Kişilik & Karakter Kendinizi yeterince donanımlı hissediyor musunuz? indifferent28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa hala hayatı ve bir çok ayrıntıyı öğrenmeye devam ediyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Hayır ama çalışmaya devam Kendinizi yeterince donanımlı hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hissetmiyorum 0 1 Yorumla indifferent28 +1 yıl Devam kanka
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Her şekilde yeterli hissetmeyeceğim ama kendimi olması gerekenin çok altında hissediyorum 1 3 Yorumla indifferent28 +1 yıl Beraber büyürüz kalitelisin sen sevdim ☺️ Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ne tatlı söyledin öyle :D) teşekkürler 🌸 Yorumla indifferent28 +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hayır. 1 1 Yorumla indifferent28 +1 yıl Teşekkür ederim başarılar Yorumla
Uyumsuz1560 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asla donanımli degilim oğrenicek seyim var 0 2 Yorumla indifferent28 +1 yıl Hepimiz öyleyiz Yorumla Uyumsuz1560 +1 yıl Aynen Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla indifferent28 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hissetmiyorum
Devam kanka
Her şekilde yeterli hissetmeyeceğim ama kendimi olması gerekenin çok altında hissediyorum
Beraber büyürüz kalitelisin sen sevdim ☺️
Ne tatlı söyledin öyle :D) teşekkürler 🌸
Rica ederim 😇
Hayır.
Teşekkür ederim başarılar
Asla donanımli degilim oğrenicek seyim var
Hepimiz öyleyiz
Aynen
evet
Doydun yani?
Hayır
Teşekkürler