İmrenmekten ziyade bir takıntı haline getirmeni tavsiye ediyorum, genel olarak çok istediğim bir konuda başarısız olduktan sonra aynaya bakarken bile iğreniyorum.
Sekiz ay masada ders çalıştım. 9. Ay kalçamın üstüne oturamamaya başladım falan. Dedim dinlenince geçer fakat geçmedi. Kendimi suçluyorum iradem yok diye ama bakıyorum tüm vücudum ağırıyor nasıl yapayım ki.
şöyle düşün cahil insanın bilgi bikrimi azdır o yüzden bilgileri kıyaslayamaz seçenekler arasında boğulmaz tek doğru onun bildiğidir dogma doğar dogma ölür
babam zengin değil hediye geldi birinden zamanında 24 bin idi dediğin gibi aksesuar yoksa her yerde saat var ben seviyorum takmayı yüzük falan da aynı şekilde
Aşkım bak yemek psikolojik olarak güçlü olmayı sağlıyor. Psikolojin iyi olduğu zaman da iradene hakimiyetin güçlenir. Güçlenmesi bile balın bir sürü faydası var sağlığın iyiye gider
Hedeflerini gerçekleştirmek için belki de dead line ihtiyacın vardır. Psikoloji çok keyifli bir alan. Eğitim gelişim psikolojileriyle ilgili kaynaklar okuyup kendini motive edebilirsin
Öz denetiminde eksiklik var bence. Nasıl öğreneceğini bilmiyorsun ve çalışman verimli olmadığı için ders çalışmakta harcadığın süre boşa gidiyormuş gibi. Koçluk almayı düşünmedin mi?
Bir şey yapmak istiyorum ona karar veriyorum önümde hiçbir şey duramaz gibi geliyor ertesi gün ise sanki o kararı ben vermemiş gibi davranıp boş veriyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Öz güveni geliştirin. ve bir şeyi çok istiyorsanız konfor alanınızdan çıkın gerekirse sabredin acı çekin. başarana kadar.
İradeli ve inatçıyım, daha doğrusu başarı takıntım ve odaklanma yeteneğim çok yüksek.
Gerçekten imreniyorum.
İmrenmekten ziyade bir takıntı haline getirmeni tavsiye ediyorum, genel olarak çok istediğim bir konuda başarısız olduktan sonra aynaya bakarken bile iğreniyorum.
Üniversite sınavında dört kere başarısız oldum
Güzel başarısızlık bir yakıt gibidir.
Egzersiz yapmak istiyorum fakat tüm iskelet sistemim ağrıyor. Hamladığım için değil
Sağlıktan dolayı mı?
Sekiz ay masada ders çalıştım. 9. Ay kalçamın üstüne oturamamaya başladım falan. Dedim dinlenince geçer fakat geçmedi. Kendimi suçluyorum iradem yok diye ama bakıyorum tüm vücudum ağırıyor nasıl yapayım ki.
Yapabilirsin, boks yap mesela..
Feraceli bir kız nasıl boks yapar enter
Sadece kızlar için olan salonlar var maksat spor yapmak..
Yok hiç ilgim yok. Yarın ortapedi randevum var bakalım doktor amca ne diyecek
Hadi bakalım
Yani şimdi bu sohbet irademi sağladı bana
Hayır bu sohbetten sonra, kendine çizeceğin yol haritası önemli.
Şimdi desen ki bir daha kızlar soruyoru kullanmayacağım gerçekten sonsuza kadar bir daha girmez misin
Motive edecek bir sebep lazım, fakat öyle dersem evet bir daha buraya girmem.
Nasıl ya cidden şaşıyorum. Zihnin seni ele geçirirse peki. Ne kadar saçma gir falan derse?
Burada emirleri ben veriyorum..
Diyelim bugün dedin ki bir hafta boyunca unlu ve şekerli yemeyeceğim ama eve gittin dolapta kocaman pasta ne yapardınız
Bak bir karar verdiysem, sabahında o evde unlu pasta olamaz gittiğim bir yerde ikram edildi diyelim cevabım basit hayır.
ne kadar cahilsen iraden o kadar güçleniyor yani cahil ol
Ne mantık anlamadım
şöyle düşün cahil insanın bilgi bikrimi azdır o yüzden bilgileri kıyaslayamaz seçenekler arasında boğulmaz tek doğru onun bildiğidir dogma doğar dogma ölür
Bilemedim
Yani istediğim zaman öyle kuvvetli
Kararlı olmalisin
Teşekkürler
Evet ben varım birazda inat jaynakli
Hırs, inat bunlara sahip değilim
İşin zor ozaman
ben varım ve harika bir şey
Ne konuda iradeni korursun misal
konu fark etmiyor korumam gerektiği yerde korurum
Çok açıklayıcı oldun
merak ettiğin konu neyse onu sor kullanmış miyim kullanmamış miyim söyleyeyim
Boş ver biliyor musun kalsın iyi geceler
ya niye trip yiyorum şimdi alla alla hahahahaha
Yok trip değil bomboş bir soru sorduğumu fark ettim. Boşa çene tüketmeye lüzum olmadığını anladım. Tribi sadece biricik sevgilime atarım ona özeldir 🤗
vay be özelliğe bak iyi geceler
Saat kaç TL
ben saat mi satiyiru
24 bin hanımefendi
Profiline tıkladım saati gördüm ondan. Pek anlamam ama rolex falan diyorlar pahalı ondan sordum.
Babanız mı zengin? Telefon ekranında da saat var bana saat çok ağır bir takı gibi geliyor gereksiz
babam zengin değil hediye geldi birinden zamanında 24 bin idi dediğin gibi aksesuar yoksa her yerde saat var ben seviyorum takmayı yüzük falan da aynı şekilde
Anladım sen mutluysan sıkıntı yok.
ben saatimle mutluyum senin sevgilinle olduğun gibi
Az uyku az konuşmak az yemek
Hangi is icin peki
Aşırı değilde baya kuvvetliyiz
Bal yemek sinirleri kuvvetlendirir derler
İrade ile ilgilisini açıklar mısınız
İkisi ile ilgili felsefi yazıları okuyarak arasındaki ortak anlamı anlayabilirsin.
Sadece bal yesem
Aşkım bak yemek psikolojik olarak güçlü olmayı sağlıyor. Psikolojin iyi olduğu zaman da iradene hakimiyetin güçlenir. Güçlenmesi bile balın bir sürü faydası var sağlığın iyiye gider
Pahalı ama
İrade de senin içinden gelen bir şey illa bir tavsiye istiyorsan terapiye git
Psikoloji okumak hedefimdi
Hedeflerini gerçekleştirmek için belki de dead line ihtiyacın vardır. Psikoloji çok keyifli bir alan. Eğitim gelişim psikolojileriyle ilgili kaynaklar okuyup kendini motive edebilirsin
Dört kere sınava girdim olmadı ( ilk üçü sayısaldan)
Öz denetiminde eksiklik var bence. Nasıl öğreneceğini bilmiyorsun ve çalışman verimli olmadığı için ders çalışmakta harcadığın süre boşa gidiyormuş gibi. Koçluk almayı düşünmedin mi?
Her sinavda yaşadığın başarısızlık seni dibe çekmiş. Seninle aynı duyguları paylasan birini bulup onunla konuşman sana iyi gelecektir
Sağ ol
hayattan sağlam bir tokat ye düzelirsin
Yapma be marazali
Ben de istiyorum ondan
Nasıl yapacağız peki
evet nasıl yardımcı olabilirim?
Bir şey yapmak istiyorum ona karar veriyorum önümde hiçbir şey duramaz gibi geliyor ertesi gün ise sanki o kararı ben vermemiş gibi davranıp boş veriyorum
Disiplin
yapmazsin olur biter.
Var noldu