Türk kızları neden fizigimi mesleğimi maaşımı arabamı soruyor? Amaç ne bunları sormaktaki? Neden Türk kızları için her şey maddiyat
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Her kızı aynı kefeye koymak yanlış olur. Bazı ergen aklı olanlar ve maddiyata çok önem kızlar var tabi ama bazıları ise sadece erkeğin şefkatine merhametine insanlığına bakar. İşte maddiyata önem verenler tüm kızların adını kirletiyor maalesef.
05 Yorumla
Soran+1 yılBuna hiçbir erkek inanmıyor artık. Evlenmek isteyenler bile altın oara derdinde onlarda mi ergen
Soran+1 yılAltın alıncak ama senden on yerine 50 isterse sen al o zaman. ya da doktor mühendis subay polis peşinde gezen
Soran+1 yılDengine göre değiller
En İyi Cevaplar
siz sarı saç mavi göz peşinde gezerseniz kızlarda öyle sorar gayet doğal. Hem fransız kız sizi ne yapsın can sıkıntısından sohbet ediyolar sadece onlarda paraya bakıyorlar. Ben şimdi suriyeli bir erkekle konuşsam ona ne diye para pul sorayım almamki eş olarak
030 Yorumla
Soran+1 yılKendinize kilif aramayın birde demiş bizi ne yapsın ulen kız whatsapp istiyor konuşmak için tabi sizin aklınız sadece tek yerde her tanıştığınız erkek zenginse sevgili adayı. Fransız siz gibi değil. Arkadaşlik kavramı var onlarda
- +1 yıl
Yalnız arkadaşlık kavramını da görüyoruz onlarda 2 aya dayanamayıp veriyorlar sözde arkadaş kavramı var ya onlarda
Soran+1 yıl@memati_baba_pıro verince noluyo arkadaşım iftira çamur atmayı bırakın herkes vermiyor
- +1 yıl
Ahahahahahshsh onlarda Allah kitap , zina korkusu mu var be sen kimi kekliyorsun arkadaşım veren verene orada
- +1 yıl
Türkiye'de de herkes para göz değil özellikle ben bu ithamı asla kabul etmiyorum genelleme yapamazsın
Soran+1 yıl@memati_baba_pıro her şey öyle göründüğü gibi olmuyor. Yüzde 90 paragöz. Neden bi Post'un altına erkekler gel cüzdan yazar demekki var bir şey ki yazıyoruz
- +1 yıl
Fransa'da da yüzde 90 ı arkadaşına veriyor abisine veriyor bak beni iğrenćleştirme onlarda günah korkusu yokki Allah için çok biliyorsan araştır sen o kızla ol 2 aya aldatilmazsan bende bir şey bilmiyorum 😂
Soran+1 yıl@memati_baba_pıro yahu o kızla iki ay ol nedir nikahıma mi alcam hemen nerden biliyonuz kardesim sen öyle dersen bende size paragöz derim. Günah korkun varsa niye meme resmi var önce bi aynaya bakın 🤣
Soran+1 yılSiz kendinizi ne kadar namuslu görüyorsunuz? Her haltı yiyip çıplak sevişip anal oral yapip ben bakireyim diyen Türk kızı değil mi? Onlar sevdiği insanla yapıyor önüne gelenle değil.
- +1 yıl
Sen bana yapmadığım birşeyin iftirasini yaparsan ben neden iftira atmaktan cekineyim ki ayrıca yapmadıkları bir şey mi az çok görüyoruz kardeşim senin gözlerin türk kızını görüyor demekki birtek Ruslar arkadaşlarına veriyor orada sorun yok ama surda kedimizle komik tatlı bir şey yaparız hemen hoplarsınız namus bekçiliği yaparsınız hoplama rahat ol yerinde otur
- +1 yıl
Bana bak seni varya parçalarım haddini aşma ben şu zamana kadar el ele bile tutuşmamış kadınım neceleri geldi önüme bakmadım ben gönül eğlendirebilecek insanların duygularıyla oynayacak kadın değilim nasibimi bekliyorum en azından sarhoş olupta arkadaşıma arkadaşımın sevgilisine vermiyorum bunu kimse inkar edemez boşuna kiçlarini yalama ben el ele tutuşmamışım sırf ilerideki eşimin yüzüne bakabilmek için sen kimsin ki benim namusumu sorguluyosun namussuz
- +1 yıl
Soran herkes kendinden meshul onlar 7 yaşında sevişmeye başlıyor küçücük çocukları dudaktan öpüştürüp gülerek izliyorlar 10 yaşından sonra zaten bekaret gitmeye başlıyor çoğunda. Herkes aynı bok ben bizim kadınlar ahlak abidesi demiyorum ama yabancı hayranlığınız öyle tavanki sizin kadar yalakalarını daha önce görmedikleri için o yüzden senle iletişime devam ediyolardır
- +1 yıl
O kadar haklısın ki bu mankafa daha kıçlarını yalamaya devam edecek buna eminim
- +1 yıl
Ahahahahahha 10/10 tespit ✨
- +1 yıl
Takma böylelerini sana ulaşamazsa hemen çamur atar bu yaşıma kadar ezberledim ben türk erkeklerini. Sarı saç mavi göz uğruna şereflerini satarlar yabancı kadın de başka bir şey deme bunlara. Bizim çevremizde var böyle gelini yabancı olan ailece bokunu yiyorlar aldıkları rus gelinin. Bütün aile pervane dönüyor etrafında anaları oğlu yabancı gelin almış diye keyiften havalara uçuyor. Canım bunlara en güzel kapak yüz vermeyeceksin asla
- +1 yıl
Bunun gibileri çok görüyorum cidden o kadar haklısın ki
Soran+1 yıl@memati_baba_pıro hahaha ya nasılda kuduruyorlar 🤣🤣 camurlara bak. Hiç aynaya baktınız mı 🤣 el ele tutuşmamis ama memeler meydanda güzel prim yapıyorsun klâsik TC kızı göster elletme 🤣 her haltı yiyip Bakireyim diyenler 🤣
- +1 yıl
Man kafa işte anlamiyo
- +1 yıl
Anasını sever de gizli işte ben bunların dilinden anlardım yoksa
- +1 yıl
Etmem etmem bunlar hiçbir şeyi haketmiyor zaten inşallah ömrün Rus karılar yaranmak için bir hiç uğruna çürür appptal herif
Soran+1 yıl@memati_baba_pıro kudurun kudurun foyaniz belli paraya kendini satan kezolar 🤣 kıskançlıktan küfür etmeye devam edin size yakışan zaten bu. Çünkü hiçbir yabancı kız başka yabancı kızı övünce sizin gibi kurdurmaz 🤣🤣
Soran+1 yılParamda var merak etmeyin ama size yedircek değilim 🤣
- +1 yıl
Senin 2 kuruş paranı ne yapalım biz al yabancılara yedir bizene yani
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHe nude falan atıyorsunuz di mi snap denen uygulamadan, abicim senin ne niyetle kullandığın belli, ayrıca sadece 1 tane fransız kızla tanışmışsın onlarca kızla değil
07 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığı insana çamur atanlarda Türk kızları zoruna gittimi karşısındakine anında iftira sizin huyunuz. Ben oraya nude atmıyorum bu bir. Ben sadece Fransız örneği verdim bu iki. Dunyanin her noktasından tanisma fırsatım oldu. Ve hiç biri ne sizin gibi paracı nede senin gibi şerefsizce iftira atmadı.
Cevap sahibi+1 yılsosyal medya varken, ad soyad, foto falan, snapchat ne iş? çoğu farklı nedenle kullanıyor tanımadığın bir insanla neden yoksa oradan konuşursun. ayrıca para göz falan değilim, maddi durumum gayet yerinde olmasa bile bi erkeğin eline bakacak değilim 😂 aynen dayı
Soran+1 yılSen snap'i çıplak resim için kullanıyorsan ben bilemem. Ama söylim küçük yiğenlerim efektli komik resimleri sevdiği için sürekli resim çekeriz paragöz değil ama iftiracınin tekisin böyle çok Türk kızı var iftira atan gerçekler acıdır
Cevap sahibi+1 yılNe demişler yarası olan gocunur, hadi sana iyi günler dayıcım, benim snap gibi uygulamalarla iṣim olmaz, oradan yazdığın her şey siliniyor, anonim takılmak isteyenler için bir uygulama
Soran+1 yılHe canım he noldu zoruna gitti herkesi kendin görme. 45 üstü hesap açan kart teyze
+1 yılÖyle soran kızlarda var Fransa'da hobilerini soranda var türkiyede?
Şu ayrimcalugi bırakın027 Yorumla
Soran+1 yılHobilerimi soran Türk kızına rastlamadım hiç. Bu Fransız olur İspanyol Alman hepsi denk geldi Rus vs hepsi sevdiğimiz zevkler hobileri vs soruyor. Resim at demiyor
- +1 yıl
E bende demiyorum , demedim de aylardır konuştuğum erkek arkadaşıma sor istersen etiketleyeyim biz ikimizde komikliklerimize gülerek tanıştık ha ben merakımdan sadece merakımdan konuşmamız ilerledikce mesleğini sordum onun dışında asla maddiyat konusunu açmam bile hobisin de ne olduğunu bilirim şiir yazmak sürekli şiirler atar bana ve ben Türkiye'deki tek kız değilim benim gibi milyonu var insan karsisina kendisi gibi birini çıkarsın
Soran+1 yılTipini merak ettiğine de eminim 😂
- +1 yıl
Daha yeni sordum biliyor musun oda aklıma yeni düştüğü için hatta etiketleyeyim bak konuştuğumuz ne varsa anlatsın ben nasıl biriyim para göz muyum anlatsın ben bak bu yaşıma kadar sırtımda ne yuklerle geldim bu yasa kolay gelinmiyo ben elin adamının parasına bakacak kadın değilim okuyorum mesleğimi elime alacağım Allah'ın izniyle 5 kuruşuna muhtaç değilim kimsenin anladın mi
Soran+1 yılburada hiçbir kız tipini görmediği beğenmediği erkeğe yüz vermez. Yabancı kızlara ahlak dersi vercegine memelerini kapat bari 😅
- +1 yıl
Benim memelerim kimseyi ilgilendirmiyor ama sen bu konuyu açtığın için beni ilgilendiriyo tip benim için önemli değil tamam mi
Soran+1 yılBen burada göstermeni tartışmam ama başkasına önüne gelene veriyor deyip önüne gelene meme açarsan farkiniz kalmaz. Tip önemli değil yalanını kimse yemiyor.
- +1 yıl
Bende burada benim yapmadığım birşeyi ısıtıp ısıtıp onume koymanızı tartisirim sen yabancı kızların kiclarini yalamak için varolmuş bir ezikten farkın yok ayrıca şöyle italyan adam varken
Size bakan bizde kabahat hadi koş durma kiclarini yalamaya devam et
Soran+1 yılNasılda zoruna gitmiş hem burada konuştugum var diyor hemde bana laf sokmak için İtalyan erkek diyor. Benim konuştuğum Fransız manken değil senin paylaştığın gibi. Sende o İtalya'nın kıllı koltuk altına yala o zaman ne diyim. Memelerin deyince niye zoruna gitti? Sen millete önüne gelenle yatıyor derken yapmadıkları şey degilmi her yabancı kızı bir sanıyorsunuz.
- +1 yıl
Bak o kadar şey yazdım sildim tek kelimene takıldım aahahhahahahahaa kahakaha atıyorum şu an kanka kendi kazdigin kuyuya düşüyorsun farkında mısın? Her yabancı kız bir değil ne demek ahhahahahahahahahahhaha e her türk kız bir mi canım benim bir daha polemiğe girerken emin adim gel kendi kazdigin kuyuya da kendin düşme ahhahahahahahah
- +1 yıl
Kudur şimdi tek vasfınız paranız olduğu için dolandirilmaktan başak ise yaramayacaksin bende buna üzülüyorum kendini gelistirmeye bak
Soran+1 yılEvet Dolandirilmak San sen. Memeleri seyrederken biraz para gider 🤣 Türk kızları istisna bozmuyor. Carta curta bakmam diyen konuştuğum var diyen kız sırf tipi için İtalyan erkeği paylaşıyo. Farkındaysan ben Fransız kızları guzel çirkin sormadım karakter sordum ama sizin karakterle işiniz yok
- +1 yıl
Sana ne desem yabancı kızların kiclarini yalamaya devam edeceksin o yüzden senin gibi seviyesiz biriyle daha fazla tartışma yaratmak istemiyorum yabancı kızlarla konuşsana daha fazla polemiğe girme benimel
Soran+1 yılKlasik TC kızı gerçekleri yazınca ağzını bozar sadece çamur atar. Yazdığıma verecek cevabin yok çünkü dıcek birşeyin yok sen italyanlari yalamaya devam et burada ki sevgilinle beraber 🤣
- +1 yıl
Sen hayata at gozluklerinle bakmaya devam et knk yazdığına verecek çok cevabım varda sende anlayacak kafa yok sende yabancı kızları yalamaya devam et sevgilimde yok senin gibileri gördükten sonra artık türk erkegiyle de olacağımı sanmiyorum hadi bak işine
Soran+1 yılHahaha daha görüşün başında bilmem kim diyordun etiket diyordun yazdıklarınla çeliştiğin için cevabın olamaz. Aferin memeler gitmiş temiz kız seni 🤣
- +1 yıl
Knk erkek demek senin kafanda sevgili demek mi neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım olamaz mı? Sen varya bak başka biriyle tartıştık diye kaldirdim yoksa varya senin inadına kicimi açar koyarım buraya beni sinir etme
Soran+1 yılKonuştugun sevgilin ben yorum yazdım diye kızmıştır sana 🤣 biriyle muhabbet ediyorum deyip bana ulasamicagin İtalyan erkeği koyma 🤣 kicinida açamazsın 😂
- +1 yıl
Sen kimsin korkak önce gizliden cik ulasamayacagimi nerden biliyosun apptal doğru ben senin savunduğun sür t8k rusyalilara benzemem anneni de türk s8kti unutma
Soran+1 yılSenin ananıda İtalyanlar becermiş belliki. Surtuk Ruslar profiline memeleri koymuyor en azından. Oraya anca İtalyan manken koyarsın. Zoruna gidince ana bacı küfür edersin. TC kızı işte karakteri bile beş para etmez. Gerçekleri kabullenemiyor
Soran+1 yılAh canım hesabı donmuş digerininde hesabı aktif değil küfür etmeden tartışmasını bileceksin haddini bileceksin cicim
- +1 yıl
Yorumları kaldıracak kadar acizsin demekki ama sen Rusları savunurken kızın italyanlari savunuşuna neden bu kadar ayar oldun anlamış değilim ne yapacaktı 170 boy ortalaması olan
- +1 yıl
Penis ortalaması 12 13 cm olan kıllı türk erkeğini mi tercih edecekti madem yabancı kızları bu kadar savunuyosun o zman kızda italyanlari seviyorsa ağlamayacaksın anladın mı tatlım
- +1 yıl
Genelleme yapma her yabancı kız aynı değil diyorsun ama gel gör ki türk kızlarının hepsini paragöz olarak tanimlayıp aynı kefeye koyuyorsun yani kendinle çelişiyorsun seninle su kızların polemiğe girmeleri bile hataydı ne kadar aciz olduğunu burdaki herkese sorsan görürler
Soran+1 yıl@-_-Mamacita-_- 1. Ben karakter kıyası yaptım ve Türk erkeklerini savunmadım 2. İsteyen istediği irktaki erkeği beğenir umrunda deği. 3. En önemliside kendisi biriyle konuştuğunu söyleyip bana inat olsun diye İtalyan manken paylaşıyor. 4. Genelleme yaparım çünkü hangi erkeğe sorarsan sor önce kızların cuzdan dediğini söylicek. Benim yaşım çocuk değil. Kaç kızla muhabbet ettim öyle. 5. Acizlik cevaplar zoruna gidince hakarete küfür etmeye başvurandir yabancı kızda bu yoktur. Hadi sende polemik yapmadan uza
Soran+1 yıl@-_-Mamacita-_- koltuk altı killi İtalya'ni sevdi diye ağlayan yok zaten ağlayan kim belli hahah o erkekle beraber olmuşsunuz ki penis boylarını biliyorsunuz.
Soran+1 yıl@-_-Mamacita-_- kız noldu fake hesabını mı sildin? Hani baba dönüyordu 🤣
Merak ediyor olabilirler
15 Yorumla
Soran+1 yılSizde para merak ediyorsunuz 😂
Soran+1 yılAksini görmedim
Soran+1 yılTecrübe
Bizim kızlar aşırı paragöz oldukları için
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Fransız bir kızla tanıştım snapte bana hobilerimi neler yaptığımi sorarken?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım