Öfkeli ve güveni kırılmış erkek nasıl geri duzelir?

Arkadaşlar ben bir çocuğa uzun sure asik kaldim hâlâ da öyleyim bu cocuk beni defalarca reddetti ben onun için defalarca uğraştım bir kere 2 3 günlük bir iliskim oldu ondan sonra o iliskiden hemen ayrildim yanlış yaptığımı farkedince iste bu aşık olduğum cocuk bana karşı en sonunda biseyler hissedip bir yola cikmaya karar verdi fakat en yakin arkadaşım artik degil bu iki uc gunluk iliskimi ona söyledi ve bu cocuk beni ağır bi sekilde bi daha reddetti senin sevgine inanmıyorum beni severken böyle bisey yaptiysan demekki beni sevmiyormussun diye ben seni reddettikten sonra bana gelen butun kızları reddettim cunku sana olan saygimdan dedi iste bu agir reddetten sonra bi kac defa reddetti iste en son bi 3 haftaya yakin ufak flört tarzında konusmaya başladık güveni bi daha saglamak için ama gecen gun ofkesini bastiramadigini ve artik cabalamak istemedigimi sans vermek istemedigini söyledi hesabinda bazi kizlarin hem privini hem de main hesaplarini takip ediyordu farkli kizlarla konustugunun farkındaydım ama bunun sitemini ona yaparsam beni birakicagini da biliyordum onu hâlâ seviyorum ne yapmalıyım nasil nefretinu ve ofkesini sondurup guveni saglayabilirim nolur yardim edin
Öfkeli ve güveni kırılmış erkek nasıl geri duzelir?