4 yavrusu da ölü doğdu. Daha doğrusu sezeryanla alındı karnından. Yavrular içerde ölmüş çürümüş ve anne kedi içten zehirlenmiş. Artık sevgi ile iyileşicez.

Bir şeye karar verirken isterdim onunda fikrini almak fakat cevap vermedi neden öyle yaptı bilmiyorum fikrine ihtiyacım vardı o cevap vermeyince çok yazdım olmadı bende sattım çok yorulmuştum herseyden gerçi buraya yazssamda kimse anlamaz beni
Yani hamile olan sevimlimim bebeklerinin ölmesi idi. Kendine bilmez bir kişi geçenlerde çiftliğimde duran sevimli köpeğime tekme atınca bebekler ölmüş anne de zehirlenecekmiş ama şükür kurtuldu. Bu cana da üzüldüm sevgiyle toparlanır
Kıyamam ki ona ben 5 dakika önce anlamsız bir şeye mızmızlanıp üzülüyordum 😏 inşallah sizin sevginizle hemen toparlanır çok geçmiş olsun.. Birazcık sever misiniz benim yerime de 🥺
Cevap
11Cevap
Genelde klasik şeyler
Bu soru üzdü mesela. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Cici bak ona..
Ahh kıyamam yavrumaa güzelim benim 🥺 geçmiş olsun çabuk iyileşir umarım.
Bu konu karşısında kendi üzüldüğüm şeyi söylemem çok kıymetsiz 😐
Öyle deme. Herkesin üzüntüsü kendine göre ağırdır
En son beni bu kedişin durumu üzdü :/ sevgilerimi gönderiyorum ona.. iyi bakacağınızdan eminim..
İnşallah iyi olucak sadece artık anne olamıcak
Yaklaşık 2 ay önce baya beni etkileyen bir sey oldu öylemki panik atak geçirdim. Çok şükür geçti gitti..
Çok geçmiş olsun ❣
Annemle babam 2 saat once cok kotu kavga ettiler. Evde her sey cok kotu ilerliyor. Etkisinden cikamiyorum..
Geçmiş olsun.
Annemlerin eve kedi almak istememesi. Neymis okul okumak için gidecekmisim annem uğraşamazmıs korkuyormus falan.
Geçmiş olsun
Sanırım üzülmüyorum düşündüm hissetmeye çalıştım olmadı. Belki içerisindeyimdir
Kuzenimin yaptıkları ama garip olan zaten ondan şüphelenmiştim bir sene önce ve dediklerim yine doğru çıktı arkadaşı yol kesince
Geçen gün borsa da eksi 30.000 bin TL'yi görünce bir kalp krizi geçirme noktasına gelmedim değil 😅
Neyseki ertesi günü düzelttim bakiyeyi 😀
Şifa bulsun bu tatlı şey bir an önce.
Bu kedinin gözlerindeki yorgunluk üzdü çok. Ondan önce de en son, ikiz engelli çocuklarının 20 yaşında vefatını anlatmış bir kadına üzülmüştüm çok
Oyy kıyamam geçmiş olsunn tatliş 🥺🥺.
Aile içi meseleler..
En son 6 Şubat depremi sonrası gördüklerime üzülmüştüm
Sözüme karşılık bi yabancıya inanması.. Ama sıkıntı yok alışkınız 🙂
Bu kedi üzdü beni. Yaşaması mucize ve umarım hemenn iyileşir
araç deposuna girdigim iddiayı çok kıl payı kaybetmem arkadaşımın araç deposunun 70 Lt olması :D
Annem. Neye üzdüğünü hatırlamıyorum dahi her seferinde yaptığı için
Ablamın kafasında kurup ben demişim gibi davranması. Tebrikler büyük başarı 👏👏
Bizim de kedi yavrusunu agzinda taşırken çardaktan dusurdu bu sabah. Bir sey oldu diye çok korkup uzuldum
Gündem ve en son sevgisiz ve saygısız hakeret etmesi
O son maçı eklemeyecektim kuponuma :///
KS - GS maçı dimi ben de kg var verdim yattım
her zaman üzüldüğüm şeyler
Hatırlamıyorum bile unuttum gitti
Minnoş hemen iyileşir umarım
Allah razı olsun senden
Eski sevgilim
Kendime üzüldüm
Babamın sağlık sorunu.
ilgimi çeken çocuk iki kızla story attı
Sen ne merhametli bir adamsın, bayılıyorum