Niçin böyle yaparlar bir de neden gizlisin?
30-35 yaş arası bir dayı, mesela kendini gösterip bana saldırsan nasıl olur?
Size de böyle sataşıyorlar mı özellikle gizli üyeler değil mi?
Sitedeki tatlış insanlara ise selam yolluyorumm 💖
Niçin böyle yaparlar bir de neden gizlisin?
30-35 yaş arası bir dayı, mesela kendini gösterip bana saldırsan nasıl olur?
Size de böyle sataşıyorlar mı özellikle gizli üyeler değil mi?
Sitedeki tatlış insanlara ise selam yolluyorumm 💖
Evet oldu hala da var. mesela bir arkadaşım beni etiket yaptığı zaman gidip onun görüşüne salça olan aklınca hakaret ettiğini sanan zavallılar oluyor arada. ama engelliyorum umursamıyorum.
Sorduğum soruyu algılamadığını söylediğim için küfür dolu yorumlar yazdı biri. Silmedim hala duruyor. Ve kendisine hiç sinirlenmedim ve gerilmedim açıkçası. Benim ailem nasıl yetiştirdiyse onun ailesi de yetistirmeliydi. Belliki hiç sevgi ve saygı görmemiş, doğruyu yanlışı kimse göstermemiş. Büyük ihtimalle de hiç sevilmeyecek ve saygı görmeyecek. Umarım bu kafada ve yoksunlukta olursa kimse sevmez. Hiçbir kadın bu yoksunlukla savaşmak zorunda değil çünkü.
Cevap
8Cevap
Gizliye kapatıyorum soruları kafam rahat hep. Yorumlara da yorumsuz kısmını işaretler, mesaj kutunu kapatır isen hiç bir dayı seni rahatsız edemez 😀
Sorduğum bütün soruların gizli üye kısmını kapatırım. Mesaj kutumu da bilerek açık bırakıyorum rezaletleri görmek için. Ben bir soruya yorum yapmıştım bu sitede AskeriiMühendis diye bir kişi var genel olarak sitenin kızlarından haz almayan fakat soru soran bir arkadaştır derdi nedir bilinmez Allah yardım etsin kinim yok problemleri var belli zaten kendi de belli ediyor, hepimizin de vardır. Gel gelelim 30-35 yaş arası ‘gizli bir üye beni etiket yapıp arkadaş ol onla diyip gülmüş yazdığım yorumu yazıp şöyle birine benziyo demiş, keşke üye ismini görebilseydim.
Engelle geç ya boş yere zaman kaybı
Belki de seni elde edemediği için sataşma yolunu tercih ediyordur
Güzel olmak da başa bela ya 🤣
Gizli üyeyi engelleyebiliyorsun bu arada bence engeli bas ebediyen kurtul
Sayamadığım kadar isi yok insanların sanırsam buradan kendilerine is arıyorlar
Eğlence falan arıyorlar sanırım pek umursanacak tipler değiller
Biri dm atıp bela olumuştu bana bi ara😂 hasta ruhlular
bana sataşan yok, aşırı muhattap olmasına izin verme kimsenin, gizli olmaya gelince daha keyifli tabi
Bazı çatlaklar var bende bir soruya olanları yazdım eleman niye kızlara herseyi açıklıyorum diye tepki verdi
Oldu oluyor 😄 bas engeli geç
Gizlilerde engellene biliyor kız
hahahah bir anlasam şaşırırdım :)))
niye sana böyle yazan çokmu çatan vs laf atan gerçi insanların %90 i öyle çekememezlik kıskançlık var
tama okurum görmedim o yorumunu altta yazdığın yorumu kusurbakma. Ya doğru söylüyorum ama insanlar bir tuhaf olmuş kıskançlar çekememezlik var neden onda varda bende yok gibi vs vs değişik beyinleri yıkanmış embesilleşmiş iyice insalar akıl ve mantık çerçevesinde hareket etmiyorlar
Var öyle ezikler
Ya işte reelde iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanların burada kendini tatmin ediyor oluşu
Var öyle kişiler bosverrr sallama
Çok oluyor, bağışıklık kazandım.
Aleykum selam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?