Özgüven, para, olgunluk bunlara ne katıyorsaniz hepsi dahildir örneğin vücut yapmak sağlığa ve özgüvene yatırım yapmak demektir, özgüven yazdığım için spor demedim. Olgunluğa ne yaparak nasıl ulaşırız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben 25 yaşında inşa ettim ama kimisinden bu 35 yaş olur, kimisinden bir ömür sürer.
Aşırılığa kaçmak çok kötü be abim. Efendi olayım diye ezik gibi görünüyorum, tam tersi olayım diyorum onda da fazla acımasız davranıyorum. Nabza göre şerbet verme okulu falan da yok.
Nabza göre şerbet vermeyi başar o zaman, kim sana nasıl yaklaşıyorsa, sen de o şekilde karşılık ver. Kendini geliştir özellikle özgüven ve kültürel olarak. Sonra ne kadar saygı kazandığını görürsün.
Başkasının yaptığı normal şeyler ben yapınca herkes beni izliyormuş gibi hissettiriyor. Özgüven eksikliği değil mi?
Evet özgüven eksikliği. Ben içimden geldiği gibi davranırım ama belirli sınırları aşmadan. Yani bulunduğun ortamda saygısızlık veya yanlış olmayacak şekilde rahat davranırım. Özgüveni en çok bilgi geliştirir.
Değişir ama 29 bence.
20 yaş olgunlaşmak için erken mi? Bu nedenle yargilanabilir miyiz neden olgun değilsin diye
Hayır değil , çevremde yaşı genç olupta olgun çok insan var gerçek bir tamamlanma 29 da falan oluyor bence.
Ben biraz özgüven eksikliği sahibiyim ve olgun olmadığım için bana emek veren bir hanımı kaybettim, bu ruh haliyle yatırım yapmayı düşünüyorum ne kadar istikrar sağlayacağız meçhul.
Daha çok gençsin, yazık etme hayatına, geliştir kendini.
Hiç sorma, ibadetler ediyorum dualarda, müzik dinliyorum aklımda. Bir zaman sonra okuludur işidir başlayacak ama o içimizde hep bir ukte kalacak. Taşı taşa sürttüğümüz döneme denk gelseydim bu döneme denk gelmeseydim.
Öyle düşünürsen yapamazsın bir şey, kendine zaman oluşturmaya bak. İnsanoğlu hep bahane arar. İş sende bitiyor, karalar bağlama.
Bahane aramıyorum kaç senedir kırmızı hapın içindeyim izledim arastirdim gerçek hayatta uygulamaya çalıştım. Kilom azdı kilo almaya gayret gösterdim, cildim kötüydü düzelttim, sınavlara çalıştık, arkadaş ortamı yapmaya çalıştık iki kez gönül yarası dedik sonra biri çıktı bize emek verdi bizimle muhabbet etti ama beni hep yanlış anladı ve gitti ben her zaman şikayet ettiğim konudan önce bir sürü şey yaptım ama hiçbirisi gerçekleşmedi bir müddet depresyonda yaşamak hakkım oldu sanırım.
Bu ülke de olacak işler değil kardeş boşa hayal kurma bence üzüntüsü ağır olur
Bunu ağır bir bunalımda iken söylüyorum ayrılık da yaşadım inan güçlü olmazsan seni değil kız, ailen bile sevmeyecektir.
O kişiye göre değişir ne istediğine ne düşündüğüne bağlı herkes pat hemen şöyle olsun falan kafasında ama bunlar boş kafalar
Hayata geç kalmak istemiyoruz hiç mi düş kırıkligidir keşkendir yok?
Hayaller her zaman hızlı gider ama her zaman gerçekler kazanır bu sözü kafana yaz kardeşim
Tek başına sabaha kadar çabala herşeyi en iyi yap istersen desteğin yoksa sana koltuk çıkan yoksa kıymetini bilen yoksa bi halta yaramıyor spor olayı rahat çalışan adam gider genelde spora bedenen çalışan adam zaten yoruluyor bide spor da mı yorulsun kolay kolay herkes gitmez sürekli gidenlere bak spora durumu iyi iş saati rahat bedenen çalışma yok öyle bi durumda olsam benim yaptığım vucüdu kralı yapamaz biraz gerçekçi düşün boş düşünme
Hayal kurmayacağiz anlaşılan bize umut satanlardan yorulduk haklısın b
Valla şu devirde yalaka değilsen bi yerde tanıdığın yoksa elinden tutan yoksa sürüncemedesin her zaman bu hayat böyle
Eskiden 25 idi
Şimdi 32 yaşına kadar anca
30 diyorum otuza kadar her gün gelismemiz lazım ama başım ağrıyor düşünmekten
Kardeşim zor be
Para Yok
İş yok
Ümit yok ne bekliyorsun
Kendimizi geliştirmek şart ayakta kalmak için