Ben iş yerinde kafamı müdürün gözü önünde tavana gömünce aşırı utanmıştım😅 Bir daha böyle rezil olmam inşAllah.

Ben iş yerinde kafamı müdürün gözü önünde tavana gömünce aşırı utanmıştım😅 Bir daha böyle rezil olmam inşAllah.

Her düğünden sonra gece uyumanı engelleyen düşünce.
...
Neyse gizli yazayım bari açık etmiyim kendimi günün birinde kadının biriyle buluştuk ilişki yaşıycaz benim ufaklık da Tık yok kadın neredeyse kendini parçaladı yok tabi ben de hareket olmayınca ben hepten psikolojik olarak Çöktüm kadına dedim bırak dedim çıkabilirsin o böyle bıçağı alıp kökünden kesip çöpe atasın geldi :)))
Hiç rezil olmadım ya hakkaten bi kez olsam iyiydi merak ediyorum nasıl bir his olduğunu :D
haa hatırladım lisede 3. sınıftayken pencerede hava alıyodum bi dönmüştüm kız arkadaşıma sarılmıştım yanlışlıkla o kızda beni seviyodu çok fena utanmıştı 1 hafta konuşamadı benle hala konuşur güleriz bu duruma sadadas
Çocukluk fotoğraflarıma bakınca ben nasıl böyle rezil gezmişim diyorum. Küçükken tam bir moda ikonuydum dermişim ahaha 😄
Onun dışında bir de lisedeyken mürekkep tüpünü açmaya çalışıyordum, sonra kırdım ağzımın içine döküldü. Kırmızı diye millet bişey oldu sandı of rezalet sfdkdj
😅😅😅
Cevap
11Cevap
Hayır öyle anılarım yok benim
Hangi ortamda nasıl davranacağımızı çok iyi biliriz, kendimizi sıkıntıya sokacak ya da bize yakışmayacak her türlü davranıştan kaçınırız.. haliyle böyle anlarımız hiç olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır.
Hayatı bu kadar kasıntı yaşmayın bence. İnsanlık hali her şey olabilir. Bu tarz durumlar yaşamak bir kusur veya ayıp da değildir. Çünkü istenilerek olmaz genelde.
Otobüse bindim. O sırada rampa yukarı çıkıyordu. Bende boş koltuk bakarken denge mi kaybettim. Bir kadinin kucağına oturttum.
Kötüymüş
Rezil olmamak için hiç konuşmuyorum. :D
Konuş konuş dökül bakalım brnden daha mı kötü rezil oldun.
😅
Ben maalesef Ortaokulda bir kıza karşı rezil olmuştum Ama burada anlatamam hesabımı kapatırlar
Ahaha nasıl bir rezillik çok merak ettim😅
Çok oldu ama buraya yazıp tekrar o utancı yaşamak istemiyorum asdjdk
Bir keresinde bisiklette telefonuma bakacakken dusmustum ustelik parkta. :/
Evet tren yolculuğunda olmuştu ve hala unutmam
Çok var kxjb
Bi defa olmuştu
Yazacak mısın soralim mı?
Bence sormalısın
Sordum anlat😅
98 Broadway marka araçla ise giderken sağ koltukta oturuyordum.
Sigara içerken külü dışarı atayım dedim artık sabah mahmurluğunda mi yoksa camın çok temiz olmasından mı bilemedim kapalı cama elimi dışarıya uzatma amacıyla uzatırken sigarayi cama yapıştırma suretiyle tuttuğum parmakları de yakmıştım 😂
Sen parmak yakmaya alışıksın. Acımamıştır bile😄
Yani oda ayrı bir konu 😂
E biliyoruz da konuşuyoruz😅
Tavana gömmek derken<?
Teras kattaydık. Kafamı son hız tavana çarptım😅
Kaza da rezil olduk işte neyse.🙂
Evet.
Saysam bitmez
Hayır yok
Çok fazla
Oldu oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?