Merhabalar Herkese 🌸

Birisi kalbini kırdığında gayet açık bir dille "beni bu konuda çok kırdın" diyebilir misin, yoksa susup karşı tarafın anlamasını mı beklersin?
Merhabalar Herkese 🌸

Birisi kalbini kırdığında gayet açık bir dille "beni bu konuda çok kırdın" diyebilir misin, yoksa susup karşı tarafın anlamasını mı beklersin?
Kime hangi konuda kırıldığıma göre değişir. Genelde kırılırsam hatasını anlayacağı cümlelerimi sunar sonra da susarım ki kendi kendine fark etsin..
Merhabalar. ben kırıldığım zaman genelde sessiz oluyorum. yani tabi ki de karşımda ki kişiye göre veya konuya değişiyor ama genelde mesela kızmak yerine daha çok sessiz olurum karşımda ki kişi de bunu anlar ben söylemem. eğer o kadar umursamaz davranıyorsa da demek ki benim için önemsiz yani beni önemsiz görüyor demektir. sadece değer verdiğim kişilere kırılırdım çünkü onlardan kötü veya olumsuz bir davranış beklemezdim güvendiğim için. bu yüzden de bir süre mesafe koyardım ya da yaptığı hataların büyüklüklerine göre iletişimi de kesebilirdim aynı şekilde..
Çoğunlukla kırılmam. Kırılırsam da sessiz kalırım. Çoğunlukla kırılmamamın ve sesiz kalmamın sebebi aynı: insanlar o kadar önemli değil.
Eğer susup karşıdaki kişinin seni anlamasını beklersen çok beklersin insanlar giderek anlayış kavramını yitiriyorlar eğer kirilirsam biraz oturup sakinlesirim ya da beni sakinleştirecek şeyler yaparım ve karşıdaki kişiyle bu konuyu gayet açık bir dille iletirim birisi sizi kirdiysa bunu karşıdakine direk iletin içinizde tutmayın olan size olur karşıdakine değil.
En doğrusu bu
Cevap
24Cevap
Kimin kırdığına bağlı.. özel biri tarafından kırıldıysam hoş geldiniz cenaze namazıma ksksjsj
cıtım cikmaz, ne kendimi ifade edebilirim ne baska bir sey söyleyebilirim. o kisi anlasin diye umarim sadece. aslinda boyle biri degildim, iletisim kurmayi her seyin onunde tutardim ama elbette benim duygularima da "abartiyosun ya" diyip beni susmaya alistiran birisi oldu.
aşkom gelmiş hoş gelmiş sessiz kalırım aşkom
😘
öpücükler aşkoma ♥
Ben pek "hughh çok kırıldım o anlasın ben konusmuyorum işte" triplerini beceremiyorum.. "otur bakalim şöyle benim canımı neden sıkıyorsun" kafasındayım daha cok 😅
Eskiden susup karşı tarafın anlamasını bekliyorum ancak bu konuda yanlış hareket ettiğimi düşünüp patır kütür söylüyorum
Kırıldığım zaman uçan adam sabri gibi "Allah allahhhğğ" diye yerimden zıplıyorum ben asdjdk
Evet sessizleşirim insan kırılınca kırmaya çalışırsa kıran kişiden farkı olmaz.. hem kırıldığımız yerden yeşeririz belki zamanla..
Kısa konuşma sonrası sonsuz sessizlik iyidir.
Karşımdaki insana göre değişir dinleyecek insana konuşurum.
Önce sessizleşirim sorunu anlamıyorsa açıkça sinirlenirim😄
Sessizleşirim bir süre. Çünkü konuşasım gelmez. Sonra açıkça söylerim.
Anlamasını beklerim, öküzse anlamıyorsa açık açık söylerim...
Sessizleşirim ya susmak daha iyi
Zaten düzgün insanlar kırdığını farkeder
Kişiye göre değişir kimine anında belli ederim kimine karşı da susarım kendisinin anlamasını beklerim ki kısa zaman sonra anlar zaten
Kırıldığım zaman sessizleşiyorum.
Susup karşı taraf beni anlasın diye bekliyorum ama kime bekliyorum ohooo
Darlarım üzerim sessizleşmem
Sessizleşip köşeme çekilirim..
Önce içime kapanırım sonra sesim çıkmaya başlar
Kıran kişiye bağlı bazen sonsuza kadar susarsın..
Önce konuşurum baktım anlaşılmıyor sessizliğe gömülürüm
Hissettirmeye çalışırım hissetmiyorsa sakince konuşup anlatmaya çalışırım ama anlamak istemeyen yine anlamıyor
Genelde sessiz olurum. Hepsini bir kenara not alırım. Sonra patlarım.
Susamam, sakin kalamam..
Kırıldığında içine kapanmak ve uyumak en sakinleştirici, yatıştırıcı aktivite
genellikle sessiz oluyorum ama karşımdaki insan bazen neden kırıldığımı anlamıyor ve daha da çok üzülüyorum. bu yüzden sorunları açık açık dile getirmek çok daha mantıklı gelmeye başladı
Sessiz olduğumda sorun, konuştuğumda sorun jdjdj
Sesizlesir kendi kabuğuma çekilirim
Önce sessizleşirim sonra konuşurum ya da konuşamam
Ya icime kapanırım ya da kavga ederim
Açıkça yüzüne söyleyin
Hiç sessizleşmem ben direk saldırıya geçiyorum😂
Sessizleşirim. Sonra da konuşurum.
sessizleşirim sonra çıkar sesim
Sakinleşir ve açıkça konuşurum. :)
Geri dönüşü oılmayacak şekilde terslerim.
Duygu bağımsız gerekeni yaparım
Sessizleşirim.
Sessiz kalıyorum
Sessizleşir köşeme çekilirim.
sessizlesirim
Bazen susuyorum sanırım, iyi bir şey değil..
Sessiz kalıp düşünürüm
Gerçekten kırıldıysam sessizleşirim
Ben sessizleşirim bu huyumu sevmiyorum ama kalp kırmamak için susuyorum
mesafe koyarım ben, sessizleşirim yani.
ben kırılmamkırarım
Kırıldığım kişiye bagli
içime kapanıyorum
Sessizleşirim
Kalbimi kıran kişi bile ne olduğunu anlamaz
Susarim
Off mod.
Tabiki sessizleşsin kirildikçada olgunlaşırsun