" İhmal ettiğin yanın, gün gelir sığındığın en kuvvetli yanın olur.."

" İhmal ettiğin yanın, gün gelir sığındığın en kuvvetli yanın olur.."

Kendimi ihmal ettiğim bir konu yok şu an için. kendime oldukça çok zaman ayırıyorum sadece bazen fazla düşünceli oluyorum insanlara karşı bu yüzden de genellikle sonunda üzülen ben oluyorum. ve ayrıca sevdiğim kişilere karşı da çok şans tanırım mesela hatalarını görmezden gelirim ya da onlara karşı alttan alırım sürekli olarak. bir de son zamanlarda uykusuzluk konusunda maalesef ihmal ediyorum kendimi. aslında bunlara dikkat etsem iyi olurdu.
Kendimi en çok ihmal ettiğim konulardan bir tanesi insanları fazla kafama takıyorum olayların üzerinde ve kişilerin üzerinde fazla duruyorum bu da benim psikolojik olarak sıkıntı yaşamama neden oluyor birazcık buna dikkat etmem gerekiyor, çevremde olan bitene karşı çok duyarlı davranıyorum yani bir şeyleri boş veremiyorum bu da belli bir zaman sonra benim öfkeli ve sinirli bir insan olmamı çevremdeki insanların kalbini kırarak yanımdan uzaklaşmalarına neden olabiliyor...
Ama hayatımdan çıkan insanlar konusunda çok fazla da bir pişmanlığım yok olması gerekiyormuş oldu diyorum
Şöyle vakitlice uzun uzun dinlediğim birgün yok, bu da beni sağlık konusunda çok yoruyor..
Dinlendiğim*
Teşekkür ederim 🦋
Cevap
7Cevap
Kendimi ihmal etmediğim konu yok gibi. Yaşıyorum işte o kadar
Şu sıralar ihmal etmiyorum tam tersi kendime odaklıyım :D
Kendime Vakit ayırmaya çalışıyorum ama fırsat bulamıyorum
Kendime kitap okumaya vs daha çok zaman ayırmak istiyorum
Değer sanırım bazen kendime değer vermeyi unutuyorum.
Şu sira tamamen konu benim.. bu aralar kendimle kafayi bozdu ve bence bu mükemmel bir sey
Bazen dinlenmiyorum ve yorgunluk beni hasta edince fark ediyorum.
Uzun zamandır düşüncelerimle yalnız kalamıyoruz, bir ara fırsat bulup kendileriyle konuşmam gerekiyor..
Dinlenme konusunda. Çalışıyorum, dinlenmeye yeteri kadar vakit ayırmıyorum. Sporu da ihmal ediyorum şu aralar.
Sevdiğim kadınlara karşı koyamıyorum ama her seferinde de canımı yakıp gidiyorlar. Sadece bu durumu çözsem bile hayatım başka bir seviyeye taşınacak.
İhmal etmemeye çalışıyorum. Sağlık belki
sağlık
Başkalarını düşünmekten kendime odaklanamıyorum...
Sağlık.
Hic bir konuda
Saglik
Çoğu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?