Neyseki bana hep küçük duruyorsun dediler yoksa varya 🙄 küçük tatmin edince sorun yok, büyük tahmin edince niye bozuluyoruz ki?

Köşedeki kahvede bekleyecem seni
Birer çay içsek yeter. 🎶🦋
İyi akşamlar 🌙
Neyseki bana hep küçük duruyorsun dediler yoksa varya 🙄 küçük tatmin edince sorun yok, büyük tahmin edince niye bozuluyoruz ki?

Köşedeki kahvede bekleyecem seni
Birer çay içsek yeter. 🎶🦋
İyi akşamlar 🌙
Yok düşürmez gerçekleri birilerinin söylemesi gerekir. Benimde küçük gösterdiğimi söylerler ama sonuçta biyolojik bir olay yaş bir önemi yok yaşamışsın o yılları bitmiş kendini kandırmaya gerek yok. Dün küçük bi velet şişko dedi bana ona sinirliyim 😄😂
Genelde büyük gösteriyorum zaten hayat içimizden geçti benim daha yeni stresi bıraktım sıkıntı dert kalmadı kendime bakmaya başladım maddi manevi düşünce rahatlığı verdi artık gençleşme vakti 😊 bazı şeyler kaderdir İzmit'e gelmiştim burada hayatım değişti iş olaun maddi manevi her anlamda mük
Olabilir :D yaşımızı almadan yaş sallamaları falan hoş değil. Küçük diyenlere de kızıyorum ama söze dökmüyorum. Yaşımı göstermediğim için hayatım biraz farklı ilerledi... Yaşıtlarımda çevremde pek olmayınca gerilediğimi düşünüyorum.
En küçük çocuk olmama rağmen, büyük görünmemle ilgili yıllardır aynı şeyleri duyuyorum.
Erkeklerde can sıkıcı bir durum olmasa da, zamana meydan okuma hırsı taşıyan kadınlarda oldukça kötü bir durum.
Cevap
21Cevap
Tam olarak böyleyim. 37 yaşındayım ama kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Jsjjsj
https://www.youtube.com/embed/NHynPEUrOI8 Ben bunu bie bölüm izledim adamlar zorla köfteci dükkanı sahip oluyolardi jsjsjjs Ibana ayben diyen elaman kdjsjd
Ayrica mai sende yaşını göstermiyorsun.. 33 yaşimdayim desen sırıtmaz... 50 yaşında hissediyorum kendimi 🙄 benle yeni tanıştın çünkü jsjsjjss esprilerime daha maruz kalmadin
Ushj ruhum 50 yaşında ama
33 ne yahu bari 10 sayı filan düşür 😐🙄
30 o zaman
🍀🍀 mutluş oldum ama 😅
Olursun tabi
Hakkım tabii 😅
🌸🌸
32 33 sananlar oldu, evli çocuklu olduğumu sananlar oldu. Sorun etmedim etmem de olabilir fizik büyük gösteriyor 😂😂
Hayır düşürmez çünkü zaten yaşımdan küçük duruyorum. 23 olmasına rağmen görenler genelde 20 veya 18 misin diyor
Düşürmezdi sanırım genelde yaşımı göstermediğimi söyledikleri için...😄
Sansliyiz 🥳💅
Aynen minyon olunca. 😄
Ben minyon da değilim 🙄
Merhaba,
Hayır ki zaten hep küçük söylerler! 😅
Canları cehenneme! 😅
Bazı tanıdıklar büyük söylüyor ama yabancılar hep küçük söylerler ve inanmazlar! 😅
Tanıdıklar kıskanıyor! 😅
Benim annemde yaşını göstermez inandıramazdik kızı olduğumu annem kimlik gösterirdi jsksjs
MaşaAllah benim anamda öyle 😅Abimde öyle 😅
Ama o kadar da değil yani 🤣
Hayır aslaaa. Ben istediğim yaştayım ve istediğim yaşı yaşıyorum. Biri beni büyük görür büyük olurum biri beni küçük görür bakarım büyük mü diye büyükse büyüğümdür değilse güler geçerim.
Ama sen yaşından büyük duruyon😂
Yav yağdı yağmur çaktı şimşek 😅
Şiir gibi yazmışsın Walker 😅
Muhteşem jssjd
Vursun davullar çalsın zurnalarr oynasınn halaylarrrr haydeee breee 😂 senin muhteşemliğin şiir gibi insansın abi 😂 bende abi gibi duruyorum ama dimi abi 😂 haklısınız
Teşekkür ederim senin güzelliğin kardeşim 😅 Yok canım sen olgunsun ben zayıf hepsi ondan😅
Böyle bir şey olması mümkün değil.. 😅 Çünkü her zaman 10 yaş küçük gösterdiğimi söylerler.. 😅 Erkek kardeşim birlikte fotoğrafımızı paylaşıyor sevgilisi sanıyorlar.. 🤣 Çaktırma diyorum.. 😄
Hayır tabii ki yaş takıntım yoktur genelde yaşımı göstermediğimi söylerler yani göstersem de söyleselerse umursamam eninde sonunda ben de yaşlanacağım,
Sen göstermiyorsun ama.. sevin bence😂
Çaktırma seviniyorum 😂🥳
💃🥳
😂😂
Konudan bağımsız Deniz baysal cok guzel değil mi
Güzel .. Kadin polis rolleri daha cok yakışıyor
Fazilet hanımda da begenmidtim
Bir gün herkes teyze ve amca olacak. Bundan kaçış yok aslkdff
Siz olun ben geri döndüm 25 ime😂
Benjamin bottom olmak isterdim aksdjfljk
Ol 😂
Düşürür elbette ki... Şükür ki minyonum yaşını göstermiyorsun, diyorlar.
Minyonlar o konuda cok şanslı ya🌸😂
Çok şükür 😌🍀
şu an düşürmez ama sonradan moralimi epey bozabilir. Güzellik salonlarından cıkmam sonra jskdlf
😂neyse ben yalniz degilmisim benimde aşırı düşer modum yoksa
açma germe ne yapıyorlarsa artık😂😂
Ajda pekkan işi biliyor üstat ksksjs
Hayır tabiki bazı insanların özellikle yaş takıntısı vardır kendilerinin büyük görünmesini istemez hep küçük yaşta kalmak ister, ancak benim için böyle bir durum söz konusu değil.
Yani olduğundan büyük bir tahminde bulunulursa hoş olmuyor
Bana kimse yaş sormasin ben cok pot kiriyorum... küçüğe büyük desem bozuluyor... büyüğüne büyük desem bozuluyor... gönülleri olsun diye küçük söyleyince yalan olduğu anlaşılıyor napsam Allahim napsam jsksksjshdd
İçinden geleni söyle yalan söyleme
Tahminim iyi değildir, insanlar yaşlar ve kilo konusunda, çok hassaslar. Ve, ben hep pot kirarim. Biri sence kaç gösteriyorum, diye sorunca bana böyle sorular sormayin diyorum 🙄
Hayır aksine hoşuma gider. Ama beni gören, duyan yaiından daha küçüksün diyor genelde. Burası gibi sadece sözlerimi ve fikirlerimi duyanlar da daha büyüksün.. Giriftim bence sadece
Evet, yıpranmışlığım büyük gösteriyor, ama artık onuda takmıyorum yaşıma takacaksa başka yere
Bana herkes 30 dan büyük olamazsın dediği için o hissi bilmiyorum
Küçük gösteriyorum. Bazen kıskançlıktan öyle söylüyorlar umursamıyorum
Herkes yaşımdan küçük gösterdiğimi söyler
Bu güzel bir sey ama🥳
Öyle diyorsan öyledir bir bayanın böyle düşünmesi mutlu etti beni teşekkür ederim 😊🌺
Peki sen hangi övgüye maruz kalıyorsun
Bende yaşini göstermeyenlerdenim
Ne mutlu sana da o zaman 😊
Hiç öyle bir şey olmadı ama sıkıntıda etmem isterlerse 70 duruyorsun desinler ben aynada gördüğüme inanırım
Dusurmez genelde 2 yas falan buyuk tahmin ediyorlar zaten
Evet ya 24 yaşındayım 30 diyen oluyor saçlarım beyazladı hep
Bakış açısı na göre değişir.
Üslubuna göre de değişir.
Kim olduğu na göre de değişir.🙂
Bazıları 20 der bazıları 28 der bende anlam veremedim yüzüme
Manipülasyon yapıyordur büyük ihtimalle 🤷🏼♀️
Hayır düşürmez ki zaten genelde yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler 😅
Tam tersi oluyor daha cok
Genelde yaşımı göstermem
Bılmem hıc yasamadım ama duserdı sanırım
Hem de aşırı derecede...
Şu an düşürmez ama ileride olabilir
Hayır düşürmez 😊
Profiline bir baktimda senin gibi düşünen bir sevgilim olmasını isterdim bu hayatta
Aslında hoş ya
Kuşum sen zaten çok küçüksün 🌸
Ama 25 diyen oluyo
Olgunluğun vardir yaşıtların gibi hareketli degilsindir... banada büyük derlersi büyüdüm şimdide küçüksün diyorlar 😂insanlar yaslari tahmin etmesin
Aynen abla hihi
🌸💗
Hep daha genç olarak düşünüyorlar.. 😎
Tuhaf birsey
Biras
Hayır büyüğüm zaten
Gözyaşımla döverim onları
Yoooo
hayır düşürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?