Birbirimizin hayalindeki arkadaşa yüzde yüz uyumuyoruz diye birbirimizden vaz mı geçmeliyiz?

Bazen arkadaşımla konuşurken beni dinlemeyebiliyor veya o an aklında başka bir şey olduğu için söylemek istediğimi anlamayip başka bir şey söyleyebiliyor. Böyle durumlarda tamamen o kişiden vazgeçip başka arkadaşlar mı bulmak gerekiyor? Bence kesinlikle öyle değil, birbirimizin beklentilerini yüzde yüz karşılamıyor olabiliriz ama yine de arkadaşlık etmeye değeriz. Siz ne düşünüyorsunuz? 😇

Güncellemeler
+1 yıl
İnsanların da birbirine biraz uyumlanmasi gerektiğini düşünüyorum. Mesela bir arkadaşım magazini çok yakından takip ediyor ve dedikodu da seviyor. Bense başkalarının hayatıyla hiç ilgilenmem. Ama arkadaşımda sevdiğim başka yönler de var, mesela kitap zevki ve kitap okuması, beraber eglenebilmemiz, benim olumsuz yönlerime katlanması... Ben de geçen onunla oturdum dedikodu da yaptım, dedikodu sohbetimizin küçük bir bölümünü oluşturdu ama.. O da bana içini daha çok açtı..
Güncellemeler
+1 yıl
Başka bir arkadaşım da çalışırken bir yandan telefon kullanıyor ve sesi bana geliyor. Biraz rahatsız olsam da idare etmeye çalışıyorum. Daha önce sesi biraz kısmasını rica etmiştim. Yine düşük seviyede açıyor. Az önce biraz kısar mısın dedim, kıstı. Sohbetini seviyorum arkadaşımın, bazen dinlediğini hissetmesem de çoğu zaman dinliyor bence.. arkadaşlıkta karşılıklı tavizler verilmeli bence eğer yürümesini istiyorsan.. bu arkadaşlarımla dostluğumuzun daha uzun süreceğini hissediyorum 😇
Birbirimizin hayalindeki arkadaşa yüzde yüz uyumuyoruz diye birbirimizden vaz mı geçmeliyiz?