Tabii ki mümkün. Sesine sarılmak diye bir şey varmış. Öyle diyorlar.
Ses yakışıklılığı diye bir şey var kimse de inka edemez 😅

Aldım başıma belayı 🎶
Tabii ki mümkün. Sesine sarılmak diye bir şey varmış. Öyle diyorlar.
Ses yakışıklılığı diye bir şey var kimse de inka edemez 😅

Aldım başıma belayı 🎶
Hayır değil. ben etkilenmem şu ses saçmalığını da çok komik buluyorum zaten. kızlar her şeyden etkileniyor uzun boydan tipten paradan evden arabadan bir de ses çıktı şimdi shssj sanki sesin ne özelliği varsa ses işte.
😅 baktık hiç bir şeyini göremiyoruz.. sese düşüyoruz jksksjs
düşsünler sonra kalkamıyorlar zaten sjsj
Kalkmak isteyen jakssjsks
Evet kalkmak da istemezler kalırlar öyle sdfsd
😃 help kdkdjdd
Kendi düşen ağlamaz :D sdfsdf
Yok düşmedim uzanmayi seviyorum jdidjd
İyiymiş sdfsd
Bak o zaman sana şöyle bir şey anlatayım sene 1995 tabi o zaman eskiden hani altın rehber vardı köyde telefon yeni gelmişti ben hasbelkader başka bir köyün bir numarasını hasbelkader çevirdim aradım bir kız aç telefonu ama yani o efendim cümlesi benim böyle üstümden şimşek geçirdi neyse öyle bir konuşmaya başladık tabi tesadüfen bizim konuşmamız ilerledi o farklı düşünüyor muş ben o kızla tam beş yıl telefonla görüştüm köylerimizin arası da dört 5 km gidip görme gereği duymadım ama ses tonu bir pamuk mu desem kadife mi desem ne desem diyim beş yıldır hiç görmeden yüzünü telefonla görüşmüştüm vardır
Sonra? 😀 5 yil hiç mi merak etmedin, sıkılmadın.. millet ne güzel seviliyor be
Ya şöyleydi aslında mevzu o erkek arkadaşıyla küsmüşlerdi sanki erkek arkadaşı onu deniyormuş gibi düşünmüş benle konuşmaya o yüzden başlamış daha sonra tabi bizim sohbetimiz böyle güzel devam edince biz normal arkadaş olarak sohbet etmeye devam ettik evet çok merak ettim aslında ama şöyle de bir korkum vardı bu kadar güzel ses tonuna yakışır bir kız çıkmazsa karşıma diye çok üzülürüm diye Hiç şey yapmadım erkek arkadaşı var diye de ben çok üstelemedim ama ben o kızın erkek arkadaşına neler yapması gerektiğini nasıl yol izlemesi gerektiğini sürekli o bana mesela sorardı işte çocuk benden böyle bir şey istiyor nasıl davranıyım gibisinden ben de bir erkek olarak ona cevap veriyordum yani şöyle söyliyim kızı ben eğitim büyüttüm hazırladım aynı çocukla evlendi mi evlenmedin mi bilmiyorum karşı tarafa hazır nazır bir şekilde eğitilmiş bir şekilde teslim ettim :)
Püüü😀 neyse nasip değilmiş diyelim
Ama o dönemleri benim köyde sevdiğim bir kız vardı platonik aşkım vardı benim yedi sene sevdim ne oldu en son dedim gel evlenelim diye teklifte bulundum ondan sonra ne oldu ben dedi böyle şey yapamam dedi hala bekar ama köyde yaşıyor ama en son alacağım menepoza girsin :)))
😀ya sen hep beklemişsin beee
Yoo İhtiyarladım hala bekliyorum :)
Ama hayattan şunu öğrendim ben hiçbir zaman kendinden Ödün vermemek lazım mış ben kendimden çok fazla Ödün verdim aklım başıma geldi ama çok geç oldu
Bu akla gelmek için onlari yaşaman gerekiyordu belki de bilmeyiz.. birazda Yaratılışımız ve yetiştirilme den kaynakliyor sevince seviyoruz iste taktik yok ki insan sevdigine deger verdiğine neden taktik uygulasin.. ben neden matematik yapıyorum cok saçma, cok yorucu
Sait sen neden matematik yapıyorsun bu sıcakta git coğrafya çalış en güzeli Tortul kayaları incele çiçek böcek :)))
Ama öyle, .. bir adim gelene bir adim git..
Oysa ben koşmayı cok severim.. ama pişman ediyolar... senin mesajına su kadar donmediyse sende misli dakika ile cevap ver.. neden yani ne gerek var boyle şeylere... ama insani ona mecbur ediyolar.
Öyle bir dünya yok hayat çift taraflı yaşanıyorsa eğer ihlamur ağacı derlenip çiçek açıyorsa ne bileyim hayvan bile canı sıkılıp ahırda bağırıp duruyorsa bir arkadaş uğruna biz insanlar hem aklı hem mantığı olan canlılar olarak daha titiz düşünmemiz gerekmiyor mu
Ben ikii ilişkide ve arkadaşlık ilişkilerde hesap kitap yapmak istemiyorum.. seviyorsam sonuna kadar.. benim yaptığım doğru değil mi?
Yok sen kendini parçalarken karşındaki insan için karşındaki insan eğer senin yarın kadar kendini parçalanmıyorsa o zaman bu ilişki sayılmaz bu tek taraflı mücadele o
Bak şöyle düşün sen kalkmışsın benim için örnek veriyorum yanlış anlama 200 km yol gelmişsin ben buluşacağımız yere geç gelmişim yarım saat geç kalmışım daha sonra sen bana demişsin ya işte bir seferde sen gel buraya ben yok işim var yok şu var diye bahane etmişim o zaman bu ilişki olmuyor anladın her iki tarafta elini taşın altına koyması lazım lazım
Yaa yine hikayene denk geldim.. ne güzel
Bu arada teşekkür ederim işte kendimizce bir şeyler paylaşıyoruz yazıyoruz tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz
Merhaba,
Günaydın evet birini görmeden sesinden etkilenmek mümkündür ancak benim işim olmaz, kusura bakmasın! 😅
Ses aldatıcı yanıltıcıdır, insanın sesi kötü de olsa sesini değiştirebilir, güzelleştirebilir, etkilenmek tek başına olmaz, bütün olarak ele alırım! 😅
Sağol görüşün için.
Sende sağol 😅
Hahaaaa görmeden bide , radyocular niye gözükmez biliyormusun 😂😂😂
Niye 😀
Radyocuların sesi aşırı çok iyidir özellikle akşam ya da gece yayın yapanların, ama çoğu kel şişko tipsiz
😀ses bi yere kadar etkliyor huyu suyu sonra tip
Cevap
40Cevap
Evet mümkün. Sitede bir zamanlar eski üye majestetuncay sesiyle bir çok kadını etkilemiştir. Hatta 6 kadın uye toplandığımizda 3 üyeyi tek tek arayarak oylama yaptık. Bu üyelerden biri de @fangora idi sesiyle huzur verir.
Ne güzel yarışma o öyle 😀
Hiç sorma 6 yıl önce buralar çok renkliydi😂😂
Kaçırdım ya🙄
Maalesef son yıllarda KS nin tadı kalmadı...
Evet mümkün 😄 ama o kişiye duyulan hisler nedeniyle sesinden etkilenirim. Kuru kuru sesten etkilenseydik yanmıştık..
Evet once bir his lazim yoksa düşünsene kargocular ve müşteri hizmetlerini kdkdjd hergun birine aşık olurduk😜
Müşteri hizmetlerine aşık olmak arada geçiyor aklımdan, çok etkileyici sesler var arlarda ahshs
Bilerek seçilmiş insanlar 😀
Bir ara da müşteri hizmetleri benle sohbeti uzatmaya çalıştı 😂 ahz ses mühim
Onu bende yasadim sonra kuruntu dedim kime sorsam hakli ciktim kargocusun sen koy geliyorum diyorum uzadikca uzatyor jsjsjsjs
😂😂 önce sen kapa aşkıma bağlayacak neredeyse dimi ahshs
😀😀hahahaa
Ses yakışıklılığı varsa, güzelliğide vardır mutlaka 😅
Sesi güzelmiş derim ama öyle deli dolu bir etkilenme çok olmaz.
Gördüğümüz halde etkilenmiyorum o derece hissizim...😄
Birini görmeden sesinden etkilenmeleri mümkün olduğu söz konusudur çünkü bazı insanlar vardır bir kadına ses tonundan bile etkilenebilir, ancak bunun adını aşk demek yanlış olur aşk kavramının çok farklı ve çok derin bir duygusu olduğunu anlıyoruz, ama her şeyden önce görsellik güzellik algısı aşk konularında daha ön planda tutulmaktadır.
Her şeyden önce sesinden fiziğinden sonra karakteri vicdana ve sizin ailenize karşı olan saygısı önemlidir saygısı olmayan insanın sevgisi de olmaz.
Mümkün. Bu şekilde sevip sonradan yüzünü gören bir arkadaşım vardı. Ses yakışıklılığı cidden var bu arada 😂😂
Var var😀
Karakteri zor buluyoruz be knk boş ver sesi 😂😂
Aynen öyle 😀
☺️🥰
Sesten etkilenilir de bu aşık olmaya kadar giderse komik olur
Aşık olani duymadim jjsjs master olmuş artik ya da sadece sese aşık olmak olur
Bilemiyorum ama müşteri temsilcisi bir günde defalarca aramıştı hep aynı soru. 😃 En sonunda engel attım numaraya.
Ne diye ariyor
Fatura tariffeleri içindi sanırım.
😀sesi güzel olmakta kötü amann beee
Yakında birini keserim ses tellerinin bende. 😃
😀nimete zarar verme
Nimeti tanımıyorum ki zarar vereyim. 😃
Var tabii ki ama bu, sesle görüntüsü arasında bağlantı kurarak hayal gücünü o yönde zorlamakla alakalı bir şey..
İnsan görmediği bilmediği şeye karşı daha çok ilgi duyuyor. Gizem işte.
Şu müşteri hizmetlerinde çalışanları görsek keşke 😀
😀Her seyi ile mükemmel olunmuyor
Püü, geçtimi merakin.. hevesin 😀
Sizde Brad Pitt değilsiniz beyfendi😀
Yoo fıstık gibi adam 😀
O zaman Johnny Deep
Olur olur
Iyi uykular 🌙
Ses tonu ve hitabete karşı kayıtsız kalabilen insan azdır. Bilhassa kadınlar daha çok etkilenirler.
Merak daha çok oluyor
ota b. ka etkilenenler var sese etkilenmeleri normal olur
Kendi cevabıma gelince sese etkilenmem
😃😃
😊🙂
Hiç görmediğim, bir fotoğrafını dahi görmediğim birine sadece sesi sebebiyle yüksek bir hoşlantı duyacağımı zannetmiyorum. Sese fazla önem veririm de görmüş olmam şart
Genelde sesimden etkilenirler… Toplum içinde telefonda konuştuğum zaman çok kere dönüp bakanlar olur.
Hatta iltifat bile alırım. Hoşuma gidiyor… Hatta düşündüm de, evet hoşuma gidiyor :)
Ses'e önem veririm. Gercekten ses çekiciliği diye bir sey var ama iste tipiyle, karakteriyle hepsi bir bütün ben de sadece ses yeterli olmazz 😀
Ben sese aşık oluyorum ama zeka yoksa çöp benim için.
Sese aşık olma 😅belki gerçek değildir filan 😅
Öyle bir ihtimal mı varmış bak sen. 😅
Ama elimde değil düşüyorum sese, sevdiğim adamın ses tonunun iyi olmasını isterdim, sabahlara kadar konuşsada hiç sıkılmaz, hayran hayran dinlerdim. 🥰🌺
Gerçi ben aşık olduktan sonra sesi kötüyse bile bana mükemmel gelir. 😅♥️
Evet var tabi ki 😅ses değiştirme uygulamaları becerikli kişiler kötü sesi bile değiştirirebilir çok güzel ses çıkabilir 😅
Düşme düşme adamı hasta etme 😅
Bende ses tonunun erkeksi olmamasını isterim onun harici güzel gelir her türlü erkek gibi sesi olanlar var kendimi asker arkadaşım ile konuşuyor sanıyorum filan 😅
Ben de konuşmayı severim ama en çok aşkımı dinlemeyi 😅
Güzel gelir gelir de bazen olmaz 😅
Görünen köy misali duyulan müzik gibi 😅
Ses önemli yaaa ben çok tatlı konuşurum, şirinlikler yaparım. Karşı tarafta iyi konuşuyorsa, hoşuma geliiiiirrr. Dinlerim onu ne güzel, konuşuruz tatlı tatlı. 🥰🥰🌺🌸
Benim içinde önemli önemsiz demiyorum ki 😅Ama sadece ses ile olmaz demek istiyorum 😅
Tabiki sadece ses ile olmaz ama büyük bir etkisi var bende. 🌺
Benim için de büyük bir etkisi var 😅
Tabiki mümkün bazi insanların ses tonu gerçekten çok iyi
Ben mümkün olduğunu düşünüyorum açıkçası ama bu aşık olmaya kadar gitmez sadece hoşlantı olur
Eskiden olsam evet derdim ancak reelde yaşanan paylaşılan güzelliklerin tadını aldıktan sonra aşırı boş geliyor
Tek başına bir anlam ifade etmez..
İlk izlenimde etki etmesi lazim ki görmek isteyesin gibi gibi
Etki ediyorsa önce görmüş olmam gerekir, sonra sesini duymuş olmam gerekir.. 😅
Cınımbenim sosyal medya icin geçerli sanırım bu olay
Olabilir tabiki ama benim için geçerli değil.. Önce görmem gerekli.. 😅
evet mümkün... tecrübeyle sabit, benim sesimden etkilenen benim de sesinden etkilendiklerim oldu
Mümkündür sesin karizması var ama sesi hoşuma kaçanlar genelde yaşça epey büyük oluyor 🥺
Bence mümkün şarkıları şarkıcıyı beğendiğiniz için mi dinliyorsunuz
Evet genelde benim sesimden etkilenirler
İnsanın sesi duygularını yansıtır
Evet bu bazen oluyor ve sonra karşıdaki kişi patates çıkıyor 😃
Sesinden etkilendiğim olmuştu, sonra sevgili olmuştuk zaten. Gayet normal yani
Yüzünü görünce o etkilenme tepkilenmeye döner ama😄
Ses çekiciliği denilen bir şey ama tek başına bir anlam ifade etmiyor.
Etkilenmek mümkün olsa da fikirler uyuşmayınca olmuyo
Olabilir ses önemli bi faktör ama yüzü fiyasko çıkabilir :D
Ses evet etkiler ancak sadece sesle etkilenmek mümkün değil. Görüntü de çok önemli
Ben etkilenirim. Sesler benim icin önemlidir. Ama kişiliğini bilmedigim birini sırf sesine vuruldum diye hayatima almam.
6 gün ince olsa derdim ki kesinlikle olmaz bir sürü şey yazardım bubkinularda herseyim olabileceği kanaatindeyim
Yüzünü görünce de ardına bakmadan gidersin o zaman 🤦🏻♀️🤭
Karekteri iyise tamam bence.
Yüzüne baktığında içine sinmesi lâzım. Çünkü ses faktörü bambaşka bir hayal dünyası kurdurur. Gerçekte hiç beğenmeyeceğin birisi çıkabilir karşına
Çok doğru. Kadınlarda da şuh ses diye bir şey var; bitiyorum 😍😍😍
Doğru değil mi
Sence?
Doğru Doğru güzel diksiyon, güzel ses tonuna düşülür
En ilginci şu ve en zoru acaba bu etkileyici sesin sahibi nasıl bir kadın diye hayal etmeye çalışmak
Müşteri hizmetlerinin seslerinin sahibi mesala😅
😅😅😅 bununla ilgili bir video izlemiştim
Link varsa atin izleyim
Maalesef yok
Zaten +18
Hmm anladım
Kadınların böyle düşünmesi ilginç geldi. Müşteri hizmetleri 😅😅😅
Görmek şart değil ancak sadece bir insanın sesinden dolayı da etkilenmem..
Evet değer verdiğin insanın sesi yüreğe değer
Yani kolay kolay olmaz sanırım, etkileyici bir ses lazım
Ben şuraya ses kaydımı atsam yakışıklılığıma düşen kadınlar sesime de ayrı düşer
Sevgilim ile flörtken onu hiç görmeden bir ses kaydı atmıştı ve ben kaç kez dinlediğimi bilmiyorum.. Ses aurasııı vardır ✅
Yani belirli bir yere kadar bence mümkün ama öyle gerçekten aşık olunacak ve bağlanılacak kadar değil bence
Bence sesinden etkilenirsin ama ona ilgi duymasın diye düşünüyorum
Mümkün tabi. İnsan nasıl bakış vs. den etkileniyorsa sesten de etkilenebilir, çok doğal.
Ses tonumdan etkilendiğini söyleyen kadınlar var.
Etkilenmek elbette mümkün ama aşk ile karıştırılmamalı
mumkun o ya.. şahsen bende çok oldu ehehe
Ses tek başına etkilenmem için yetmez bana
Duygulara sarılmak iyileştirir
Görmeden sevilir elini tutmadan ölünür
Ergenlerde mümkün
Evet hoş ses tonu olunca çok farklı oluyor
Bence yok öyle bir şey
Kadınlar da oluyormuş cidden
Evet olabiliyor ses etkilenmesi diyoruz😄
Mümkün ses çok şey yapabilir
Ses beni etkilemiyor