Burayı okuyup cevap verin.
Şimdi derler ki her şeyi bilmek yerine sadece bir şeyi bilin ama çok iyi bilin diye söylerler. Ama birden fazla şeyi bilip onlarda da çok iyi olunabilir bence. Tabi bu çok uğraştırıcı bir şey ama yani olunur bence şahsen. Şöyle de bir şey var ama tüm o şeylere harcanacak zamanı tek bir şeye harcansa en iyi bile olunabilir belki. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sadece bir şeyde mi en iyi olmak daha iyi olur yoksa çok şey bilmek mi?
Şimdi derler ki her şeyi bilmek yerine sadece bir şeyi bilin ama çok iyi bilin diye söylerler. Ama birden fazla şeyi bilip onlarda da çok iyi olunabilir bence. Tabi bu çok uğraştırıcı bir şey ama yani olunur bence şahsen. Şöyle de bir şey var ama tüm o şeylere harcanacak zamanı tek bir şeye harcansa en iyi bile olunabilir belki. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sadece bir şeyde mi en iyi olmak daha iyi olur yoksa çok şey bilmek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir şey de iyi olmak bence
Birden fazla şeyde iyi olmak insanın ufkunu açar ve birikimini arttırır. Daha kalifiye insan deməktir.
Ama şöyle de bir şey var şimdi, sadece bir şeye odaklanirsan da o işte usta olursun hatta o işle taninan kişi de olabilirsin. Bu şeylerden ikisi de güzel ama hangisi daha güzel karar veremedim o yüzden 😂
Bir şeyde çok iyi olmak mı demək istedin? O zaman iş değişir.💆🏼♀️
Aynen, odagimizi tek şeye mi vermeliyiz çok şeye mi onu bir türlü bulamadım😅
O zaman tek şeye vermək ve onda en iyisi olmak diyorum.💫
ikisi de güzel bence tercih meselesi
ben çok ilgi alanına sahip biriyim mesela
İş dünyası için peki hangisi daha fayda sağlar. Bir işyerine ikisi de cazip gelebilir. Mesela çok guzel ingilizce biliyorum diyelim beni bunun için de alabilirler, ingilizce yanında Almanca da biliyorum ama ortalama şekilde diyelim bunun için de alabilirler kalifiyeli diye
Daha fazla
Ama bazı kişiler de çok şeyi bileceginize bir şeyde usta olun daha iyi diye. Kafam karışıyor. Cok şeyi de bilsek fayda sağlar ya bence kalifiyeli birisi olarak geçer ismin. Döngüye girdim
Konu ne ki
İş hayatında daha çok bilip o bilinen şeylerden orta seviyede bilmek mi, bir şey bilip ustası olmak mı
Usta olmak