AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende merak ettim şimdi
''En büyük şansım'' diye paylaşacağım birinin olmaması geldi şu an aklıma :))
Sigara yorumunu görünce kendi yandı ya. Aşk diye bir şey var ama yoktur da çok garip duygu o işlerinde de en beterini yaşadık her şey iyiyken güzel ayrılıkta çok kötü. AŞIRI KÖTÜ.
Aşk var sadece aşkı yaşayacağımız doğru kişi yok. Bu devirde gerçekten çok az kişi aşık oluyor ve böyle kişilere denk gelmek de çok zor. Ama aşk'a inanıyorum..
Aşk ı 2 kere yaşadım ama 2. cisinde ilki aşk değilmiş dedim geri kalan ilişkiler hep sevgi ya da hoşlanma üzerindeydi. İnsan hemen aşık olmaz bu zaman gerektirir ama aşk binevi kendine aşık olmaktır insan kendi gibi kişilere aşık olur çünkü.
Aşk yaşansa gerçekten çok güzel bir duygu. Umarım öyle bir insana denk gelebilirim bu iğrenç devirde.. :))
Benimki farklı olayları içeren bir aşk dı FİLM olsa ocar alırdı o derece DRAMATİK. Hayatın neler getireceğini bilemezsin Aşkı bulmak değil de korumak önemli olan sen bunu yapabilir misin?
Ben yapabilirim önemli olan karşı tarafın yapması. Kendimden eminim bu konuda.
Kendinden emin olman güzel. Örnek birine aşıksın ne yapabilirsin nasıl aşkını gösterebilirsin
O kişiye karşı olan duygularıma bağlı. Eğer çok seviyorsam her türlü arkasında dururum. Her konuda desteklerim. Herşeyi beraber başaracağımıza onu inandırırım. Çok aşıksam ona mutlaka bunu hissettiririm.
Bazen insan yaşamadığı duyguları yaşamak için can atar ama sonra sıkılır bunu unutmamalısın. Gençlik hırsına kapılabilirsin?
Hayır. Ben sadece ciddi bir ilişkim olsun ve ilişkimde gerçek aşk ile olsun istiyorum. Bu devirde olan tüm ilişkilerden farklı olsun mesela. Sıkılmak falan takılmalık ilişkiler için geçerli ben ciddi ilişki insanıyım.
Herkes ciddi ilişki insanı ya bence. Ciddi olmasa niye ilişki olsun adı üstünde. Peki bir soru biri sana ciddi aşık ama evlilik istemiyor aşkı öldüreceğine inanarak ne yapardın?
Aşıksa evlilik ister. Aşık olmuş olmuyo o zaman. Bu zamanda herkes takılmalık ilişkiler peşinde maalesef herkes ciddi ilişki insanı değil.
Aşkı öldürdüğüne inanıyor ama ? Veya parası yok örnek çekiniyor bu konudan.
Aşk ölürse zaten ilişki biter. Evlilik için maddi durumu yetersizse bunu açıkça belirtebilir.
Yurt dışında bu durum böyle değil ama ülkemizde maalesef takılmalık ve ciddi diye 2 kavram var
evet öyle
Bu hayattaki en büyük şansımın ne olduğunu şimdi bende merak ettim.
Bende kendim için merak ettim şaka maka :D
Senin bu sorun yüzünde canım sigara çekti.
Eski kocamdı o da terketti
Neden peki çok özel değilse
Sıkıldı benden demek ki
hayatında hayırlısı takılmamak lazım hayat güzel devam ediyor
işimde başarılı olmam
Şansım yokki ya
herkesin bir şansı vardır.
Umarım öyledir
Bulamadım
Spermde 1. olmak
Hafızlık
Tebrikler