Kişilik & Karakter Sıkıldın mı sende? xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok sıkılıyorum Hiç bir şeyin tadı hevesi kalmadı bende Sıkıldın mı sende? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Sıkıldım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende öyleyim çok yoruldun bu hayattan hiçbir şeyin anlamı yok gibi 0 14 Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep üzüldüm Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Kim üzdü seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim erkek Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Kim o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldattı beni Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Kimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En yakın arkadaşımla Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Yuh daha neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle Nişan yapacaklar Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Boşverrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosverdim yalnız olmak istiyorum Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl En iyisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla
hectorr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaşamak istemiyorum artık ya 0 1 Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sıkıldım
Bende öyleyim çok yoruldun bu hayattan hiçbir şeyin anlamı yok gibi
Neden ki
Hep üzüldüm
Kim üzdü seni
Sevdiğim erkek
Kim o
Aldattı beni
Kimle