Bi günaydın diyenimiz olmadığı için çok şükür biz alimlerdeniz 😂😂

Bi günaydın diyenimiz olmadığı için çok şükür biz alimlerdeniz 😂😂

Bu ali erbastan nefret ediyorum zaten... canan karatay gibi herseye bi kilif uyduruyor... sanki herkes islamla cok ic ice ya... simdi yoldan gecsem adam " esselamu aleyna ve ala ibadillahissalihin " desem ne diyor lan bu der...
Ne diyor bu ne idüğü belirsiz herif. Sana mi soracagiz nasıl iletişim kuracağımızı. İşi dışında her olayın içinde bu da zaten nefret ediyorum birde saçma sapan konuşmalarına maruz kalıyoruz
Bence esas cahillik internet üzerinde birebir kulakla duymadan gördüğüne inanmak diye düşünüyorum o kadar sahte bilgi var ki bu konu ile ilgili değil genel olarak yanlış anlaşılmasın.
Cahil dememiştir o dönemin sözlerıne benzer demştir. Dinen daha uygun diye dinimizdeki karşılığını söleyelm anlamında demiş erbaş bunu bir din adamının sölemeesinde sakınca görmüyorum
Cevap
20Cevap
Günaydın demek cahillik değil ama bu tür kişiler işte dinden soğutan kişiler oluyor. ne sorunlar var günaydın demeye takmışlar sadece.
🤣🤣🤣🤣 cahiliz napalim.
Ahhh ahhh sorma🤣🤣🤣
Vay arkadaş namusuyla sorunları olup dine ve geleneklere kin kusan insanlar giderek çoğalıyo. Allah şerlerinden korusun cümlemizi.
essalamü diyenle muhhattap bile olmam :D bu nasıl cahilce bir şey
Essalamü Aleyna ve ala ibadillahisalin olsun sana😀
😀😀😀
Biz good morning diyelim 🙂 Buenos Dias diyelim 🙂
ben gözümü güne açarrım ailemden başlarım günaydın demeye gülücükler saçarak hem de 😀
Oh ne güzell 😄
şimdi cahil olduğum tescillendi o zaman 😀 (beni gömersen seni gebertirim bak) 🤪
Ahahhs bişey demicem bişey demicem 😂
😂😂
Ben. 😃
İlla good morning mi demeliyiz? O zaman mı entel oluyoruz? 😃😃
Yanında fetva da verir bunlar günaydın demek haram diye. 😃😃
ben bunu ezberleyemem ki KMJHGFDESRFGTHJKÖJHGF
bir atasözü der ki :D
Antisemitik biriyim. Banada biri demisti gunaydin demek yahudi adetiymis. Nealaka yani en kullanmaktan keyif aldigim kelimedir.
Neyse ki kimseye Günaydın demiyorum :D cahil değilim o zaman
Bu söylediği de kendine mantıklı geliyormu acaba insanları dinden soğukmak başka bişey değil
öyle bir açıklaması yok. fitne sokmak için kendileri uydurup kendileri haber yapıyor.. bu haberi 3 yıldır ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyorlar.
Günaydın demek cahillik ise ben cahil kalmaya devam etmek istiyorum..
Tünaydın demek ne demekmiş 🤔
Bu adam iyice garipleşti
Baharatlardan uzak durun şimdi de günaydın
Şehvet uyandırırmış ekstra ketçap, kahve, gazlı içecekler ve et.
Halkın vergileriyle lüks yaşamak eminim daha günahtır.
Adam doğru demiş :D :D
Diyanet cok biliyo aynen
Tamda öyle bir dönemdeyiz.
Günooo diyoruz biz
ben direkt good morning diyorum ya da moin
Cahil olduğumu öğrendim.
Eeee ne olmuş.
Şu adam Allah 1 dese inanmıyorum ya ben
Yordu bunlar iyice.
Hepsi cahilmiş 😃😃
Nasıl yani hiç bir şey anlamsım
He dayı he