♾️ İnsanlar sizi tanıdıktan sonra şaşırdıkları bir özelliğiniz ya da huyunuz var mı?

♾️ İnsanlar sizi tanıdıktan sonra şaşırdıkları bir özelliğiniz ya da huyunuz var mı?

Beni sıcakkanlı sanıp yanılanlar oluyor, yüz şeklimden ötürü sıcakkanlı sanıyorlar sanırım, halbuki fazla. temas sevmeyen bir insanım. Kolay kandırılabilen bir kişi olduğumu düşünüyorlar lakin kolay kanmam, böyle düşünmeleri de işime geliyor, onların beni kandırmaya çalışırken ne kadar alçaldıklarını da görüyorum. Öte yandan beni ciddi bulanlarda var, halbuki gülmeyi de güldürmeyi de severim, taklit yapmayı, yakınlarımı sinir etmeyi çok severim, bonibon şekeri alıp, şekerlemeleri yutup elveda hayat diyip numaracıktan intihar ediyormuş gibi yapmayı çok severim, bazı ayrıntılarım ben de saklı, muciplik yapmayı seviyorum.
Beni çok rahat buluyorlar. Yani olaylar karşısında sakinliğimi koruyuşum, paniksizliğim, sorunlar yaşadığımda bunları büyütmeden kafama takmadan akışına bırakışım falan genelde şaşırtıcı geliyor onlara. Nasıl böyle rahat olabiliyorsun hayret ediyorum diyorlar.
Dışardan genellikle soğuk bir yapım olduğunu söylüyorlar. Kendini beğenmiş falan ama tanıdıkça fikirleri değişiyor.
Rica ederim 🦋
Bilmiyorum..😅
Ne demek abla asıl soruma geldiğin için ben teşekkür ederim sende cansınn <3 :)
Cevap
12Cevap
Kanatsız melek))😀
" lar" lar şaşıramaz çünkü benim hayatıma dahil olanlar adım adım her halime şahit olurlar
Insanciklarim sayılıdır
Dışarıdan soğuk kibirli görünüyorsun diyorlar. Tanıyınca tam yersin sıcacık empatik bir kadınım.
Sanki sıcakkanlı olmak zorundaymışım gibi huysuz ve soğuk oluşuma şaşırıyorlar.
Pozitif biri olduğum için sinirlenmeyeceğimi sanıyorlar genelde. Ben öfkemi kontrol ettiğim için sakin kalabiliyorum ama istersem patlayabilirim. Bunu gördükleri zamanlarda şaşırıyorlar. Her şeyi alttan alamam ki. Ben de insanım sonuçta.
Dışarıdan sessiz utangaç ve nazik yapım fakat hiç de öyle olmayan tarafıma. Kesinlikle bazen aşırı umursamaz ve sinirli olabiliyorum. Ve açık sözlü oluşuma.
Dışarıdan bakıldığında biraz soğuk ve sessiz biri olarak görülüyorum genellikle ama aslında samimi olduğum insanlara karşı neşeli ve eğlenceli biriyim 😄
Dışardan bakınca her şeye evet diyecek nazik kimseyi kurmayan birine benziyorum aslında öyleyim ama beni tanıdıkça herkes inatçı olmamı çok kınıyor aşırı bir inatçılığım var
Ya normalde çok güler yüzlü biriyim çok sıcakkanlıyım dışarıda falan herkesle 5 dakika içinde muhappet sohbet edip onları kendime hayran bırakabiliyorum ama beni gercekten tanıyan insanlar aslında ne kadar çok öfkeli ve agrasif olduğumu söylüyo ve bu herkesi şaşırtıyo
Çok minnoş görünüp nasıl bu kadar sinirli olabiliyorsun derler genelde 😅
Güleryüzlü olduğumdan her daim öyle olduğumu zannediyorlar ama sinirli halimi gören şaşırıyor.
Sen ne kadar cana yakınsın ya, suratsız ve soğuk duruyorsun dışardan derler... hayır napim yani sırıtarak dolaşamam ki.
Herhangi bir acı ağrı karşısında sesim çıkmaz ona şaşırırlar
Bir keresinde kistim yırtılmıştı genel cerrah dedi ki kızım sen hasta olduğuna emin misin şimdi bağırıp çağırarak ağlaman gerekiyordu
Dedim efendim ağrım var ama bağırmaya gerek yok
Vurdumduymazlığım. İstemediğim şeylerdeki umursamazlığıma çok şaşırırlar ve benzemek isterler. Halbuki Allah korusun 😅
Genelde onları iyi dinlediğim için, empati kurabildigim için şaşırıyor yani veya da seviniyorlar
Çok inatçı olmam olabilir çünkü dışardan bakıldığında pek belli olmuyor
Allah beynimden almış sesime, müziğime vermiş 😂
Cana yakınlığım.. uzaktan soğuk havalı sanıyorlarmış
Banada öylr diyorlar
Liseden beri o durum alıştım ben artık jdjsj
Yeri gelince çok umursamaz oluyorum ona şaşıyolar jskdlf
Hafızama çok şaşırıyorlar kimsenin hatırlamadığı detayları hatırlıyor oluşum falan..
Dışarıdan soğuk görünsemde çok sıcak kanlıyımdır.
Olaylara karşı Nasıl bu kadar soğuk oluşuma çok şaşırılıyor.
Duygusal ve masum duruyorum ama öyle değilim. Her tanıyan şaşırıyor o yüzden
Biraz soğuk duruyorum ama işin gerçeği öyle bırı degılım
Şaşırdıkları şeyy olabilir soğuk görünüyorsun ama aslında hiç öyle değilmişsin derler 😂
Pozitif enerjime ve neşeme.
Aynen ondan 😅
Hic boyle bisi yasamadim sadece disarxan cok komik hareketlwr sergiledigim icin ve hep espri yyaptigim icin tanisinca iyi ki senle arkadas olmusum diyorlar slay queen
Beni de çok ciddi görüyorlar ama tanıyınca pamuk gibi kızsın diyorlar
Saf canım duyduğuma direk inanmam sonradan beyin çalışıyor
Saflığıma
Sakinliğim.
Her konuda şaşırıyorlar sanırım
Şaşırtıcı özelliğim yok
Çok var şaşırtmayı severim
Kimseyi şaşırtmıyorum bence emin olamadum
Komikliğime şaşırıyor yani espritüelim
Yok düz biriyim çünkü ben
Mütevazı olduğum için çoğu şeyi duyunca şaşırırlar
uzaktan insanlara soğuk durmam.
Enerji
Hiç bir özelliğime 🤷♂️
Bu kadar komik biri olduğuma şaşırıyorlar
Hayalperest ve çözümcü oluşum.
Mütevazi olmama
Sadece engelli olmama
Hic bisey
İnsanlara özelliklerimi pek belli etmem.
Sabır
Arkadaşlarıma sor.
Çok konuşkan
Pozitif olmama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?