Kişilik & Karakter Deli , deliyi görünce neden sopasını saklıyor , çok ayıp değil mi? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kulun bildiğini neden allahtan saklama gereği duyuyor 🤔 saklıyorsa akıllı değil midir 🙄 Deli , deliyi görünce neden sopasını saklıyor , çok ayıp değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence de ayıp 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Görseldeki ruh hastası bana mı benziyo 🙄 1 2 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 😳 sen misin yoksa 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı bi çift 🫠 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ay, ne demezsin... 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ay ne dedim ki Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Ay, boş ver Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ay. Sus sus.. biraz daha incelirsem kopacağım diye korkuyorum 😨 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Anlamasın diye😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence de ayıp
Görseldeki ruh hastası bana mı benziyo 🙄
😳 sen misin yoksa 😀
Tatlı bi çift 🫠
Ay, ne demezsin...
Ay ne dedim ki
Ay, boş ver
Ay. Sus sus.. biraz daha incelirsem kopacağım diye korkuyorum 😨
Anlamasın diye😂