Günümüzde hiç bir şeye şaşırma gale geldik, meşrebime sığmaz dediğin neler var? Veya meşrehime sığmaz dediğin bir şey yaptın mı?

13 Ağustos 2023
Günümüzde hiç bir şeye şaşırma gale geldik, meşrebime sığmaz dediğin neler var? Veya meşrehime sığmaz dediğin bir şey yaptın mı?

13 Ağustos 2023
Özellikle ikili ilişkilerde yapılan bazı şeyler benimkine uymuyor.. İnsan olanın, midesi olanın, biraz şerefi olanın yapmayacağı şeyleri görüyor duyuyoruz..
Yapmadım çok şükür ki, inşallah da yapmam. Aklıma gelen veya gelmeyen bir çok durum var aslında, birkaç tanesini yazayım. İnsanlar kıyafet değiştirir gibi sevgili, eş değiştiriyor. Aldatmalar, yalanlar, saygısız ve hadsiz davranışlar... İnsanlar artık sosyal medyada her dakikasını, özel kalması gereken anları bile paylaşıyorlar, benlik değil bu da. Ayrıca kadınların giyim ve yaşam tarzına karışmak haddim değil ama artık bu kadar fazla açık giyinmek normal gelmiyor. Bu bir tercihten veya özgürlükten çok artık teşhircilik, bana hiç uymuyor.
Bende aynı durumdayım yani hiç bir şeye şaşırmıyorum çünkü insanların davranışları bana o kadar aynı geliyor ki. yani herkesten her şeyi beklerim ben. bu yüzden de kimseye güvenmiyorum hayatımda. bunların dışında ben kendime yakışmayan hiç bir şeyi yapmam hayatımda. yani bir şey karakterime ters ise bunu hayatta yapmam. ama dediğim gibi insanlardan her türlü kötülüğü de beklerim buna şaşırmam.. yalan söylemem ya da kimseye kötülük yapmam ya da hak yemem hayatımda
Cevap
17Cevap
Aldatmak yalan söylemek evlilik düşünmeden sadece ihtiyaçların için sevgili olmak aynı anda birkaç kişi ile sevgili olmak insanların kullanmak iş yerinde yükselmek için iftira atmak ya da iş arkadaşını zor durumlarda bırakıp patrona kötü göstermek ve şu resimdeki durumlar eş paylaşma mı bu nedir yani her neyse işte insanlara maddiyatlarına göre hürmet etmek tabiki bu hürmet kişiye değil de parasına oluyor ve hırsızlık dolandırıcılık bunlardan nefret ediyor ve çok rahatsız oluyorum, bu gibi şeyleri yapanlardan uzak duruyorum
Bu tür videoları çekmek
Bunlar mal yaaa
Bu konuda net bir şey söyleyemem Aslında her şey veya hiçbir şey kadar geniş kavramlar Önemli olan aslında olayın kendisi değil sadece ne zaman oldu o nerede oldu yani Mesela plajda bikini giymek normal ama çarşıda yürürken bikini giymek Garip bir durum bunun gibi yani sığmayan şeyler mutlaka vardır ama yer ve zaman faktörü ile birlikte değerlendirdiğimiz zaman ancak söyleyebiliriz yani küfürleşmek kesinlikle sığmaz ama bazen Arkadaş ortamında olabiliyor gülüp geçebiliyoruz
Dün bir video izledim.
kapalı kadın.
geçici imam nikahı kıyıp beğendiği erkeklerle cinsel ilişki yaşayıp ayrılıp sonra başka hoşuna gidenlerle takılabiliyormuş
Onlar hikaye sizde inanıyorsunuz, o kadın gerçekten kapalı bile değildir belki veya kapalı olsun o onun hayatı onu bağlar. Her kapalı kendini temsil eder. Tüm kapalılar değil. Bu şey gibi her sakallı dedeniz mi?
Merhaba,
Meşrebime sığmayan bir şey yok, her şeyi yapabilirim, çünkü ne olduğunu bilmiyorum! 😅
Yanımda elli yaşında dayı var ona sordum o da bilmiyor meşrebi 🤣
Senin davranışlarına yaratılışına uymayan demek
Yaparım yaparım 😅Her şey uyar umrumda olmaz aşkım için her şeyi yaparım aşkta her yol mübah 😅
Kafama göre içimden geleni 😅
Yapamayacağım şeyleri de aşkım için yaparım 😅
Saygısızlık yapmam mesela 😅 saygısızlığı sevmem 😅
Tamam tamam aşk ince çizgi senin için ve aşk için her şeyi yaparsın.
Evet yaparım her türlü 😅Mutlu günler diliyorum 😅
Sana da mutlu günler 🙂
Teşekkürler Matmazel 🌸
Bu zamanın kıyafet tarzı uymuyor görünmeyen yerleri kalmıyor et görmekten midem bulanıyor. Eş değiştirme konuları baya türemiş bu ara baya normalmis gibi kaniksaniyor iğrenç
O her tarafı görünen taytlarla ortada dolaşmak benim meşrebime uymuyor, yeni nesilini kıyafet tarzı yani , birde aşağılayıcı konuşmalar hiç yapmadım yapamam
Bu konuda çok yorum yapacak ahkam kesecek durumda değilim hayat insana her şeyi gösteriyor, yaşatıyor.
Oyüzden amann pıff modundayım son zamanlar.
Çok açık fikirli biriyimdir. Fakat bazı mecralarda gördüğüm ilişki tipleri bana bile oha dedirtti.
Bu zamanda "ozgurluk" adi altinda yaptiklari b. kluklar benim mesrebime hic ama hic uymuyor
Sokakta abazan gibi sarmaş dolaş yürüyüp her fırsatta öpüşmeye çalışanlar bana sığmıyor, sanki dünyada tek kadın/erkek o kişilerin sevgilileriymis gibi acayip bir açlık, abazanlik, bayağılik ve civiklik.
Yalan ihanet sahtekarlik bunlari sevmiyorum ve birde migdesizleri gorunce insan soguyor herseyden
Çok şey var say say bitmez ama büyük de konuşmak istemiyorum sığdıran çıkar bi tane diye sfscsfs
Yapmamak için yanlış insanlardan ve yanlış yerlerden uzak duruyorum
Eşini paylaşmak , adam gözünün önünde eşini becertiyor kendide bakarak mastürbasyon yapıyor
Dinime uymayan hiç bir şey benim meşrebimede uymaz.
Asla dediğim çoğu şey başıma geldi artık demiyorum
Yere çöp atmak tükürmek dışında her şeyi yapıyoruz
Meşrebi âlem😀 daha neler görücez bakalım
O kadar çok şey var ki
EVet KS de bunu cok yasadım mesela
Ben kıskançım😆 biriyle olursam tek benom olur
Yalanı dolanı sevmiyorum
Her sey
çok seyvar satmakla bitmez kii
Dedikodu
Konya ovası olmuş alem ne meşrebi meşrubat
Kıskanmamak