Kişilik & Karakter İnsanları her hangi bir platformda engellemek için sebebiniz nedir? Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi durumlarda engeli basarsın? Güncellemeler+1 yıl Hiç acımıyorum canımı sıkanı anında silip engellerim.. Mis👌😇 İnsanları her hangi bir platformda engellemek için sebebiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Beni engellerlerse ya da boş insanlarsa ergen gibilerse 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Boş gereksiz konuşması Zamanımı çalmak istemesi 1 0 Yorumla
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hiç bir sebepten engel atmam. Daha çözümcü yollar bulurum. 0 5 Yorumla Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl Niye uğraşıyorsun 100 yıl ömrün mü var!!! ᏋdᎥ35 +1 yıl Uğraşmıyorum ki. O kadar vaktim yok. Cözümcü yollarım kendimcedir. 😎 Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl Neymiş o çözümler ᏋdᎥ35 +1 yıl O da kendi sırrım kardeşim. 😎 Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl Hiç uğraşmam sana kolay gelsin
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Seviyesiz konuştuklarında ya da rahatsız ediyorlarsa engellerim 0 1 Yorumla Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl 👍👍👌 Yorumla
KurşunAsker00 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Canım istediğinde, kafam beynim engelle dediğinde engellerim hiç acimam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Beni engellerlerse ya da boş insanlarsa ergen gibilerse
Boş gereksiz konuşması Zamanımı çalmak istemesi
Hiç bir sebepten engel atmam. Daha çözümcü yollar bulurum.
Niye uğraşıyorsun 100 yıl ömrün mü var!!!
Uğraşmıyorum ki. O kadar vaktim yok. Cözümcü yollarım kendimcedir. 😎
Neymiş o çözümler
O da kendi sırrım kardeşim. 😎
Hiç uğraşmam sana kolay gelsin
Saygısız tavırlar yeterli
Görmek istemiyorumdur..
Seviyesiz konuştuklarında ya da rahatsız ediyorlarsa engellerim
👍👍👌
Canım istediğinde, kafam beynim engelle dediğinde engellerim hiç acimam
olduğundan farkli görünüp yalan konuşması
Canımı sıkıyorsa
Pek yok