Çok çabuk parlardım eskiden, şimdi daha sakinim daha kontrollüyüm. Ama tabi öfkeye dönüştüğünde müthiş bir patlama yaşıyorum. haksjajsds.

Çok çabuk parlardım eskiden, şimdi daha sakinim daha kontrollüyüm. Ama tabi öfkeye dönüştüğünde müthiş bir patlama yaşıyorum. haksjajsds.

Bende eskiden çok çabuk sinir olan ve kendimi yiyip bitiren biriydim sonrasında bunun bana zarar verdiğini gördüm. Keskin sirke küpüne zarar veriyor. Artık daha sakin kalmayı sinirimi kontrol edebilmeyi başarabildim. Öfkelenince kendime cimcik atıyorum canım yanıyor canım yandığı için dikkatim dağılıyor
Sinirlerime hakim olabilirim. Ancak benim de bazen gardımı indirdiğim durumlar olabiliyor bu yüzden sinir anında olabildiğince uzaklaşmaya çalışıyorum yatışıp sakinleşene kadar temiz hava almaya çalışıyorum.
Sinir aklımın esiridir. Bedensel ve ruhsal sağlık sorunu olmadığı sürece aklımla yönetirim. Bu duyguyu gerektiği yerde kullanırım veya kullanmam. Bunu geliştirmek için farklı yollar var, direk akıl gücüyle kazanılmıyor. Çalışma yaparak duygunun panzehirlerini sinir anında uygulayarak evcilleştiriliyor.
Bu konuda yeteri kadar başarılı olduğumu söyleyemem dolayısıyla bazen öfke kontrolüm söz konusu olmayan ve çevremdeki insanların kalbini çok fazla kırıyorum, ancak bazı insanlarla böyle davranışları fazlasıyla hak ediyor.
Cevap
17Cevap
Benimde tam tersi eskiden öyle bir patlama kolay kolay olmazdı. Ama yaştan dolayı mıdır bilmiyorum tahammül seviyem kalmadı ve kolayca sinirlenebiliyorum...
Genelde hakim olurum olamayacağımı düşündüğüm an o ortamdan uzaklaşıp yapacağım şeyi yalnızken yaparım deşarj olurum.
Çoğu konuda çok rahat hakim olurum. Haksızlık, saygısızlık konularında ise tahammülüm yok. O anlarda sinirimi yansıtmamam mümkün olmuyor.
Kontrolüm elimdedir. Bazen aşırı öfkelendiğim oluyor ama sessiz kalıyorum.
Ben çabuk patlarım, yorgunluğa gelemiyorum gibi hallerim var.
O kadar da hakim olamadığımı zaman zaman anlamaya başlıyorum.
Daha sakinim ama bazen uykusuzken ya da başım ağrıdığı zaman en ufak şeye uyuz olabiliyorum.
Çabuk sinirlerim ama hemen geçer ama süre zarfinda patlamış bir volkan olurum 😄
Kolay kolay sinirlenenen bir yapıya sahip değilim buna rağmen sinirlendiriliyorsam kontrol etme gereksinimi duymam..
ani alevlenmeler haricinde kontrol etmeyi başarıyorum
Hakim olma konusunda iyiyim sayılır. Ama eğer daha önceden bunu çok fazla yaptiysam, içime attiysam hakim olamayip patladigimda çok pis davranirim.
Hakim olmak istemiyorum doğrusu..
Çok çabuk parlıyordum ama şu sıralar hakim oluyorum kendime
Bazen aşırı iyiyken bazen saman alevi oluyor yakıyorum.
Eskiden daha sakindim şimdi çok çabuk sinirleniyorum
usta değilim maalesef
Fazlasıyla ustayım 😎
Hiç usta değilim patlarım yani o an
Gereksiz sabırlı gereksiz acımasız olabiliyorum
Çok sakinim sinirlenirken bile sakinim😀
hic usta değilim 😄 hdbepddpğ
Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum
Hakim olamıyorum.
eğer bi planım yoksa hiç usta değilimdir
Hakim olurum olmak da durumundayız
Yodayım