Kişilik & Karakter Ne sıklıkla ağlarsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben şu an bile sinir krizi eşliğinde ağlıyorum psikolojim bozuk sesimi bütün apart duyuyor ov ye erkekler ölsün 🤣 Güncellemeler+1 yıl Kedim ağlarken yanıma geldi miyav yaptı ya ne düşünceli bir hayvan onun güçlü olucam...😭 Ne sıklıkla ağlarsınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben gerektiği zaman geceleri bazen içimi dökmek için ağlarım stresten 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok kolay ağlamam ama ağlayınca da saatlerce ağlarım. 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl her öğün hocam her öğün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı. Uzun yıllardır olmuyor sebebini bilmiyorum 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne sıklıkla gülüyorsun diye sorsana bi önce 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her gün 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl Depresyona girdim. Yorumla Soran +1 yıl Neden girdin? Ben kadın olmayı kaldıramıyorum.. Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl İşsizlik ailevi meseleler yalnızlık Yorumla Soran +1 yıl Ailevi meseleler ney Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl Huzursuzluk kavga Yorumla Soran +1 yıl Neden kavga ediyorsunuz en çok Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Sürekli her gün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben gerektiği zaman geceleri bazen içimi dökmek için ağlarım stresten
Çok kolay ağlamam ama ağlayınca da saatlerce ağlarım.
her öğün hocam her öğün
Neden
Her şeye ağlama potansiyeli var bende
erkeksiz yaşayabilrimisn
Allah bilir ne yaptın çocuğa
Uzun yıllardır olmuyor sebebini bilmiyorum
Ne sıklıkla gülüyorsun diye sorsana bi önce
Yine siritiyorsun peki
Benimde öyle bir tipim olsa sürekli ağlarım normal
Her gün
Neden
Depresyona girdim.
Neden girdin? Ben kadın olmayı kaldıramıyorum..
İşsizlik ailevi meseleler yalnızlık
Ailevi meseleler ney
Huzursuzluk kavga
Neden kavga ediyorsunuz en çok
Sürekli her gün
Niye
Ne anlatıyon ba abla
Her saat
Ölsünler, hüüüü.
Ağlamam
Öldük tamam 😂
Ne sıklıkta mastürbasyon yaparsın peki