Size ne ifade ediyor arkadaşlar?
Nasıl durumlar kendine iyi davrandığını gösterir?
✨️🌱🌸🌙💐🌿
Nasıl durumlar kendine iyi davrandığını gösterir?
✨️🌱🌸🌙💐🌿
Kendine iltifat edebilirsin, kendini ödüllendirebilirsin. Kendin için en iyi tercih ne ise onu tercih edebilirsin. Kendini çok sevebilirsin. Kişisel bakımına dikkat edebilirsin. Kendini geliştitebilirsin. Kendine çok iyi bakabilirsin. Ve daha niceleri, aklıma gelen bunlar.
Daha birçok şey bulunuyor. Temel şeyleri saydım. Kendine iyi davranmak çok önemlidir. Beden var olduğun sınırlardır. Bu sınırlar başkası tarafından işgale uğrarsa özgürlüğü kaybedersin. Özgür olmayan bir ruh var olamaz.
Kendini yermezsen, kendine kızmazan kendine iyi davranırsın demektir. ben hep yapıyorum bunlaır maalesef. Sağlığına beslenmene sporuna dikkat edersen yine kendine iyi davranmış olursun
Kendini geliştirmek, öz bakıma dikkat etmek, iyi ve verimli uyumak, önceliğinin kendin olması, çok düşünmemek..
Cevap
6Cevap
Kendine zaman ayırarak, birilerine hayır diyerek, sınırlarını kendin belirleyerek, kendinle zaman geçirerek
Gene ne sallıyorsun sen
@fjjdhxhxhx sen ne anlatıyorsun birader?
@fjjdhxhxhx ya neyse ya neyse. Allahım sizi bana sırayla mı parayla mı gönderiyor.
Beni rahat bırak
@fjjdhxhxhx ddkdkdkdldlvl tamam canım afedersinb
Git
Yani uzgun oldugunda ya da bir seyi basaramadigimda pes etmemek icin kendimi yormadan yipranmaktan korunmak icin
Kendime zaman ayırdığımda kendime iyi davrandığımı gösterir
Kendini sevmeyi ifade ediyor
Yüksek hızlara çıkmak
Ruhsal ve fiziksel her şey
Bunu hakettiğmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?