Kişilik & Karakter Şu an ne olsa mutlu olurdunuz? alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor cigkofte yaralarimi saracak Güncellemeler+1 yıl igrencti artık daha kötü hissediyorum Şu an ne olsa mutlu olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey mutlu etmezdi beni 0 0 Yorumla
gamzelikkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Diyetteyim şu an yenebilecek herhangi bir şey beni mutlu ederdi 😔 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl her sabah ben Yorumla
SiyahKadarYalnizBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tereyağlı iskender ve minyon bir kız benimle uyusun. 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl amin ecmain Yorumla SiyahKadarYalnizBiri +1 yıl Allah yok Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl tamam tanri seni kutsasin kardesim Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 996 cevap paylaştı. Az tüylü sulu şeftali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç bir şey mutlu etmezdi beni
Diyetteyim şu an yenebilecek herhangi bir şey beni mutlu ederdi 😔
her sabah ben
Tereyağlı iskender ve minyon bir kız benimle uyusun.
amin ecmain
Allah yok
tamam tanri seni kutsasin kardesim
Yedim demin, yanıyorum
Az tüylü sulu şeftali
Çok sıcak serin bir şeyler,
He valla benimde
Sevgi
karı