Selam ♾️ hayatınızda çok istediğiniz ve çok uzak da gördüğünüz hayallerinize veya hedeflerinize ulaşabildiniz mi? yoksa hala deniyor musunuz, veya çoktan vaz geçtiniz mi.

Selam ♾️ hayatınızda çok istediğiniz ve çok uzak da gördüğünüz hayallerinize veya hedeflerinize ulaşabildiniz mi? yoksa hala deniyor musunuz, veya çoktan vaz geçtiniz mi.

Hayır çünkü öyle bir isteğim yok. Ulaşılmaz olan ne olabilir ki? Zenginlik, Milyonerlik gibi hayalleri çocukken kurardım ama büyünce öyle bir isteğim hiç olmadı. Aşk şu anlık ulaşılmaz gibi ama ona da kavuşurum belki.
Maalesef hayallerime, hedeflerime tam anlamıyla ulaşamadım. Çalışıp çabalama aşamasındayım henüz. Ama başarabileceğimi biliyorum önemli olan da bu bence 🙃
Hayatımda bir tek şeyi çok çok istedim. Çok şükür sahip oldum..
Rica ederim ✨🦋
az kaldi ulasmama😂
Umarım başarırsın :D
Cevap
7Cevap
Çoktan vazgeçtim hayatımda ulaşamadığım şeylerin bazen keyfi şekilde hayalini kurdum bazen de çok istedim ama sonunda bıraktım
Ben istedikten sonra ulaşmak istediğime her an ulaşabilirim.. Önemli olan istemek ve başarmak..
Ulaştım. Sonra karşıma ulaşmam gereken yeni hedefler dikildi. Her defasında yeni fırsat ve riskleri yönetmek zorunda kaldığımı farkedince hedef odaklı yaşamamam gerektiğini öğrendim.
Geçmişe kıyasla var evet. Lisedeyken masaüstü bir bilgisayarım olsun isterdim. Çok şükür şu an sahibim. Şimdi hedef ev araba 😄
Hayallerim gerçekleşmedi. Yolumu değiştirdim ve hayal edemeyeceğim güzelliklerle karşılaştım.
Gerçekten ulaşmak istediğin müddetçe hiçbir şey ulaşılmaz olmaz
Hedeflerim var ve onları gerçekleştirmek için çalışıp çabalıyorum daha.
Ulaşamadım :( Hâlâ deniyorum. En büyük hayalimdi ve vazgeçmeyeceğim. Geç olsun güç olmasın.
Hayır, ama inanıyorum olucak çünkü olmak zorunda 😎
Yok daha ulaşamadım. Lanet şey ne kadar uzağa konulmuşsa artık 🙄😂😂
Vazgeçmemek bana yakışır.
'Ulaşılmaz' adı üstünde. Ulaşılabilsek adı ulaşılmaz olmazdı.
Henüz değil ama bir gün ulaşacağıma inanıyorum 💪
Öyle bir şey yoktu
Henüz değil ama az kaldı
Hayır henüz hayallerimi gerçekleştiremedim.
Böyle bir çabam olmadı
Çok şükür ulaştım.
Az kaldı😅
Daha ulaşamadım
Henüz ulaşamadım barış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?