Durup dururken ağlayasım geliyor. Duygusalım... Ne bileyim, bi hassasım işte.
Siz nasılsınız bugün? 🧐 Her zaman pozitif olunamıyor tabi ki 😊 Bazen de kırılgan, alıngan ve hassas olabiliyoruz 🥲 Hayat bu 🔮

Kimler sonbaharı özledi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Durup dururken ağlayasım geliyor. Duygusalım... Ne bileyim, bi hassasım işte.
Siz nasılsınız bugün? 🧐 Her zaman pozitif olunamıyor tabi ki 😊 Bazen de kırılgan, alıngan ve hassas olabiliyoruz 🥲 Hayat bu 🔮

Kimler sonbaharı özledi?
Dün kendimi çok kötü ve de üzüntülü hissettim gözyaşlarını dinmedi onun sebebi de yakın zamanda annemi kaybetmiştim bir anneler günü sabahında 95 gün hastanede yatmıştı son 3 haftası yoğun bakımda entübe halde geçmişti daha sonrasında aslında annem yoğun bakıma girdiğinde bizleri ailecek ölüme hazırlık gibi hissettirmişti ama insan ümidini yitirmek istemediği için güzel şeyler olacağını düşünerek dualarını esirgemeden her gün yeni bir iyi haberlerin olacağını hissederek oralara kadar geldik evet sonbahar ayını çok seviyorum ama bir yandan da kendi adama çok korkuyorum çünkü sonbahar ayında günler kısalmaya başlıyor günler kısaldıkça akşam erken oluyor ve özellikle de sabah yataktan kalktığında Bir de akşam saatlerinde kendimi duygusal olarak çok yoğun bir safhada hissediyorum bir yandan serinlik güzellik de geliyor ama normalde sonbahar ayları ve kışa giriş dönemlere maalesef sevdiklerimizden bir kopuş gibi oluyor o dönemlerde çok insanları kaybettim ve bu sonbaharda annemsiz ayakta durmaya çalışacağım zor olduğunu bile bile
Özledim o sararan yaprakların kafama dank edişini, özledim o kırmızı ruj sürmüş söğüt yapraklarının dudaklarıma süzülmesini, özledim turuncu portakal renkli elma ağacının yaprağından çıkan son hayat ışığını ve özledim kışa direnen baharın vuku duruşunu
Cevap
12Cevap
Evet özledim
İnsanın ruh hali yaşantısı ile alâkalıdır. Kaybettikleriz, elde edemediklerini, yapamadıklarımız, gidenlerimiz mutsuzluğu. Yaptıklarımız, elde ettikleriniz güldüklerimiz vb. Umudu ve mutluluğu getirir Dilerim hep mutlu olursun...
Bu sıcaklarda nasıl özledim hemde... Nedendir bilmiyorum ben uzunca bir süredir bu moddayim.. sesini duysam ağlarım hüngür hüngür.. kimse bilmez ben hissediyorum işte.. umarım seninki geçici olur havalardandir..
şükür abi sağ olsun ömür hanımla konuşurken hiç unutturmuyor ki bana güzü özleyeyim. biz uykusuzuz birazdan uyuycaz
Tabiki de. Yazın sıcağından sonra artık yavaş yavaş insanların serinlemesi lazım :)
Özledim tabii ki bir an önce gelsin hemen ❤️
Evet ya rengi de bir başka havası da en önemlisi sonbaharda içilen kahve de bir başka ya
Ardından dondurucu soğuklar geldiği için özlemedim😀
İyiyiz çok şükür hayat üzülmek için çok kısa sonbaharı özlemedim
Regl yaklaşmış olabilir veya sadece hassas zamanlarından birindesin aslında ben de öyleyim
Kışa aşık biri olarak evet
Yeterki su yaz bitsin
Evet özledim. En sevdiğim mevsim zaten.
Hemde çok. Keşke hep bahar olsa
Özledim biraz
Evet sıcaktan ağlıcam artık
şu yaz teröründen kurtulalım bir an önce
Ben de çok özledim... 🍁
Özledik vallahi bu sicaklarda.
Evet özledim
özledim valla eylülün o serinliğini özellikle.
Evet özledim
Özledim 🥰
Özledim😏
Çok özledim. 🍂
özledim gibi 😔
özledim
Evet çok özledim 🍁
Sonbaharı severim
Kış gelsin.
soğuğu özledim
özlemedim
Çoook.. fav mevsimim