Kişilik & Karakter Neyin birinci derece yakınısınız? Canerkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sabır taşı olayım derken çakıl taşı olmanın birinci derece yakınıyım. Neyin birinci derece yakınısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yalnızlığın ve acıların 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Galiba bende biraz sabır derken çakıl taşı yakınıyım 1 2 Yorumla Canerkoo +1 yıl Kaderdaşım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha eyvALLAH Reis😂 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Çenemi tutamamıyorum doğruların kankası olabilirim 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Atar ve giderin 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sidle akrabaymisim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalnızlığın ve acıların
Galiba bende biraz sabır derken çakıl taşı yakınıyım
Kaderdaşım
Haha eyvALLAH Reis😂
anksiyeteyle kardeşmişiz
Problemin can kardeşiyim
Çenemi tutamamıyorum doğruların kankası olabilirim
Atar ve giderin
Sidle akrabaymisim