Bir insanı neden dilinden düşürmez insan? Kendi hayatına bakmak yerine başkasını konuşur? Geçmişten gelen bir eziklik ve yenilmişlik duygusu olsa gerek. Ne bitmez kinmiş arkadaş
Değerin çok yüksek. Tutamam seni.
Bir insanı neden dilinden düşürmez insan? Kendi hayatına bakmak yerine başkasını konuşur? Geçmişten gelen bir eziklik ve yenilmişlik duygusu olsa gerek. Ne bitmez kinmiş arkadaş
Değerin çok yüksek. Tutamam seni.
Gerçekten hayranlık belli bir zaman sonra düşmanlığa dönüşebiliyor benim bir arkadaşım vardı aramız gayet iyiydi, hatta aynı fizik tedavi rehabilitasyon merkezinden hizmet almaya başladık aynı okuldan mezun olduk aramız çok iyiydi ailesinin annesini babasını da tanıyordum, ancak benim yaptığım hatalar birtakım sorunlar nedeniyle şu anda görüşmüyoruz barışmak istedim beni hayatından sildiğini söyledi yani hiç kimsenin dostluğuna ya da samimiyetine güven olmaz, bugün dost olduğunuz bir insanla yarın düşman olabilirsiniz.
Hatta bazen hayat öyle şeyler yaparken dün düşman olduğunuzda bugün dost da olabilirsiniz.
Çünkü çok kıskanır şimdi evli zengin kocası var herşeyi giyer ama doğuştan uzun değil fiziği düzgün değil ten rengi beyaz değil kumral değil ses tonu güzel değil benim gibi popüler değil evet oda sosyete oldu evet en son torunu o verdi evet çok güzel kız o yüzden kıskanıyor ve hala kıskanıyor düğünde bana bakışı değişikti bana abla bile demek istemiyor huylu huyundan vazgeçmez
Cevap
3Cevap
Karşıdaki insanın hareketlerine bağlı
İnsandan insana değişir
Neyi anlarsan başına o gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?