Her mevsimin kendine göre güzellikleri olduğundan yanayım. Tabi bunlardan birini daha çok sevdiğimizde bir gerçek.
Peki siz en çok hangi mevsimi seviyorsunuz? Ve neden?
Peki siz en çok hangi mevsimi seviyorsunuz? Ve neden?
Şairinde Dediği gibi (İ'm Şair) Yaz mevsimi İnsanların Türkiye %68'inin sokaklarda geçirdiği mevsimdir.
Ayrıca Taksimde Yaşayan biri olarak İnsanların olmadığı yer bizi öldürür.
Umrumda mı Sandın bu Dünya ; ------>(Neşesi yeter)<------
Msgbox ("Yaşat beni İlkbahar")
Msgbox ("Isıt beni Yaz;")
Msgbox ("Öldür beni Sonbahar")
Msgbox ("Üşüt beni Kış")
Gerçek Hayaldir. Anlayamazsın Yaşarsın...
Senin için Var olmak istiyorum
Senin için Seni Anlamak istiyorum
Senin için Yaşlanmak istiyorum
Benim için Yaşamanı istiyorum
Benim Her lafa Cevabım olmaz; Susma, Susturulma Hakkımı kullanırım.
Anlaman güzel Yanlış anlaman olmamış :)
Yağışlı olmayan, kuru ve soğuk hava..
Solgun ama asil yüzler, insana kendini aygır gibi güçlü hissettiren montlar, çizmeler.
Yaz mevsinin portakal renkli fırlamalığına inat, huzurlu bir durgunluk.
... ve tatlı sabah uykusu.
yaz çünkü;
1- kalın kıyafetlerden kurtuluyorum
2- çok fazla üşüyen biriyim o yüzden yaz benim için en ideal mevsim
3- mont, kazak vs. giyince çok sıkılıyorum boğulacak gibi oluyorum ama yazın öyle değil
4- yüzmeyi seviyorum ve yazın daha fazla yüzebiliyorum
5- yazın daha çok gezebiliyorum
6- yazın ailemi ziyaret edebiliyorum
en çok yaz mevsimini seviyorum çünkü sokakta mücadele vermek zorunda kalan çocuklar hiç üşümüyolar
ankaranın kışıda cekilmez tabi
Cevap
73Cevap
Kışı severim. Nedenine gelince kış mevsiminin çözümünün basit olması. Ayaza ya da soğuğa karşı önlem almak çok kolaydır. Mont atkı kulaklıkla gayet sevimli bir mevsime dönüştürebilirz. İkinci olarak terleme ve kokma olmaması. Toplu taşıma da özellikle daha rahat oluyor. Haftada bir yıkanan pis kokan tipler yazın iyice insanlıktan çıkıyorlar malum. Bir de kışın doğanlar kış mevsimini daha çok seviyolar bence yay burcu olarak bunu da kabul ediyorum.
sonbaharın serin günlerini ve kışın karlı günleri ve kuru soğukların olduğu havaları severim. gökyüzü masmavi ama havada ayaz olacak, çok hoşuma gidiyo https://i.hizliresim.com/zEdWd4.jpg
Kışın çayın tadı bile farklı oluyor. Kar çok güzel görünüyor. Bir de sabah o sıcacık yorganın altında bir 5 dk daha uyuyorsun ya mükemmel :D Birde yaz sıcaklığı cekilmiyor yazın deniz ve yaz meyveleri güzel sadece :D
Soğuk olmayan her mevsimi severim çünkü soğuk insanı içine kapatıyor hatta örnek vereyim hava soğuk olduğu için 2 gündür evden çıkmıyorum kedi gibi :) Sıcak mevsim bence rahatlıktır özgürlüktür. İstediğin zaman dışarı çık , gez, dolaş, denize gir, şortla atlet ile filan yat ohh :))
İlkbahar...
favim.com/orig/201105/06/Favim.com-35967.jpg
evet ne soğuk ne sıcak. Hemde görsel şölenli :)
Sonbahar biraz soğuk oluyor. Yoksa rengarenk ağaçları esgeçmem
Yaz'ı daha diğer mevsimlerden daha çok seviyorum çünkü Yaz bana çoşkunun, eğlencenini mevsimi olarak geliyor. Birsürü çılgınlık yapabilirsiniz. Sahillerde arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz :)
Kışı severim.. soğuk havalarda salep içip battaniyeme sarılıp ısınmaya çalışmak hoşuma gitmiştir hep..
kışı seviyorum ben üşümeyi hatta tir tir titremeyi yazın çok özlüyorum. sebebine gelince kar soğuk mutluluk verio bana içimde daha bir çok hareket etme güdüsü oluşuo sanırım ısınmak için. p
Sonbahar ; sararan yapraklar yağmur havası daha bir başka kışıda severim kulaklıkla müzikler daha başka oluyor
Kış, bayılıyorum soğuk havaya ılıklerime kadar hissetmeyi seviyorum kahvemi alip bembeyaz karlara bakmayı sabonin başında kestane pisirmeyi :) vb,
Tabikide kış buz gibi havada evde tişörtle oturuyorum (Evimde ısıtıcı yok) sıcaktan nefret ediyorum soğuk ise bana çok büyük huzur veriyor ve kendimi çok dinç hissediyorum kışları hep dirençliyim yazları ise ölü gibiyim...
kış sanırım. soğuk hava. ve kazakları şapkaları severim.
Kışı severim özellikle gök gürültülü rüzgarlı günlerde sigaramı yaktıktan sonra uyumak işte en sevdiğimde bu
Kış mevsimini seviyorum.. Çünkü herkes evinde dışarıda pek kimse olmuyor her yer bembeyaz.. Sabahları kar yağdı mı diye heyecanla pencereye bakmak. Sobanın verdiği sıcaklık bir başka kış :))
yazı seviyorum. çünkü sıcağı severim.
ama aylardan kasımı seviyorum bence en güzel ay kasım ayı :) hem kış hem kış değil. 4 mevsim yaşanıyor gibi kasımda :)
Her mevsim ayrı güzel. Kışın karı temiz havası. Ilkbaharın hasret kaldığımız sıcaklığı, yeni açan çiçekleri. Yazın tatilleri, eğlenceleri. Son Bahar'ın yaprak dökümü. Hangisi sevilmez ki? Ben şahsen aralarından birini seçemem.
ilkbahar ve sonbaharı. Biri sevinç mutlulu gibi biride sseszlik huzun gıbı geliyo bana. hiç bişeyın aşırısını sevmediğim için yazıda kışıda sevmiyorum :)
When I met you in the summer. !!! Adanalı seniii allahın gadını seniiii
Sonbaharı seviyorum çünkü bere takmayı seviyorum :)
Yaz her anlamıyla yaşam standardımın zirvede olduğu mrvsimdir bahar alerjim var ve baarlar bana zehir oluyor kışıda bazı insanlar gibi çok sevmem
Çok kötü baharları ölüp yaza kadar dirilmemeyi tercih ederim öyle bir imkanım olsa
İlkbahari çok severim. Sicak olan ama yakmayan esen ama üsütmeyen ne yapacagi belli olmayan havalari çok severim :)
:))
kış , soğuktan üşümekten zevk alıyorum :) hatta saçlarımı kazıttım 3 gün önce bere takmadan dışarı çıkıyorum.
Yaz mevsimini seviyorum , az masraf her anlamda bol bol renkli meyveler besinler herşey dahil arada yağmur yağsın uyar bana
Yazı severim çünkü kış her şeyin donduğunu hiçbir şeyin değişmiyceğini anımsatıyor
Sonbahar
Açık havada parlayan güneşi bir türlü sevemedim, karı da sevmiyorum.
en çok kışı severim çünkü kış da benim gibi soğuk ve kapalıdır...
allah kahretsin yine edebiyat parçaladım :D
Son bahar'ın başlangıcı ile ilk bahar'ın yaza geçmeden önceki bölümünü severim. Kışın kar'ın lapa lapa yağdığı zamanda güzeldir.
Kış mevsimini çok seviyorum. Gri depresif bir hava her şeye bedel :)
YAZ. Deniz kum güneş tatil dans müzik eğlence aşkkkkkkkkkkkk.
Sonbahar tabikide. Çok huzur verici geliyo nedense.
Her mevsimin ayrı bir güzelliği var tabi. Ama ben en çok sonbaharı seviyorum.
Sonbahar çünkü yağmur tüm topragı temizler insanlarıda ve herkes ondan kaçar kapalı mekanlara sadece ssenin gibiler kalır..
Yani benimn gibiler yağmuru sewenler
yaz. sıcağı sevdiğim için, sıcak olduğundan hergün dondurma, karpuz-peynir-ekmek yiyebiliyorsun. denizde yüzebiliyosun
yaz, eğer kar olacaksa kışda uyar diğerleri sizin olsun
İlk baharı seviyorum yeniden doğuş gibi geliyor ne çok sıcak ne çok soğuk :)
ilkbahar sörf sezonu açılıyor ve denize girebiliyorum ayrıca her yer yemyeşil ve oksijen bol
ilk & sonbahar :)
ilk heryer yeni yesil oluyor lalaler falan , sonbaharda yapraklarin dökömü ve sonbaharda dogdugum icin :)
yazi seviyorum dışarda yaşauan evsiz masum insanlar in rahat ettigi zamanlardir
İlkbahar. Mutluluk sarıyor içimi ve birkaç ay sonra yaz geliyor.
Her mevsimi severim her mevsimin kendine göre güzel yanları var tek mevsim olsaydı hayat kötü olurdu zaten
yaz mevsimi nfret ederim kıştan burası buz gibi oluyo
eskişehir ayazı var buranın
eic dekide o yüzden öyle yazdı eskişehir Ankara ayazı kötüdür dışarda durmak zordur Allah sabır versin onlara
Yaz bence sıcak, deniz, kumsal tatil işte en Güzeli :)
kış soğuğu severim, dışarısıda sessiz olur ve bu hafta ne yapalım diye düşünme derdi yok.
genelde planda yapsan olmuyo bir yağmur bir kar yağınca herşey iptal :)
yazıı çok severimm eğlenmek için plan yapmak bile güzel haftasonları
İlk bahar çok hoşuma gidiyor valla yeniden doğuyorum resmen :)

bence yaz ayı yaz ayı en güzel aydır istediğin zaman bir şort bir bluz giyip dışarı çıkarsın ama birde kış ayına bak üstüne bir ton kıyafet giymek zorundasınn
Yaz.
Nedeni: Rahat giyiniyoruz, gecelere kadar gezip, eğleniyoruz. Yüzüyoruz, vs.
Yaz baba, kışı da severim de kar yağdığı yok eskisi gibi.
Yağmuru sevmiyorum. :)
İlk bahar insana ve doğaya canlılık neşe veriyor...
son bahar mevsimini duygusalımdır sanki beni anlatıyor içimdeki dökülen anlamsız hüzünlü yaprakları
Son bahar. son bahabar hüzün demektir hüzün ise ben.
yaz mewsimi. çünkü kışın çok üşüyen bir yapım war
Ya hepsini severimde kış bir baska sevgilinin elinden tutup sarilio isinmak gbisi yok
yaz mevsimi. üzerimde ağır elbise taşımak zor geliyor. :D
olsun sıcaktan zarar gelmez. :)
kış güzeldir , akşamların sesizliğinde dışarı çıkmanın keyfi bir başka oluyor :))
Yaz mevsimi seviyorum... Çunku mangal oluyor . s. s şimdiden özledim. s.
İçinde bulunduğumuz mevsimi, sonbahar...
Her mevsimin havasi ayri guzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar