorum olcak , hayatımdaki kişi evliliği dilinden düşürmüyo ama somut adım da atmıyo , sence nasıl o yöne çekebilirim? 🤔😔 aslında kimseyle paylaşamadığım bu konuda fikrini alcaktım 😔
R. Ç 36 yaşındayım konyalıyım Ankara'da yaşıyorum bekarım koç burcuyum issizim şu an biraz deliyim yalan yok yukarıda Allah var 7 aya yaklaştı burada bulunmamın amacı valla ben de bilmiyorum ama şunu belirtmek isterim bügüne kadar kimseye sarkıntılık sapıklık terbiyesizlik yapmadım sevgili veya manita yapmak içinde burada bulunmuyorum kimsenin beni yanlış anlamasını istemiyorum
Ankaralıyım yaşım belli yıllardır buradayım sevilirmiyim bilmem tartışılır zaten çokta fifi , keyifli zaman geçirmek için takılırım
Hoş geldin genç adam 💁seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
💁💁
Adim o k
Psikologum 34 yasindayim bekarim
Sorularini goruyorum ve makara anlayisini sevdim
Sana tabi. dm atamiyoruz sanirim
Hoş geldin genç adam 💁 süpersin 👍 sizinle tanıştığıma sevindim iyi eğlenceler dilerim 🙏
Tesekkurler bende bilmukabele :)
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz küçük bey 😂
Nerem kucuk ya senden buyugum🤣
😂😂 ne biliyim sizi görmeyince küçük sandım 🤣
Ya attığın dm burnuma gelse burnum estetik benim 😂😂 sayın piskolog beyefendi 😂
Pfff😂
Noldu 🤣 offlama gündüz gündüz
Soguk espri zinciri😀
Adım Aden mühendisim 33 yaşındayım. İstanbul'da İzmir'de Ankara'da heryerde yaşıyorum :D akrep burcuyum çoluk çocuk yok bekarım kjkjk
Hoş geldin genç adam süpersin 👍 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
tesekkür ederim genç kadın :D bende seni tanıdığıma memnun oldum
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz
rica ederim güzel gözlü kadın :)
💁💁💁💁
W. X 😜 yaş 37 bekarım aslen Ankara doğum eskişehir. Ameleyim yarışmacı arkadaşlara. Başarılar diliyorum :)
Hoş geldin genç adam 💁 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Bende memnun oldum iyi eğlenceler :)
💁💁💁
Ben Ali, İzmir Karşıyaka. Kamu kurumundan emekli. İnş. muh. Bir oğlum var. Benden bu kadar.
Çok güzelmiş Ali hoş geldin iyi eğlenceler dilerim tanıştığımada çok memnun oldum 💁
A. K , Sağlık, Samsun, Oğlak, 32
%40 cinsellik %30 gırgır şamata %20 anladığım ve sevdiğim şeylerden konuşmak %10 nöbetlerde can sıkıntısı
Hoş geldin süpersin genç adam 💁 iyi eğlenceler dilerim tanıştığımada çok memnun oldum
Teşekkürler lady.
💁💁💁
Açık açık bütün bunların hepsini yazacağımı beklemiyorsun değil mi :D
Saygı duyarım 🖐️
❤️❤️❤️
Burdan da herkese afişe etmesem olmaz mı dilersen tüm secerimi veririm sana :D
Ben sana secerini ver denedim zaten kısaca kendinizi tanıtın dedim belirtmek istemesenizde saygı duyarım 🖐️
@r_engarenkyollar soruyu güncellemişsin okuduğumda yok artık dedim sanki seni tanıyor gibiyim çok ciddiyim bana ya*zabilir misin d*mden
💁💁💁
Benimde S. Y bu arada 😀
Bu kadar mı 🤣
Yok sy yi görünce sadece onu belirtmek istedim
Güncelleme kısmına bak ben nasıl tanitmisim kendimi
İşe başlama formu gibi 😀
😂😂 kendini tanıtma öyle olur ama en azından bilgi sahibi oldun
Biliyodum zaten
Nerden biliyorsun hınzır 😂
Kendimi tanıtmayı niye bilmeyim 😀😀
Gökhan ben dümdüz bir adamım işte pozitif kadın
Hoş geldin genç adam 💁 peki kimdir Gökhan ne iş yapar nerelidir seni kısaca tanımak isterim @GOKHANoturumactı
Gökhan makine teknikeri , makıne tamır eder , arıza tespit eder , söker takar , çizer.
İtalyan’ım ben 😂
TM peki gökhanım teşekkür ederim 🙏 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
Eyvallah pozitif kadın
olmaz üşenirim ben sana rüzgargülü diycem
Bana burada okadar çok lakap takiliyor ki tamam sizde rüzgar gülü diyin kulağa hoş geliyor
Kendimi ifşa mı edeyim lkfgh
Saygı duyarım 🖐️🖐️
Ben kısaca cc sağlık memuruyum burcum boğa
Hoş geldin genç adam 💁
Hoş bulduk
💁💁
Cevapları okumak için butdayım
Güzel soru güzel cevaplar
Ben 45 yaşındayım Adanalıyım doğma büyüme Adanadayım ismim A. T bekarım
Hoş geldin genç adam 💁 süpersin 👍 seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi eğlenceler dilerim 🙏
💁💁💁💁
😂😂 teşekkür ederim 🙏 ama kastsmonunun çekme helvası meşhurdur kaynağı değil
Tmmm pikiii öyle olsun teşekkür ederim 🙏
Olurr
Kısa ve öz 😂
Mesal ne olacak tanısinca
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
💁💁💁
O bile çok olur yamaç ben
Bu kadar mı peki? Kimdir bu yamaç Nevis yapar
Ne is
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?