Şu cümleler bana yalan geliyor mesela.
"Sen benim her şeyimsin"
"Seni asla bırakmam"
"Türkiye bu yıl şahlanacak " vs... vs...
"Sen benim her şeyimsin"
"Seni asla bırakmam"
"Türkiye bu yıl şahlanacak " vs... vs...
Her şey güzel olacak, asla birbirimizden kopmayacağız, sen unutsan da ben unutmayacağım, bir gün çok mutlu olacaksın vs. Güzel bir şey kaldıysa bile hevesim kalmadı, kopmaz dediğimiz her bağ koptu, şükür unutuldukta ve mutluluğu artık zerre şeylerde arıyorum, gelişigüzel.
Seni hiç bırakmayacağım diyenler en önden gitti... ahh ahh...
Kalanın boynu bükük
Kızların aşkı bildiğini sanması. ama aslında tamamen dış görünüşü sevmeleri buna göre seçmeleri. ya da seni seviyorum sözü de olabilir çünkü kimse kimseyi gerçekten de sevmez herkes çıkarı olduğu için sever kimisi bunu bilerek yapar kimisi de farkında bile değildir kendini başka bir şeye inandırmıştır..
"Sen başkasın" ya bı sg diyesim geliyor
hep senin istediğin oluyor 😀
ya ben delirdim, ne istediğimi bilmiyorum, ya o delirdi, bana göre yaşadığını sanıyor. bir boğulma hissiyatı içinde, zaman akıp gidiyordu!
Senin istediğin olcak diye aklı çıkıyor o zaman 😂
Cevap
2Cevap
"Türkiye gelişmekte olan bir ülkedir yakın tarihte tam gelişmiş olacaktır" 20 yıldır aynı yalan
Sömürgeci kan emici Avrupa ve Amerika'dan sürekli operasyon yiyoruz içimizde de hain çok onların uşağı
İşte akpartinin neden hala iktidarda olduğunun kanıtısın sen kardeşim. Siz bu masallara inanmaya devam edin. Bizim karnımız tok.😇
@birsenfonişairi Ben AKP'li değilim Sende beynini kiraya veren bir kısım insanin kanıtısin. Afrikalılar bile uyandı nijerde falan fransizi amerikaliyi kovuyor bizim suna hala uykuda
@hazzisss vurdu gol olduu 😂😂
Amerikan masalına sen inanmaya devam et. Ben de sana yeni düşmanını söylüyorum. Ama bu düşman masal filan değil bildiğin kabusumuz olacak. Araplar ve katarlar.
@hazzisss 500 yıllık vesayet bu öyle üç güne bitmez ki Türkiye'de en az yirmi milyon aparatları var. Siha yaparsın oyuncak derler togg yaparsın gülerler tank yaparsın motoru yok derler Marmaray yaparsın parayı çaldı derler sonra en çok onlar biner. Alt yapı yaparsın parayı betona yatırdı der bilim ve teknoloji düşmanları sonra ben bilimsel bir insanım diyip cahilleri kandirirlar
Abi dünya kuramı bu. Bizim bir masala inandığımız yok arapların da katarlıların da farkındayız elimizden bir şey gelmiyor yönetim hatalı. Olması gereken satış yasağı çıkarmak üretimi ele almak gibi gibi şeyler. Demeye çalıştığım asıl masalın türkiyenün dış baskı yüzünden gelişmediğini söylemenin saçmalık olduğu.
@birsenfonişari Selçuklu ve Osmanlıyla bin yıl yonettigimiz Araplar mi düşman olacak oğluna sakın Osmanlı askerlerini ülkeden çıkarma diyip Osmanlı'dan asker isteyen katar mi🙂 bizim devletlerimizi tarihte çin yıktı son devletimizi de Rusya Amerika İngiltere Fransa İtalya ortaklığı yıktı düşmanlarımız belli bu konuda cahil olduğun için fikirlerine önem veremeyecem bir tarihçi olarak kusura bakma
Ülkenin peyder pey araplara satılışını, devletin tüm ticari kurumlarının lav edilişini, mülteci akınını ve sessiz bir istilayı anlatıyorum ben sana. Sen bana cahil diyorsun. Bana bak zeki adam. Sen şu havadaki burnunu bir indir önce de gerçekleri bir farket artık.
Herkes bit nebze haklı ama bu tip konularda amerikadır yahudilerdir diyip suçu başkalarına atmak gerçekçi bir yaklaşım değil. Ülkemizin asıl düşmanları aç gözlü siyasetçiler, fiyat fırsatçıları, arapsevicilerdir.
Saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım diyenler en büyük zararı verdi. senden asla vazgeçmem ya da her zaman yanındayım diyenler topuklarını tötlerine vura vura kaçtılar xd
seni seviyorum seninle her zorluğa varım gelecek planlarımda sen de varsın diye diye gider bu liste..
Seni hiç bırakmayacağım gibi boş vaatler
Seni seviyorum lafı bile bazen yalan..
İlk kez böyle hissediyorum rjdjjd
Seni seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?