Güncellemeler
+1 yıl
Plsss🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla Para kazanmam lazım canlar 😔😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bak hiç uğraşma olan paran da gider pişman olursun. buradaki çoğu kişi dolandırıcı paranı kimseye verme. Pro analistler bile kaybediyor bunlar mı kazanacak
Yorumlara bak herkes borsacı yatırımcı trader olmuş 😄😄 Lan bu iş bu kadar basit bir şey değil borsanın b sinden haberleri yok daha
Sen öğret o zaman minnoş
En az 6 ay vakit lazım öğrenmen gereken çok fazla şey var bu kadar boş vaktin var mı
35.000 kişilik gurup yönetmişim yetermi
O kadar boş vaktim var evet
Bana kısaca order block nedir nasıl oluşur, ikili dip formasyonu nerede nasıl oluşur, ve likidite konsepti nedir kısaca bahseder misin 35k lık grup yönettiysen 2 dakikanı bile almaz
@Musasönmezoğlu Bakıyorum da sesin çıkmadı :D Spam grup yönetmeye benzemez bu işler insanlara yalan yanlış bilgiler verip paralarını batırmayın
Borsa akademi bak Facebook tan
Bizde yanlış olmaz
@Musasönmezoğlu Sorduğum tanımları bile yapamıyorsun soruyu soran kişi eğitim almak istediğini belirtti sen git boş grubunu yönet
:) o gurubun lideri temel analizle çarpar teknik analizle böler
@Musasönmezoğlu Temel analizden ne sorsaydım uygulanması beklenen Fed faizlerini mi Abd enflasyon verisini mi yoksa hedefini mi :D Bunları bilmek iş değil tekniğin t sinden haberin olsa bu kadar uzatmadan sorduğum soruların cevaplarını 2 cümlede verip konuyu kapatırdın :D Hadi dayıcım sen git boş beleş borsadan anlamayan insanlarla dolu grubunu yönet sağdan soldan copy-paste haberlerle sat kendini :D
Sadece sana gülüyorum bu teknik analiz dediğin iki çizgi çizmeli olsaydı şu an herkeze borsacıydi
Neyse sen de katıl gruba da biraz feyz al sosyal medyada bulabileceğiniz en temiz gruptur
O grubun lideri de rahmetli yaşar hocanın öğrencisidir
İki çizgi çizdiğimi nereden biliyorsun ki? Daha en temel teknik konseptlerden haberin bile yok
Ben şimdi ilkokul bebesi gibi sen de burada konsept tartışacak durumda değilim arkadaşın 1.01 talepte bulunmuş biz de nacizhane doğru bir yerde olsun istedik yoksa Telegram da şurada burada simsar üçkağıtçı sahtekardan geçilmiyor bak ben ismim açık net bir şekilde ortaya konuşabiliyorum yapabiliyor musun sen bunu yapamıyorsun öyle gizli olarak bir şeyler yazma çizmeyle olmuyor bu işler
Birincisi ben senin gibi neyi nasıl yaptığımı ya da ne kadar iyi olduğumu iddia etmedim. Çünkü kendi riskimi ve kasamı nasıl yönetebileceğimi gayet iyi biliyorum. Ama aynı zamanda bu işe yeni giren yeni başlayan birinin bu piyasadaki potansiyeli gördüğünde her yükseliş ve düşüşte fomoya kapılıp yüksek ve gereksiz risk alarak çok yüksek ihtimalle batacağının farkındayım. Dolayısıyla kimsenin hakkına girmek ve parasını batırmasına sebep olmak istemiyorum. Daha önce bunu çok yaşadım, yüzlerce insan mesaj atardı hocam şöyle zordayım hocam böyle dardayım lütfen işlem verin ne yapalım nasıl yapalım diye. İnsanlara yardımcı olmaya çalıştım defalarca işlemde verdim başarı oranım %80-90 dı ama ya beni dinlemeyip stop koymaları gerektiği yerde stop koymadıkları için liq oldular ya da paralarının büyük bir kısmını kaybettiler. Dinleyende az olsada vardı çok para kazandırdım zamanında ama bizim insanlarımız üç kuruşu kolay yoldan başkasının verdiği işlemle kazanınca öğrenme hevesi kaçıyor yattıkları yerden para kazanacaklarını sanıyorlar herkesin her söylediği işleme girmeye başlıyorlar ve sonu kaçınılmaz batış. Yani özetleyecek olursam bu çok ciddi emek ve vakit isteyen bir iş, öyle grupta yayınladığın temel verilerle attığın grafiklerle olacak iş değil. Attığın analizin bile neye göre yapıldığını anlaması lazım ki kendi riskini yönetebilsin. Sen bu insanları gruba aldığında birebir eğitim vermeyeceksin sonuçta, ki verecek bile olsan en kısa zamanda bu insanlar batıp çıkacaklar bu işten. Ha eğer diyosan ki paralarını alır kendi fonuma dahil edip ben yönetirim ve kar payı dağıtırım, o zaman sana tek söyleyeceğim şey dolandırıcı olduğundur 😄
Neyse sana bir söz yazıyım son bir kez günün birinde borsada 100.000 200.000 300.000 herneyse Kaybettiğinde bu sözümü hatırlarsın borsada günübirlik para kazanmak diye bir şey yoktur borsa uzun vadeli yatırım işidir eğer uzun vadede yatırım yapabilecek potansiyeliniz varsa ne ala onun dışında bugün 50.000 koyayım yarın bu 55.000 olsun borsada öyle bir kavram yoktur haberiniz bilginiz olsun
Buda vatandaşa son attığım mesaj blader
Zaten bu zamanda spot olarak ne alırsan al aşağı yukarı hepsi kazandırır çünkü 2024 de faiz indirimleri geliyor bu olduğunda dolar endeksi daha şiddetli düşüş yaşayıp tüm finansal piyasalar için boğa sezonu başlangıcı olacak. Spot alıp boş boş beklemekle borsacı olunmuyor ona bakarsanız bugün elinde fazla parası olunca yastık altı altın alan herkes borsacı olmuş oluyor. Borsadan bu kadar iyi anladığını iddia ediyorsan eğer gir paranı forexde viopda vadelide katla bakalım yapabiliyor musun. Bunları yapamıyorsan borsacıyım diye geçinme. Gayet çok ciddi günlük kazançlar sağlanabiliyor piyasa volatilken.
O senin dediğin Forextir ya da günlük Tirade yapmaktır bunlar için pürdikkat bilgisayar başında oturman lazım stop loss bilmen lazım yeni borsaya başlayan insan için hadi al dediğinde alamazsak dediğinde satamaz biz nelerini nelerini gördük ben bu borsa işine Forex‘te başladım benim Forexe batırdığım para 25.000 $Daha sonra biz borsaya geçtik borsada da bahçeli’nin hadi seçim dediğinde 2018 miydi neydi benim sadece o günkü zararım 60.000 TL borsada ben çok ciddi paralar da kazandım ama kontrol elinden gitti yanında böyle bir kazanma diye bir şey yok yeni borsaya başlayan insan için günlük paranın kazanma şansı sıfır yoktur
Kırılım bekle kapanış bekle emirleri diz rahatına bak pc başında saatlerce oturmanın bi faydası yok zaten. En başta da söyledim bu çok ciddi zaman ve emek isteyen bir iş. Yeni başlayanın kaldıraca girmesini bende tavsiye etmem ama en azından demo hesapla öğrendiği her stratejiyi test edebilir, kendini yeterli gördüğü noktada fon satın alıp çok ciddi karlar elde edebilirler şu an bende sahip olmadığım parayı kullanıyorum zaten kazandırdığım paranın %80ini alıyorum 20si şirkete kalıyor.
Bebekler kavga etmeyin
Para olduktan sonra çok kolay hangi bankadan giriyorsun Akbank ve garantinin borsası guzel
Ben idda dan anlarım borsa işini sevmemde anlamam da
İddia öğret
İdda öğrenmek sorun değil onu kombine yapmak için ben gibi 20 yıl bir takipçi olman gerek yoksa idda oynaması çok basit bir yasal siteye üye ol favori takımları seç 500 bin TL baş 1 e 3 al geç yani
2015-2018 arasi haftalık 100-150 bin alırdik böyle para kazanmak için Eylül sonunu bekle sana kupon atarım 100-200 basar 10-20 bin alırsın onun harici iddaya tam guvenmeden sakın paranı bosa verme yer bitirir adamı
Ben oldukça kazanç sağlıyorum sana da yardımcı olmak isterim
Ama en kolay şekilde para kazanmak diyorsan günde 200 250 dolar kazanabileceğin bir iş var sadece bilgisayar başında
Neymiş o orsbluk değil inşallah
Bilgisayar başında oluyorsun burada anlatamam ama borsa diyorsan borsa da yardımcı olurum
Yazıyım mı
Lütfen
Gel öğreteyim bebeğim
Borsa nın nesini öğrenmek istiyorsun
Ulaş bana
eski borsa uzmanıyım gel bebeğim
3 spl lisansım var
spl ne ay ben çok cahilim
https://www.spl.com.tr
Özelden yazıyım mi
yaz
Bana da öğretin